Εχετε κάποια ιστοσελίδα την οποία θα θέλατε να προωθήσετε με διαφημίσεις Google και θα θέλατε να κάνετε την δοκιμή δωρεάν; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για τον πρώτο μήνα δωρεάν έτσι ώστε να δοκιμάσουμε αν το τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αν δεν έχετε κάνει ξανά διαφήμιση μέσω Google μπορούμε να σας προσφέρουμε και ένα διαφημιστικό κουπόνι για το διαφημιστικό budget που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι δωρεάν διαφήμιση αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε εμείς. Για το διαφημιστικό budget θα πρέπει να διαθέσετε ένα ποσό γιατί διαφορετικά η Google δεν θα ενεργοποιήσει το κουπόνι.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δούμε και να αξιολογήσουμε το site σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού όπου θα σας πούμε την γνώμη μας πριν ξεκινήσουμε την διαφήμιση και γενικά θα συζητήσουμε τα βήματα θα ακολουθήσουμε για να ξεκινήσει η διαφήμιση.

Φόρμα Ενδιαφέροντος