Πολιτική Απορρήτου για την Ιστοσελίδα Tryseo.gr

Εισαγωγή
Η Tryseo.gr, ενεργώντας ως Web & Marketing Agency, δεσμεύεται για την προστασία και τον σεβασμό της ιδιωτικότητας των επισκεπτών και των πελατών της ιστοσελίδας μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με το GDPR και τις απαιτήσεις της Google για τη χρήση των Google Analytics.

Συλλογή και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων
Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, όταν εγγράφεστε για τη λήψη νέων και ενημερώσεων, καθώς και όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση email, τον τηλεφωνικό αριθμό και άλλες πληροφορίες που ενδεχομένως να μας παρέχετε.

Google Analytics
Για την ανάλυση της κίνησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε το Google Analytics, το οποίο μας επιτρέπει να κατανοούμε καλύτερα την εμπειρία των χρηστών στον ιστότοπό μας. Το Google Analytics συλλέγει πληροφορίες μέσω της χρήσης cookies, οι οποίοι είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Συγκατάθεση και Δικαιώματα
Παρέχουμε σαφείς και συγκεκριμένες επιλογές συγκατάθεσης σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να επιλέξετε τη μη συμμετοχή στο Google Analytics. Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτών.

Ασφάλεια Δεδομένων
Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας, με στόχο την αποφυγή της ανεξέλεγκτης ή παράνομης επεξεργασίας, της απώλειας, της καταστροφής ή της ζημίας των δεδομένων σας.

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@tryseo.gr.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου μπορεί να ενημερώνεται περιοδικά. Συνιστάται να ελέγχετε τακτικά αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.