Διαφημίσεις Tiktok
Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο κοινό που χρησιμοποιεί το ΤΙΚΤΟΚ επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Tryseo.gr προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης στο ΤΙΚΤΟΚ.
Στην εποχή μας κάθε κλάδος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία χρειάζεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το digital marketing. Το ΤΙΚΤΟΚ ήρθε στην Ελληνική πραγματικότητα τα το 2020 και η χρήση του από νέους χρήστες σταθερά αυξάνεται από τότε. Μαζί με αυτό ήρθαν και οι διαφημίσεις στο TIKTOK.

Τι είναι το Τικ Τοκ

Το TikTok ένα μέσο κοινής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν μικρά βίντεο 15 δευτερολέπτων για οποιοδήποτε θέμα επιθυμούν. Είναι μια εφαρμογή που οι χρήστες κατεβάζουν στο κινητό τους (υπάρχει και ιστοσελίδα παρόλα αυτά είναι γνωστό από την εφαρμογή του) και χρησιμοποιείται κυρίως από νεαρής ηλικίας χρήστες (Gen Y και Gen X) ως διέξοδος για να εκφραστούν μέσω του τραγουδιού, του χορού, της κωμωδίας και του συγχρονισμού των χειλιών. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο και να τα μοιράζονται.

Τι θα πρέπει να προσέξετε σε διαφημίσεις ΤΙΚΤΟΚ

Πάντα υπάρχει μια πρόκληση? Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να ξεχωρίσει μια επιχείρηση σε μια ανταγωνιστική πλατφόρμα σαν το ΤΙΚΤΟΚ και διασφαλίσει ότι το σωστό κοινό βλέπει τις διαφημίσεις της την σωστή στιγμή. Για να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο διαφημιστικός προϋπολογισμό μιας επιχείρησης στο TikTok, πρέπει να εφαρμοστούν αποτελεσματικές στρατηγικές.

Ποιές επιχειρήσεις θα επωφεληθούν διαφημίζοντας τα προϊόντα τους στο ΤΙΚΤΟΚ

Θεωρητικά όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν. Παρόλα αυτά αυτές που θα επωφεληθούν περισσότερο είναι επιχειρήσεις οι οποίες απευθύνονται σε νεανικό δημογραφικό κοινό (χρήστες 18-34 χρονών όταν γράφτηκε αυτό το άρθρο 2022).
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σχεδόν 44% των χρηστών ανήκει στο ηλικιακό γκρουπ 18-24 χρονών και 32% από 25-34 χρονών. Και μόλις 11% των χρηστών είναι πάνω από 45χρονών και η καλύτερη πλατφόρμα διαφήμισης για αυτούς σύμφωνα με τις αγοραστικές τους συνήθειες δεν είναι το ΤΙΚΤΟΚ.

Με βάση τις προβολές των βίντεο μέσα στο ΤΙΚΤΟΚ υπάρχουν κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων που μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο. Για παράδειγμα, βίντεο σχετικά με την γυμναστική και γενικά τα αθλήματα έχουν μεγάλη προτίμηση στο ΤΙΚΤΟΚ και αμέσως μετά έρχονται τα βίντεο σχετικά με τα καλλυντικά και την περιποίηση προσώπου.

Τα δημιουργικά του Tiktok

Η διαφήμιση στο ΤΙΚΤΟΚ προυποθέτει την χρήση βίντεο σε κατακόρυφη μορφή. Δεν μπορεί να είναι απλά μια εικόνα ή ένα κείμενο. Οι διαφημίσεις βίντεο μπορεί να έχουν διάρκεια ως και 60δευτερόλεπτα αν και το ΤΙΚΤΟΚ συνιστά να μην ξεπερνούν τα 15.

Τύποι διαφημίσεων ΤΙΚΤΟΚ

 • In-Feed Ads
 • Spark Ads
 • TopView Ads
 • Brand Takeover Ads
 • Branded Hashtag Challenge Ads
 • Branded Effect Ads

Λίγα λόγια γιά κάθε τύπο διαφήμισης
1. In-Feed Ads
Αυτός ο τύπος διαφήμισης εμφανίζεται σε χρήστες του ΤΙΚΤΟΚ όταν κάνουν scroll στην ‘For you Page (fyp)’.
Η διαφήμιση έχει την μορφή βίντεο και μπορεί να έχει διάρκεια ως 60δευτερόλεπτα αλλά το ΤΙΚΤΟΚ συνιστά να είναι μεταξύ 9-15δευτερολέπτων. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν like, να σχολιάσουν (κάποιες φορές) και να κάνουν share (αναδημοσιεύσουν) την διαφήμιση. Επιπλέον, οι διαφημιστές μπορούν να προσθέσουν ένα σύνδεσμο πάνω στην διαφήμιση που να πηγαίνει τον χρήστη σε κάποια σελίδα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

2. Spark Ads
Αυτές οι διαφημίσεις επιτρέπουν στα brands να προβάλουν κάτι που έχουν ήδη δημιουργήσει και βίντεο άλλων χρηστών και όχι να δημιουργήσουν δημιουργικό από την αρχή. Αυτές οι διαφημίσεις δίνουν την αίσθηση στον χρήστη ότι είναι ένα οργανικό περιεχόμενο. Αυτό γιατί εμφανίζονται μέσα στην οθόνη του χωρίς να διακόπτουν την περιήγησή του. Σε αντίθεση όμως με τις In-feed ads τα λινκ τους μπορούν να οδηγήσουν τους χρήστες και σε άλλες σελίδες μέσα στο ΤΙΚΤΟΚ και όχι αναγκαστικά σε μια ιστοσελίδα.
Όλες οι προβολές βίντεο, τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις, τα likes και οι ακόλουθοι που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας προώθησης του Spark αποδίδονται στην αρχική, οργανική ανάρτηση. Αυτό συμβαίνει είτε πρόκειται για το περιεχόμενο της επωνυμίας είτε του δημιουργού.

3. TopView Ads
Αυτές οι διαφημίσεις είναι μοναδικές γιατί πιάνουν όλη την οθόνη και ξεκινούν αυτόματα χωρίς ήχο. Οι διαφημιστές μπορούν να βάλουν έναν λινκ (σύνδεσμο). Οι χρήστες δεν μπορούν να αποφύγουν τις συγκεκριμένες διαφημίσεις γιατί πιάνουν όλη την οθόνη και διακόπτουν τον χρήστη από την πλοήγησή του. Θα λέγαμε ότι είναι ένας τύπος παραδοσιακής διαφήμισης γιατί μοιάζουν σαν διαφήμιση στην τηλεόραση.

4. Brand Takeover Ads
Αυτές οι διαφημίσεις πιάνουν επίσης όλο το μέγεθος της οθόνης και εμφανίζονται στο FYP αμέσως αφού κάποιος ανοίξει το TikTok. Δημιουργούνται χρησιμοποιώντας βίντεο 3 έως 5 δευτερολέπτων (ή εικόνες 3 δευτερολέπτων), κατευθύνοντας τους θεατές σε μια πρόκληση Hashtag ή μια σελίδα προορισμού.
Ο TikToker χρήστης βλέπει μόνο μία τέτοια διαφήμιση την ημέρα. Αυτό σημαίνει λιγότερο ανταγωνισμό για τον διαφημιστικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα κάνει αυτόν τον τύπο διαφήμισης πιο ακριβό από τους άλλους.

5. Branded Hashtag Challenge Ads
Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας Discover του TikTok. Εχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αφοσίωση/ενασχόληση του χρήστη με την διαφήμιση (κατά μέσο όρο 8,5%) και ενθαρρύνει επίσης το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Για παράδειγμα:

Ένας χρήστης κάνει κλικ στην πρόκληση επώνυμων hashtag στην κορυφή της σελίδας Discover.
Στην συνέχεια μεταφέρεται σε μια σελίδα πρόκλησης επωνυμίας που περιέχει μια περιγραφή της πρόκλησης, κανόνες, το λογότυπο της μάρκας χορηγίας και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό τους.
Στη συνέχεια, οι TikTokers δημιουργούν το δικό τους περιεχόμενο με βάση την πρόκληση, χρησιμοποιώντας το hashtag της επωνυμίας για την προώθηση της ανάρτησής τους.

6. Branded Effect Ads
Αυτή η μορφή διαφήμισης επιτρέπει στα brand να δημιουργήσουν κοινόχρηστα αυτοκόλλητα, φίλτρα και ειδικά εφέ στο TikTok για αυτοπροβολή. Τα επώνυμα brand συχνά συνδυάζουν αυτήν τη μορφή με άλλες διαφημίσεις TikTok. Ο λόγος που χρησιμοποιείται είναι για να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του ΤΙΚΤΟΚ γιατί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό δημιουργικό.

Ο συνηθισμένος τύπος περιεχομένου των διαφημίσεων στο ΤΙΚΤΟΚ

Οι διαφημίσεις στο ΤΙΚΤΟΚ συνήθως χαρακτιρίζονται από ιδιαίτερο ύφος. Δεν είναι συνήθως πολύ επίσημες και πολλές φορές το περιεχόμενό τους έχει δημιουργηθεί από απλούς χρήστες σε κανονικές συνθήκες. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι:

 • Περιεχόμενο που να εμπνέει τους χρήστες να δοκιμάσουν ένα προϊόν ή τα προϊόντα μιας επιχείρησης
 • Περιεχόμενο που βασίζεται στο χιούμορ

Οι υπηρεσίες μας αναφορικά με την διαφήμιση ιστοσελίδων

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Διαφήμισης Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα διαφήμισης ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  ΟΛΟΣ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ