Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να διαφημίσετε την εταιρεία σας στο LinkedIn. Πρώτα απ’ όλα, το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο με πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 200 χώρες. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο δυνητικό κοινό για τις διαφημίσεις σας. Επιπλέον, οι χρήστες του LinkedIn έχουν γενικά υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη, γεγονός που τους καθιστά ελκυστικό στόχο για πολλές επιχειρήσεις.

Ένας άλλος λόγος για να διαφημιστείτε στο LinkedIn είναι ότι προσφέρει πολύ στοχευμένη διαφήμιση. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας με βάση παράγοντες όπως η τοποθεσία, ο τίτλος εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας και πολλά άλλα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας βλέπουν τα άτομα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Τέλος, το LinkedIn έχει τη φήμη ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική πλατφόρμα για τη διαφήμιση B2B. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το LinkedIn παράγει 80% περισσότερες μετατροπές από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να προσεγγίσετε άλλες επιχειρήσεις με τις διαφημίσεις σας, το LinkedIn είναι σίγουρα το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε.