Σας ενδιαφέρει η κατασκευή eshop με Shopify; Το Shopify είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να αποτελέσει μια καλή λύση για δημιουργία eshop και από τότε έχει αναπτυχθεί θεαματικά. Η πλατφόρμα παρέχει το λογισμικό της online και κατα συνέπεια παρέχει και την τεχνική του υποστήριξη καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας. Αν εήδη γνωρίζετε για το Shopify και χρειάζετσε την βοήθεια μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για την πλατφόρμα Shopify αλλά θα ήθελαν να μάθουν κάποια βασικά στοιχεία θα βρείτε κάποιοες επιπλέον πληροφορίες στην συνέχεια.

Βασικά Χαρακτηριστικά στο Starter Πακέτο

 • Προσφέρει 3 εκδόσεις (για starter, medium και πιο advanced ανάγκες σε eshop)

 • Διαχείριση παραγγελιών

 • Διαχείριση αποθηκών

 • Τρόποι πληρωμής

 • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών

 • Κατάσταση παραγγελιών

 • Υποστήριξη πολύγλωσσου eshop

 • Υποστήριξη πολλών νομισμάτων

 • Υποστήριξη φορολογικών δεικτών (Φ.Π.Α.) ανα προϊόν ή κατηγορία προϊόντων

 • Marketing λειτουργικότητα

Κατασκευή eshop Shopify

Πλεονεκτήματα

Η κατασκευή eshop με Shopify είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να πειραματιστεί με χαμηλό κόστος. Παρέχει πολύ καλή λειτουργικότητα η οποία είναι εύκολη στην χρήση και είναι μια καλή επένδυση οσο αφορά το value for money. Πολλές επιχειρήσεις επίσης θα μείνουν ικανοποιημένες και από τα designs/themes που προσφέρει το Shopify ειδικά αν δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις όσο αφορά αυτό το κομμάτι.

Μειονεκτήματα

Εκεί που το Shopify χάνει την δύναμή του είναι όταν ένα eshop αρχίζει να έχει επιπλέον λειτουργικές απαιτήσεις. Τα πακέτα γίνονται πιο ακριβά και επίσης η τιμή τους είναι εντελώς μονοπόλιο γιατί ένα eshop στο Shopify δεν μπορούμε να το πάμε κάπου αλλού εκτός και αν το ξανα φτιάξουμε από την αρχή σε άλλη πλατφόρμα. Οσο αφορά τις απαιτήσεις στον σχεδιασμό, επειδή είναι μια κατά κάποιο τρόπο out of the box λύση, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το box. Οτι μας προσφέρει την δυνατότητα να αλλάξουμε το ίδιο το Shopify είναι οι επιλογές μας. Το Shopify επίσης χρεώνει ένα ποσό με κάθε πληρωμή που γίνεται σε eshop της πλατφόρμας του κάτι που άλλες πλατφόρμες eshop δεν το κάνουν. Επίσης δεν παρέχει την δυναντότητα να φιλοξενεί email με το domain name ενός eshop. Για αυτό βεβαια μπορούν να βρεθούν λύσεις αλλά γενικά σε μια πλατφόρμα eshop δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο να μην είναι εφικτό.

Γενικό Συμπέρασμα

Η κατασκευή eshop με Shopify είναι μια πολύ καλή λύση για κάποιον που έχει καλή σχέση με την τεχνολογία και θέλει να δοκιμάσει να κατασκευάσει το eshop του μόνος του είτε με κάποια βοήθεια. Αν το eshop πάει καλά ή χρειαστεί κάποια ιδιαιτερότητα για να φέρει καλύτερα αποτελέσματα… εκεί θα συναντήσει εμπόδια. Εμεις θα το προτείναμε σε πολύ ειδικές περιπτώσεις γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές εταιρείες πληροφορικής που μπορούν να προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες με την ίδια αμοιβη ή και χαμηλότερη (ειδικά όσο αφορά το κόστος συντήρησης του eshop).

Πακέτα Κατασκευής Eshop & Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχετε ήδη ένα eshop σε Shopify και χρειάζεστε κάποια βοήεια; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε Shopify; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το Shopify
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.