Διαφήμισεις Google για θεραπευτές και ιστοσελίδες ιατρικού περιεχομένου

Η διαφήμιση Google στις μέρες μας (γνωστή και με τα ονόματα Google Ads) αποτελεί μια απαραίτητη επένδυση για κάθε επιχείρηση. Για τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσιές οι διαφημίσεις της Google φέρνουν τεράστεια αποτελέσματα. Αν είστε γιατρός, εναλλακτικός θεραπευτής ή έχετε μια ιστοσελίδα ιατρικού περιεχομένου σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε. Αυτή είναι η πρότασή μας μετά από μακρόχρονη εμπειρία κατασκευής ιστοσελίδων για θεραπευτές και στην συνέχεια προώθησής και διαφήμισής τους στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά παραδείγματα πελατών μας

Διαφήμιση Google Τιμές

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα υπηρεσιών Google διαφημίσεων που προσφέρουμε και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!. Για κάθε νέο πελάτη μας ο πρώτος μήνας των υπηρεσιών μας  αναφορικά με τις διαφημίσεις στο Google είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Πώς λειτουργεί η διαφήμιση Google

Οι διαφημίσεις της Google και οι βασικοί τύποι διαφήμισης.

Που μπορώ να παρουσιάσω τις διαφημίσεις μου μέσα από το δίκτυο Google Ads

Στην συνέχεια παρουσιάζονται τα κανάλια marketing στα οποία που μπορούμε να εμφανίσουμε τις διαφημίσεις Google Ads με στόχο να προσεγγίσουμε υποψήφιους πελάτες.

Μηχανή αναζήτησης Google

Μηχανη αναζητησης Google

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google είναι διαφημίσεις με κείμενο. Εμφανίζονται στο πάνω και στο κάτω μέρος των αποτελεσμάτων.

Δίκτυο προβολής Google

Δικτυο Google Display

Οι διαφημίσεις δικτύου προβολής είναι κυρίως διαφημίσεις banner (εικόνες με κείμενο) και μπορούν να εμφανιστούν σχεδόν σε κάθε ενημερωτικό ιστότοπο (σχεδόν στο 77,8% των ιστότοπων στις ΗΠΑ).

Το κανάλι Youtube

Το καναλι Youtube

Οι διαφημίσεις στο YouTube μπορούν να είναι στη μορφή banner ή διαφημιστικών βίντεο ή και σε κείμενο. Το 81% του παγκόσμιου πληθυσμού επισκέπτεται το Youtube τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες.

Χάρτες Google

Χαρτες Google

Οι χάρτες Google επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προβάλλουν πληροφορίες για την εταιρεία, φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις κ.α. και η χρήση των διαφημίσεων μέσα σε αυτό το κανάλι επιτρέπει στους διαφημιστές να επηρεάσουν την κατάταξή αυτών των πληροφοριών μέσα στα αποτελέσματα στο χάρτη της Google.

Google Shopping

Google Shopping

Αυτή είναι μια ειδική κατηγορία διαφημίσεων που παρουσιάζει στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google πληροφορίες προϊόντων που διατίθενται μέσα σε eshops. Αυτή η υπηρεσία έχει γίνει εξαιρετικά πολύτιμη για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου στις χώρες που έχει ενεργοποιηθεί.

Google Ads for Apps

Google Ads for Apps

Οι διαφημίσεις Google Ads μπορούν να εμφανιστούν και μέσα σε Apps. Μέσα στα apps μπορούμε να διαφημίσουμε είτε apps είτε άλλα προϊόντα / υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό το κανάλι είναι πολύ χρήσιμο όταν τρέχουμε διαφημιστικές καμπάνιες που στόχο τους έχουν να κάνουν δημοφιλή ένα brand.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας