Υπηρεσίες SEO για WordPress ιστοσελίδες

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS που υπάρχει στην εποχή μας. Τα περισσότερα από τα επαγγελματικά / premium WordPress θέματα (designs) έχουν αναπτυχθεί ακολουθώντας τους κανόνες του SEO και δεν δημιουργούν προβλήματα όταν προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε ένα site. Χρησιμοποιώντας το WordPress έχουμε επίσης πρόσβαση σε πολύ καλά plugins/εφαρμογές που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε το SEO ανά σελίδα προορισμού ακόμα περισσότερο. Ορισμένα plugins/πρόσθετα δημιουργούν αυτόματα χάρτες ιστότοπου ή μας ενημερώνουν για σφάλματα και τον τρόπο που μπορούμε να βελτιώσουμε την SEO απόδοση ανά ιστοσελίδα. Αν όμως κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τις αρχές του SEO, ακόμα και αυτά τα πρόσθετα δεν μπορούν να εγγυηθούν καλύτερες κατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο SEO ανταγωνισμός που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Οι παρατηρήσεις μου ως σύμβουλος SEO σε WordPress CMS

Προσφέρω συμβουλευτικές υπηρεσίες WordPress SEO και γενικά υπηρεσίες WordPress εδώ και πολλά χρόνια και έχω δει και εξακολουθώ να βλέπω πολύ όμορφους ιστότοπους, οι οποίοι δεν ακολουθούν καμία θεμελιώδη αρχή SEO. Πιστεύω ότι υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για αυτό:

 1. Οι ιστοσελίδες έχουν κατασκευαστεί από ιδιοκτήτες ιστοτόπων που δεν γνωρίζουν SEO και ουσιαστικά αποτελούν ερασιτεχνικές προσπάθειες.
 2. Οι ιστοσελίδες έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες πληροφορικής ή ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων το κύριο μέλημα είναι να κατασκευάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ιστοσελίδες που φαίνονται ωραίες και έχουν καλό κώδικα.

Όταν ο στόχος της δημιουργίας ενός ιστότοπου είναι απλώς να φανεί καλός ή να γράψουμε καλό κώδικα χωρίς να εξετάσουμε πρώτα το στοχευόμενο κοινό και τι θέλουμε να επιτύχουμε, τα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό να διεξαχθεί πρώτα μια έρευνα μάρκετινγκ SEO, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε την αγορά και τις δυνατότητες που έχουμε και στη συνέχεια να σχεδιάσουμε μια στρατηγική μάρκετινγκ που θα μπορεί να φέρει αποτέλεσμα στην επιχείρηση. Αυτά τα βήματα θα μας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσουμε κάθε πλευρά μιας ιστοσελίδας όταν φτάσουμε στο στάδιο της ανάπτυξης. Θα αποτελέσουν το θεμέλιο πάνω στο οποίο δημιουργούμε το περιεχόμενο που θα μας επιτρέψει να φέρνουμε οργανική κίνηση στον ιστότοπο. Οργανική κίνηση από χρήστες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Το πιο συνηθισμένο επακόλουθο ιστοσελίδων που χτίζονται χωρίς έρευνα SEO είναι η πλήρης έλλειψη οργανικής κίνησης ή μικρή οργανική κίνηση που δεν έχει σχέση με την υπηρεσία ή τα προϊόντα που η επιχείρηση προσφέρει.

Πώς πρέπει να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος στο WordPress για να φέρει οργανική κίνηση;

Πολλές φορές οι πελάτες που με προσεγγίζουν έρχονται σε μένα για να τους βοηθήσω να ξαναφτιάξουν την ιστοσελίδα τους στο WordPress ή για να τους βοηθήσω να κάνουν την πρώτη τους ιστοσελίδα στο WordPress. Συνήθως αυτοί οι πελάτες είτε δεν έχουν ιδέα πώς να δομήσουν τον ιστότοπό τους είτε έχουν ήδη σκεφτεί τα πάντα. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν πώς το SEO και το ψηφιακό μάρκετινγκ λειτουργεί για να είναι σε θέση να «σχεδιάσουν» το περιεχόμενο ενός ιστότοπου καλά. Ο στόχος μου είναι να κατανοήσω την επιχείρησή τους και αυτό που επιθυμούν να πετύχουν. Στη συνέχεια μελετώ την αγορά τους έτσι ώστε να υποβάλω προτάσεις για την ιστοσελίδα τους. Μετά από αυτό, συζητάμε τις προτάσεις αναλυτικά με τον πελάτη έτσι ώστε να γίνει κατανοητό αυτό που παρουσιάζουν. Σε αυτό το σημείο η πρόταση μπορεί να αναδιαμορφωθεί έτσι ώστε να συμφωνήσουμε απόλυτα με τον πελάτη για την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και στην συνέχεια μπορώ να διαμορφώσω πιο αναλυτικά την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας και το έργο μπαίνει στο στάδιο της ανάπτυξης/υλοποίησης.

Από την εμπειρία μου, αυτή είναι η καλύτερη διαδικασία που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ένας πελάτης δεν έχει την τεχνογνωσία που απαιτείται και εγώ από την δική μου πλευρά δεν γνωρίζω την αγορά στην οποία ο πελάτης θέλει να δραστηριοποιηθεί αλλά και την επιχείρηση του πελάτη και τις δυνατότητές της. Έτσι, πρέπει να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας για να βρούμε την καλύτερη στρατηγική που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πρώτη εργασία ενός επαγγελματία SEO ανεξάρτητα από το CMS, είναι να δώσει συμβουλές και να βοηθήσει τον πελάτη να οικοδομήσει την επιχείρησή του με επιτυχία. Το κύριο μέλημα για έναν σύμβουλο SEO δεν είναι απλά να παραδώσει ένα έργο, αλλά να διαμορφώσει και υλοποιήσει μια στρατηγική που θα φέρει τα αποτελέσματα που θα αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες WordPress SEO που προσφέρω

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των υπηρεσιών SEO που προσφέρω:
• Υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO
• Υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου SEO
• Υπηρεσίες τοπικού SEO
• Υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων SEO
• Υπηρεσίες στρατηγικής SEO
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO
• Εκπαίδευση σε αρχές SEO με σύνδεση TeamViewer
• Εκπαίδευση σε βασικές αρχές Google Analytics

Ενδιαφέρεστε για WordPress Υπηρεσίες SEO από έναν σύμβουλο SEO;

Αν έχετε ένα WordPress site ή επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα και θα θέλετε να δώσετε βαρύτητα στην οργανική κίνηση που μπορείτε να αποκτήσετε την Google, στείλτε μου μερικές πρόσθετες πληροφορίες συμπληρώνοντας την “φόρμα προσφοράς υπηρεσιών SEO” και θα σας απαντήσω με μια προσφορά.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας