Διαφήμιση Ιατρείου - Προώθηση Ιατρείου

Στη σύγχρονη εποχή, η προώθηση στο διαδίκτυο αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας, περιλαμβανομένων των ιατρικών κλινικών και γιατρείων. Η Tryseo είναι ένα Web & Marketing agency που ειδικεύεται στην διαφήμιση και προώθηση ιατρείων, προσφέροντας εξατομικευμένες στρατηγικές που εγγυώνται την αύξηση της διαδικτυακής προβολής της επιχείρησής σας και την προσέλκυση νέων πελατών.

Πώς Μπορούν οι διαφημίσεις με Google Ads να βοηθήσουν το γιατρείο σας;

Οι διαφημίσεις Google Ads αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση των πελατών κάθε επιχείρησης που προσφέρει υπηρεσίες και όχι μόνο. Στην περίπτωση των ιατρικών υπηρεσιών είναι μια έγκυρη πηγή που εμπιστεύονται πολλοί συνάνθρωποί μας όταν κάνουν αναζήτηση για συγκεκριμένες κατηγορίες ιατρών ή ιατρικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με την περιοχή που βρίσκονται.

Μέσω στοχευμένων διαφημίσεων, οι οποίες εμφανίζονται σε χρήστες που αναζητούν συγκεκριμένες ιατρικές υπηρεσίες, μπορούμε να προσελκύσουμε πελάτες που ενδιαφέρονται ειδικά για τον τομέα ειδικότητας σας.
Η Tryseo προσφέρει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε αυτή την τεχνολογία με ένα ειδικό πακέτο διαφήμισεις ιατρείων. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαφήμισης Google ads: 100 ευρώ / μήνα
  • Ελάχιστο διαφημιστικό budget 180 ευρώ τον μήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πιο αναλυτικά πως μπορούμε να βρούμε νέους πελάτες για το γιατρείο σας

Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός οδοντίατρου και την περίπτωση ενός ατόμου που ψάχνει στην αναζήτηση της Google για οδοντίατρο στην περιοχή του (πχ. Νέα Σμύρνη Αττικής).
Μπορούμε με εργαλεία της Google:
– Να δούμε πόσες αναζητήσεις γίνονται από χρήστες που βρίσκονται στην περιοχή της Νεας Σμύρνης για την λέξη ‘Οδοντίατρος’ καθώς και άλλες λέξεις κλειδιά που συμπεριλαμβάνουν αυτή τη λέξη κλειδί ή είναι συγγενικές με αυτή τη λέξη.

Στο παραπάνω παράδειγμα έχουμε σημαδέψει με κόκκινο τις λέξεις κλειδιά που αναφέρονται σε συγκεκριμένους ιατρούς της περιοχής. Να σημειωθεί ότι το παράδειγμα δείχνει μόνο 10 από τις αναζητήσεις που γίνονται. Συνολικά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης γίνονται πολλαπλάσιες αναζητήσεις και πολλές είναι με συγκεκριμένα ονοματα οδοντιάτρων.

Οδοντίατρος Αναζητήσεις στην Google από την περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττική

– Αφού βρούμε τις λέξεις που μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να στοχεύσουμε με την διαφήμιση θα ξεκινήσουμε και θα ετοιμάσουμε μια διαφήμιση αυτής της μορφής:

Snippet διαφήμισης σε Google ads οδοντιάτρου
  • Θα την ρυθμίσουμε να εμφανίζεται στα πρώτα τέσσερα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google όταν ένας χρήστης ψάχνει για οδοντρίατρο και βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη.
  • Η διαφήμιση αυτής της μορφής μπορεί να εμφανιστεί και μέσα στους χάρτες της Google όταν κάποιος κάνει την αναζήτηση από τον χάρτη.
  • Αν ο χρήστης κάνει κλικ πάνω στην διαφήμιση θα πάει στην ιστοσελίδα του ιατρείου έτσι ώστε να μάθει περισσότερες πληροφορίες και να επικοινωνήσει με το ιατρείο είτε μέσα από μια φόρμα επικοινωνίας, είτε μέσω τηλεφώνου.
  • Ουσιαστικά, η διαφήμιση της Google μας επιστρέπει να εμφανίζουμε την διαφήμιση στον ενδιαφερόμενο την ώρα που ψάχνει για την υπηρεσία ή την ειδικότητα του ιατρού που τον ενδιαφέρει.
  • Μπορούμε επίσης να εμφανίσουμε την διαφήμιση όταν θα ψάχνει κάποιον άλλο οδοντίατρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Αν επιθυμούμε να δουν την διαφήμιση μας περισσότεροι ενδιαφερόμενοι γίνεται και αυτό.

Επίσης, από την στιγμή που θα μπουν στην ιστοσελίδα του ιατρείου μπορούμε να τους ακολουθήσουμε με ειδικές προσφορές που θα εμφανίζουμε με την μορφή banner ή και βίντεο όταν πχ μπαίνουν σε άλλες ιστοσελίδες (εφημερίδες, περιοδικά, youtube κλπ).

Η Σημασία της ιστοσελίδας για το γιατρείο σας

Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα αποτελεί τη βάση για την αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία του γιατρείου σας. Είναι το μέσο μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να σας βρουν, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Στην Tryseo κατανοούμε την ανάγκη για μια ιστοσελίδα που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του διαδικτύου, που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του γιατρού / ιατρικού κέντρου που προβάλει και θα παρέχει τις πληροφορίες που ο ασθενής χρειάζεται έτσι ώστε να εμπιστευθεί έναν γιατρό που δεν γνωρίζει. Για αυτό τον λόγω έχουμε ετοιμάσει κάποια πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων για γιατρούς που ξεκινάνε από την τιμή των 900 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

‘Αλλες μορφές διαφήμισης και προώθησης σας προτείνουμε για ιατρεία

– Διαφήμιση σε στάση λεωφορείου
Αυτή η μορφή διαφήμισης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλετε την επιχείρησή σας σε τοπικό επίπεδο. Το κόστος της δεν είναι απαγορευτικό για μικρές επιχειρήσεις και θα σας επιτρέψει να προβάλετε το ιατρείο κοντά στην φυσική του τοποθεσία και στους κατοίκους της περιοχής που σας ενδιαφέρει.
– Email marketing
Ειδικά όταν οι πελάτες σας χρειάζεται να κάνουν κάποιες εξετάσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Π.χ. αν είστε γυναικολόγος και έχετε πελάτισσες που μια φορά τον χρόνο είναι καλό να κάνουν τεστ ΠΑΠ. Μπορείτε να στέλνετε ένα email τον μήνα έτσι ώστε να υπενθυμίζετε τις πελάτισσες που πλησιάζει ο χρόνος για το τεστ ΠΑΠ τους και να τις προτρέπεται μέσα στο email να προγραμματίσουν το ραντεβού μαζί σας.

Πώς εργαζόμαστε

Στην Tryseo, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της διαδικτυακής παρουσίας του γιατρείου σας, από την κατασκευή και σχεδίαση της ιστοσελίδας έως τη διαχείριση των διαφημιστικών καμπανιών στη Google Ads, διαφημίσεις σε στάσεις λεωφορείου και email marketing ή εκπαίδευση του προσωπικού σας αναφορικά με το email marketing. Η διαδικασία ξεκινά με μια λεπτομερή συζήτησή μαζί σας έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και τους στόχους, έτσι ώστε στην συνέχεια να σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική που θα εξασφαλίσει την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Αναθέστε την επιτυχία του ιατρείου σας στην Tryseo

Επιλέγοντας την Tryseo για την διαφήμιση και προώθηση του γιατρείου σας, επενδύετε σε μια συνεργασία που εγγυάται την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και τα αποτελέσματα. Με την εξειδίκευσή μας στην ιατρική διαφήμιση και την πλούσια εμπειρία μας στον χώρο της διαφήμισης επιχειρήσεων και κατασκευής ιστοσελίδων, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φέρετε το γιατρείο σας στο επίκεντρο της διαδικτυακής σκηνής και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε μια αποτελεσματική διαδρομή προς την επιτυχία του γιατρείου σας.