Επί του παρόντος (Δεκ. 2022) υπάρχουν τρείς διαθέσιμες εκδόσεις του Magento: Magento Open Source, Adobe Commerce On-premise, Adobe Commerce Cloud.

Το Magento Open Source είναι η δωρεάν έκδοση ανοικτού κώδικα του Magento. Ο καθένας μπορεί να το κατεβάσει και να το χρησιμοποιήσει για το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Adobe Commerce On-premise (παλαιότερα γνωστό ώς Magento Commerce) είναι η επί πληρωμή έκδοση του Magento για επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από το Magento Open Source, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Το Adobe Commerce Cloud είναι μια πλήρης λύση με εργαλεία της Adobe που βασίζονται σε σύννεφο όπως το Adobe Experience Manager, το Analytics Cloud, το Marketing Cloud κ.λπ., παρέχοντας στους χρήστες μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε, χωρίς φυσικό χώρο για την αποθήκευση της αρχιτεκτονικής και της βάσης δεδομένων σας.