Διαφήμιση TikTok Κόστος Πακέτα

Για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν σε νεανικό κοινό η διαφημίσεις στο TikTok φέρνουν αποτελέσματα. Δοκιμάστε το Tiktok Ads για την επιχείρησή σας.

Διαφήμιση στο Tik Tok2023-11-21T09:29:47+00:00

Διαφήμιση στο Tik Tok – TikTok Ads
Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο κοινό που χρησιμοποιεί το ΤΙΚΤΟΚ επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Tryseo συνεργαζόμαστε με δημιουργούς βιντεο για χρήση στο προφιλ που έχουν επιχειρήσεις στο ΤΙΚΤΟΚ αλλά και για διαφημίσεις στο TIKTOK.
Στην εποχή μας κάθε κλάδος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία χρειάζεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το digital marketing. Το ΤΙΚΤΟΚ ήρθε στην Ελληνική πραγματικότητα το 2020 και η χρήση του από νέους χρήστες αυξάνεται σταθερά από τότε. Μαζί του ήρθαν και οι διαφημίσεις στο TIKTOK που έχουν αλλάξει τον χώρο της διαφήμισης και της δημιουργίας βίντεο. Για την διαφήμιση στο TIKTOK τα βίντεο δημιουργούνται με διαφορετικούς κανόνες από τους κανόνες που ισχύουν στα παραδοσιακά διαφημιστικά βιντεο (πχ τηλεόρασης ή ακόμα και των βιντεο για Google Ads).  Η προβολή μιας επιχείρησης στο TIKTOK βασίζεται στην προβολή της καθημερινότητας, το χιούμορ και την αυθεντικότητα.

Δημιουργία + Επεξεργασία Βίντεο για το TikTok

Δείτε κάποια πακέτα επεξεργασίας αλλά και παραγωγής βίντεο για το Tiktok που έχουμε δημιουργήσει. Είναι διαμορφωμένα ανάλογα με το budget της κάθε επιχείρησης και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αλλά και δυνατότητες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Τι είναι το Τικ Τοκ

Το TikTok ένα μέσο κοινής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν μικρά βίντεο (15 δευτερολέπτων, 60 δευτερολέπτων και 3ων λεπτών) για οποιοδήποτε θέμα επιθυμούν. Είναι μια εφαρμογή που οι χρήστες κατεβάζουν στο κινητό τους (υπάρχει και ιστοσελίδα παρόλα αυτά είναι γνωστό από την εφαρμογή του) και χρησιμοποιείται κυρίως από νεαρής ηλικίας χρήστες (Gen Millenials και Gen Z) ως διέξοδος για να εκφραστούν μέσω του τραγουδιού, του χορού, της κωμωδίας, της προσωπικής έκφρασης και του συγχρονισμού των χειλιών. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο και να τα μοιράζονται. Με τη σύντομη μορφή βίντεο και το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την προσέγγιση δυνητικών πελατών.

Με ποιο τρόπο λειτουργεί ο αλγόριθμος του TikTok

Ο αλγόριθμος Tiktok έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να ανακαλύπτουν περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Αυτό το επιτυγχάνει αναλύοντας τη συμπεριφορά των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των συμπαθειών, των σχολίων και των ακόλουθών τους, καθώς και τον τύπο του περιεχομένου με το οποίο αλληλεπιδρούν. Ο αλγόριθμος εξετάζει επίσης τα ποσοστά εμπλοκής ορισμένων βίντεο και λογαριασμών, καθώς και τον αριθμό των προβολών, των σχολίων, των κοινοποιήσεων και των likes που έχει λάβει ένα βίντεο. Επιπλέον, ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείται, την ώρα της ημέρας και άλλους παράγοντες όπως η τοποθεσία, η γλώσσα κ.α.

Ο αλγόριθμος του TikTok λειτουργεί συλλέγοντας δεδομένα από τις δραστηριότητες των χρηστών και στη συνέχεια τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη ροή για κάθε χρήστη. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης παρακολουθεί συχνά βίντεο που σχετίζονται με τη μόδα, ο αλγόριθμος θα δώσει προτεραιότητα σε βίντεο που σχετίζονται με τη μόδα κατά τη δημιουργία της εξατομικευμένης ροής του χρήστη. Ομοίως, εάν ένας χρήστης ακολουθεί πολλούς λογαριασμούς που δημοσιεύουν αστεία βίντεο, ο αλγόριθμος θα δώσει επίσης προτεραιότητα στα αστεία βίντεο κατά τη δημιουργία της εξατομικευμένης ροής του χρήστη.

Συνολικά, ο αλγόριθμος του TikTok έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε χρήστη, αναλύοντας τη συμπεριφορά των χρηστών και λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως το ποσοστό εμπλοκής, τον τύπο της συσκευής και άλλα. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση ότι οι χρήστες βλέπουν το περιεχόμενο που είναι πιο πιθανό να τους ενδιαφέρει, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων με τις οποίες είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης στο TikTok

 • Η προσέγγιση ενός αφοσιωμένου και ενδιαφερόμενου κοινό: Το TikTok είναι μια κοινωνική πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν και να κάνουν like στο περιεχόμενο άλλων χρηστών. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα αφοσιωμένο κοινό που ενδιαφέρεται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
 • Βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας: Πολλοί χρήστες ακολουθούν μάρκες στο TikTok χωρίς καν να το γνωρίζουν. Αυτό μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να προσεγγίσει αυτούς τους δυνητικούς πελάτες και να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας της.
 • Δημιουργία περισσότερων πωλήσεων: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι χρήστες να ανταποκριθούν στις διαφημίσεις στο TikTok αν αυτές γίνουν με έξυπνο τρόπο που να φαίνονται φυσικές.
 • Αύξηση στη δέσμευση με ένα brand: Ενα brand που δημιουργεί και μοιραζει στο Tiktok ελκυστικό περιεχόμενο που το κοινό στόχος του θέλει να δει θα βοηθήσει το brand να δημιουργήσει μια στενότερη σχέση με τους πελάτες του και να οικοδομήσει την αφοσίωση τους στο brand.
 • Δημιουργία μια αίσθησης κοινότητας: Ως brand, η δημιουργία περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους πελάτες και υποψήφιους πελάτες μιας επιχείρησης, δημιουργεί ταυτόχρονα μια αίσθηση κοινότητας με το κοινό του.

Τι θα πρέπει να προσέξετε σε διαφημίσεις ΤΙΚΤΟΚ

Πάντα υπάρχει μια πρόκληση? Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να ξεχωρίσει μια επιχείρηση σε μια ανταγωνιστική πλατφόρμα σαν το ΤΙΚΤΟΚ και διασφαλίσει ότι το σωστό κοινό βλέπει τις διαφημίσεις της την σωστή στιγμή. Για να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο διαφημιστικός προϋπολογισμό μιας επιχείρησης στο TikTok, πρέπει να εφαρμοστούν αποτελεσματικές στρατηγικές.

Ποιές επιχειρήσεις θα επωφεληθούν διαφημίζοντας τα προϊόντα τους στο ΤΙΚΤΟΚ

Θεωρητικά όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν. Παρόλα αυτά αυτές που θα επωφεληθούν περισσότερο είναι επιχειρήσεις οι οποίες απευθύνονται σε νεανικό δημογραφικό κοινό (χρήστες 18-34 χρονών όταν γράφτηκε αυτό το άρθρο 2022).
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σχεδόν 44% των χρηστών ανήκει στο ηλικιακό γκρουπ 18-24 χρονών και 32% από 25-34 χρονών. Και μόλις 11% των χρηστών είναι πάνω από 45χρονών και η καλύτερη πλατφόρμα διαφήμισης για αυτούς σύμφωνα με τις αγοραστικές τους συνήθειες δεν είναι το ΤΙΚΤΟΚ.

Με βάση τις προβολές των βίντεο μέσα στο ΤΙΚΤΟΚ υπάρχουν κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων που μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο. Για παράδειγμα, βίντεο σχετικά με την γυμναστική και γενικά τα αθλήματα έχουν μεγάλη προτίμηση στο ΤΙΚΤΟΚ και αμέσως μετά έρχονται τα βίντεο σχετικά με τα καλλυντικά και την περιποίηση προσώπου.

Τα δημιουργικά του Tiktok

Η διαφήμιση στο ΤΙΚΤΟΚ προυποθέτει την χρήση βίντεο σε κατακόρυφη μορφή. Δεν μπορεί να είναι απλά μια εικόνα ή ένα κείμενο. Οι διαφημίσεις βίντεο μπορεί να έχουν διάρκεια ως και 60δευτερόλεπτα αν και το ΤΙΚΤΟΚ συνιστά να μην ξεπερνούν τα 15.

Τύποι διαφημίσεων ΤΙΚΤΟΚ

 • In-Feed Ads
 • Spark Ads
 • TopView Ads
 • Brand Takeover Ads
 • Branded Hashtag Challenge Ads
 • Branded Effect Ads

Λίγα λόγια γιά κάθε τύπο διαφήμισης
1. In-Feed Ads
Αυτός ο τύπος διαφήμισης εμφανίζεται σε χρήστες του ΤΙΚΤΟΚ όταν κάνουν scroll στην ‘For you Page (fyp)’.
Η διαφήμιση έχει την μορφή βίντεο και μπορεί να έχει διάρκεια ως 60δευτερόλεπτα αλλά το ΤΙΚΤΟΚ συνιστά να είναι μεταξύ 9-15δευτερολέπτων. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν like, να σχολιάσουν (κάποιες φορές) και να κάνουν share (αναδημοσιεύσουν) την διαφήμιση. Επιπλέον, οι διαφημιστές μπορούν να προσθέσουν ένα σύνδεσμο πάνω στην διαφήμιση που να πηγαίνει τον χρήστη σε κάποια σελίδα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

2. Spark Ads
Αυτές οι διαφημίσεις επιτρέπουν στα brands να προβάλουν κάτι που έχουν ήδη δημιουργήσει και βίντεο άλλων χρηστών και όχι να δημιουργήσουν δημιουργικό από την αρχή. Αυτές οι διαφημίσεις δίνουν την αίσθηση στον χρήστη ότι είναι ένα οργανικό περιεχόμενο. Αυτό γιατί εμφανίζονται μέσα στην οθόνη του χωρίς να διακόπτουν την περιήγησή του. Σε αντίθεση όμως με τις In-feed ads τα λινκ τους μπορούν να οδηγήσουν τους χρήστες και σε άλλες σελίδες μέσα στο ΤΙΚΤΟΚ και όχι αναγκαστικά σε μια ιστοσελίδα.
Όλες οι προβολές βίντεο, τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις, τα likes και οι ακόλουθοι που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας προώθησης του Spark αποδίδονται στην αρχική, οργανική ανάρτηση. Αυτό συμβαίνει είτε πρόκειται για το περιεχόμενο της επωνυμίας είτε του δημιουργού.

3. TopView Ads
Αυτές οι διαφημίσεις είναι μοναδικές γιατί πιάνουν όλη την οθόνη και ξεκινούν αυτόματα χωρίς ήχο. Οι διαφημιστές μπορούν να βάλουν έναν λινκ (σύνδεσμο). Οι χρήστες δεν μπορούν να αποφύγουν τις συγκεκριμένες διαφημίσεις γιατί πιάνουν όλη την οθόνη και διακόπτουν τον χρήστη από την πλοήγησή του. Θα λέγαμε ότι είναι ένας τύπος παραδοσιακής διαφήμισης γιατί μοιάζουν σαν διαφήμιση στην τηλεόραση.

4. Brand Takeover Ads
Αυτές οι διαφημίσεις πιάνουν επίσης όλο το μέγεθος της οθόνης και εμφανίζονται στο FYP αμέσως αφού κάποιος ανοίξει το TikTok. Δημιουργούνται χρησιμοποιώντας βίντεο 3 έως 5 δευτερολέπτων (ή εικόνες 3 δευτερολέπτων), κατευθύνοντας τους θεατές σε μια πρόκληση Hashtag ή μια σελίδα προορισμού.
Ο TikToker χρήστης βλέπει μόνο μία τέτοια διαφήμιση την ημέρα. Αυτό σημαίνει λιγότερο ανταγωνισμό για τον διαφημιστικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα κάνει αυτόν τον τύπο διαφήμισης πιο ακριβό από τους άλλους.

5. Branded Hashtag Challenge Ads
Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας Discover του TikTok. Εχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αφοσίωση/ενασχόληση του χρήστη με την διαφήμιση (κατά μέσο όρο 8,5%) και ενθαρρύνει επίσης το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Για παράδειγμα:

Ένας χρήστης κάνει κλικ στην πρόκληση επώνυμων hashtag στην κορυφή της σελίδας Discover.
Στην συνέχεια μεταφέρεται σε μια σελίδα πρόκλησης επωνυμίας που περιέχει μια περιγραφή της πρόκλησης, κανόνες, το λογότυπο της μάρκας χορηγίας και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό τους.
Στη συνέχεια, οι TikTokers δημιουργούν το δικό τους περιεχόμενο με βάση την πρόκληση, χρησιμοποιώντας το hashtag της επωνυμίας για την προώθηση της ανάρτησής τους.

6. Branded Effect Ads
Αυτή η μορφή διαφήμισης επιτρέπει στα brand να δημιουργήσουν κοινόχρηστα αυτοκόλλητα, φίλτρα και ειδικά εφέ στο TikTok για αυτοπροβολή. Τα επώνυμα brand συχνά συνδυάζουν αυτήν τη μορφή με άλλες διαφημίσεις TikTok. Ο λόγος που χρησιμοποιείται είναι για να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του ΤΙΚΤΟΚ γιατί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό δημιουργικό.

Ο συνηθισμένος τύπος περιεχομένου των διαφημίσεων στο ΤΙΚΤΟΚ

Οι διαφημίσεις στο ΤΙΚΤΟΚ συνήθως χαρακτιρίζονται από ιδιαίτερο ύφος. Δεν είναι συνήθως πολύ επίσημες και πολλές φορές το περιεχόμενό τους έχει δημιουργηθεί από απλούς χρήστες σε κανονικές συνθήκες. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι:

 • Περιεχόμενο που να εμπνέει τους χρήστες να δοκιμάσουν ένα προϊόν ή τα προϊόντα μιας επιχείρησης
 • Περιεχόμενο που βασίζεται στο χιούμορ

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην διαφήμιση ιστοσελίδων και επιχειρήσεων. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Τι πρέπει να προσέξει κανείς όταν κάνει διαφήμιση στο Tiktok;2022-12-29T20:55:04+00:00

Κατά τη διαφήμιση στο TikTok, υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε. Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη δημογραφική ομάδα-στόχο της πλατφόρμας- αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα έχει απήχηση στο σωστό κοινό. Δεύτερον, η κατανόηση των βασικών αξιών της πλατφόρμας είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ελκυστικού και αυθεντικού περιεχομένου. Τρίτον, είναι σημαντικό να εξετάσετε τα κατάλληλα hashtags και άλλες τακτικές προώθησης που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της εμβέλειας και της δέσμευσης. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας είναι σύμφωνες με τις πολιτικές και τις κατευθυντήριες γραμμές του TikTok, καθώς η παράλειψη μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή ή ακόμη και στη διαγραφή του λογαριασμού σας. Με προσεκτική εξέταση αυτών των παραγόντων, η διαφήμιση στο TikTok μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο προσέγγισης, εμπλοκής και μετατροπής χρηστών.

Φέρνουν αποτελέσματα οι διαφημίσεις στο Tiktok;2022-12-29T20:53:17+00:00

Το αν οι διαφημίσεις στο Tiktok λειτουργούν ή όχι εξαρτάται από τους στόχους του διαφημιζόμενου και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτών των στόχων. Οι διαφημίσεις στο TikTok μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, την προώθηση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο ή άλλες διαδικτυακές ιδιότητες και ακόμη και τη μετατροπή των θεατών σε πελάτες. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας εξαρτάται από τους συγκεκριμένους στόχους, τον προϋπολογισμό και τις μεθόδους στόχευσης που χρησιμοποιούνται.

Οι διαφημίσεις στο TikTok συχνά σχεδιάζονται για να είναι σύντομα, οπτικά ελκυστικά βίντεο που τραβούν την προσοχή των χρηστών. Παραδίδονται συνήθως μέσα στην τροφοδοσία “Για εσάς”, όπου οι χρήστες βλέπουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να προβάλλονται σε διάφορες άλλες μορφές, όπως χορηγούμενες προκλήσεις hashtag, επώνυμα φίλτρα και χορηγούμενοι φακοί. Ανάλογα με τον τύπο της διαφήμισης, μπορεί να ζητηθεί από τους χρήστες να προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο, να παρακολουθήσουν ένα βίντεο ή να κατεβάσουν μια εφαρμογή.

Οι διαφημιζόμενοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου που έχει απήχηση στους χρήστες. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιούν ακριβείς μεθόδους στόχευσης για να διασφαλίσουν ότι τα σωστά άτομα βλέπουν τις διαφημίσεις. Επιπλέον, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε και να μετράτε τις επιδόσεις για να προσδιορίζετε τι λειτουργεί και τι όχι. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να κάνουν προσαρμογές στις καμπάνιες τους για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής τους.

Συνολικά, οι διαφημίσεις στο TikTok μπορούν να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας με τους χρήστες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την πλατφόρμα, να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο και να παρακολουθείτε τις επιδόσεις για να διασφαλίσετε την επιτυχία.

Γιατί να επιλέξω το Tiktok για την προβολή της επιχείρησής μου έναντι του Facebook;2022-12-29T20:52:01+00:00

Το TikTok είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσεγγίσουν μεγαλύτερο κοινό και να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Σε σύγκριση με το Facebook, το TikTok προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που μπορούν να ωφελήσουν τις επιχειρήσεις στις προσπάθειες μάρκετινγκ και προώθησης.

Πρώτον, το TikTok παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να συνεργαστούν με τους χρήστες σε πιο οικείο και προσωπικό επίπεδο. Μέσω της χρήσης δημιουργικών βίντεο, οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν με το κοινό-στόχο τους σε βαθύτερο επίπεδο από ό,τι με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης. Επιπλέον, το TikTok έχει μια πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα από το Facebook, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να είναι πιο δημιουργικές και ευρηματικές με το περιεχόμενό τους.

Δεύτερον, το TikTok προσφέρει επίσης στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να προσεγγίσουν νέα ακροατήρια. Καθώς η πλατφόρμα συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα, γίνεται μια ελκυστική επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους. Επιπλέον, δεδομένου ότι η πλατφόρμα είναι δωρεάν στη χρήση, οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα ξοδέψουν χρήματα για ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες ή άλλα έξοδα προώθησης.

Τέλος, το TikTok παρέχει επίσης στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε πολύτιμα αναλυτικά στοιχεία που μπορούν να τις βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα το κοινό-στόχο τους και να προσαρμόσουν ανάλογα το περιεχόμενό τους. Μέσω αυτών των πληροφοριών, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικό και ελκυστικό περιεχόμενο που έχει απήχηση στους πελάτες τους.

Συνολικά, το TikTok είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Με το δημιουργικό περιεχόμενο βίντεο, τη δυνατότητα προσέγγισης νέων ακροατηρίων και την πρόσβαση σε πολύτιμες αναλύσεις, το TikTok μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις ώστε να αυξήσουν την προβολή τους και να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση.

Πόσοι είναι οι χρήστες του Tiktok στην Ελλάδα;2022-12-29T20:48:58+00:00

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Start.io  οι χρήστες του Tiktok στην Ελλάδα είναι σχεδόν 400.000 (ημ. 19/12/2022). Από αυτούς το 72.5% είναι ηλικίας 18-24 χρονών, το 25.2% από 25-34 χρονών και το υπόλοιπο % είναι από 35 χρονών και πάνω. Το 66.1% των χρηστών είναι άνδρες και το  υπόλοιπο ποσοστό (33.9%) γυναίκες.

Το Start.io είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ και κοινού για κινητά. Το Start.io (πρώην StartApp) ενισχύει το οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά και απλοποιεί το μάρκετινγκ για κινητά, τη δημιουργία κοινού και τη δημιουργία εσόδων από κινητά. Η άμεση ενοποίηση του Start.io με περισσότερες από 500.000 μηνιαίες ενεργές εφαρμογές για κινητά παρέχει πρόσβαση σε πρωτοφανή επίπεδα παγκόσμιων δεδομένων πρώτου κατασκευαστή, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την κατανόηση και την πρόβλεψη συμπεριφορών, τον εντοπισμό νέων ευκαιριών και την ανάπτυξη.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε εμπειρία στην προβολή επιχειρήσεων με το Tiktok
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top