Ανάλογα με το κοινό-στόχο σας, υπάρχουν διάφοροι τύποι διαφημίσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε μερικούς διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων για να προσεγγίσετε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και να ανακαλύψετε ποια προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας. Ακολουθούν μερικοί τύποι διαφημιστικών εκστρατειών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσεγγίσετε διαφορετικά κοινά:

Καμπάνια προώθησης προϊόντος: Αν θέλετε να προωθήσετε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, οι τύποι διαφημίσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως οι περιτυλίξεις λεωφορείων και οι ψηφιακές διαφημίσεις, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές. Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων σας επιτρέπουν να προβάλλετε ένα πιο οπτικό μήνυμα και να συμπεριλάβετε φωτογραφίες ή βίντεο του προϊόντος σας.

Συνεχής καμπάνια για την προώθηση ενός υπάρχοντος προϊόντος ή υπηρεσίας: Εάν προσπαθείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τύπους διαφημίσεων. Οι αφίσες σε στάσεις λεωφορείων και οι ψηφιακές διαφημίσεις είναι ιδανικές για την προώθηση ενός γενικού μηνύματος, ενώ τα περιτυλίγματα λεωφορείων είναι ιδανικά για την προώθηση ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ειδική εκδήλωση ή καμπάνια: Εάν προωθείτε μια εκδήλωση ή μια εποχιακή καμπάνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τύπους διαφημίσεων στις δημόσιες συγκοινωνίες, όπως αφίσες σε στάσεις λεωφορείων, για να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό.