Παραδείγματα επιτυχημένων εκστρατειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν:

  • Εβδομαδιαία ή μηνιαία ενημερωτικά δελτία. Π.χ. οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες μπορούν να στέλνουν ενημερωτικά δελτία στους συνδρομητές τους με νέα του κλάδου, συμβουλές και συμβουλές.
  • Διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Π.χ. οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να στέλνουν διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα.
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το εγκαταλελειμμένο καλάθι.
  • Μηνύματα καλωσορίσματος. Π.χ. σε μια ιστοσελίδα με φόρμες εγγραφής μελών ένα μήνυμα καλωσορίσματος μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν στο site στην συνέχεια αλλά και να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα της εγγραφής τους.
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναπροσέγγισης. Π.χ. Οι διοργανωτές εκδηλώσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσκαλέσουν τους συνδρομητές σε επερχόμενες εκδηλώσεις και να προωθήσουν την πώληση εισιτηρίων.

Δημιουργώντας εξατομικευμένο, ελκυστικό περιεχόμενο που απευθύνεται απευθείας στο κοινό σας, μπορείτε να οικοδομήσετε μόνιμες σχέσεις και να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησης μέσω του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.