Ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop με Prestashop; Αν ναι το πιο πιθανό είναι ότι ήδη γνωρίζετε κάποια πράγματα για αυτή την πλατφόρμα ή έχετε ήδη το eshop σας σε Prestashop και σας ενδιαφέρει η τεχνική του υποστήριξη. Αν αυτό ισχύει, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εαν δεν γνωρίζετε πολλά για το Prestashop eshop και θέλετε να μάθετε περισσότερα προτείνουμε να συνεχίσετε διαβάζοντας τις επόμενες πληροφορίες.

Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για το eshop μιας επιχείρησης δεν καταλύγει πάντα σε μια απόλυτη απάντηση. Δηλαδή, διάφορες συνθήκες θα διαμορφώσουν την απάντηση και αυτή κατά προσέγγιση γιατί μερικές φορές μπορεί περισσότερες από μια πλατφόρμες να αποτελούν μια καλή επιλογή. Οι συνθήκες που μπορεί να επιρεάσουν την επιλογή της πλατφόρμας που θα επιλεχθεί για την κατασκευή ενός eshop είναι μπορεί να είναι:

 • οι απαιτήσεις που θα κληθεί να εξυπηρετήσει
 • ο προυπολογισμός που διαθέτει μια επιχείρηση για την κατασκευή και συντήρησή του eshop
 • η επεκτασιμότητά του
 • η φιλικότητά του περιβάλλοντός του προς τον χρήστη
 • οι προτιμήσεις του ίδιου του πελάτη αλλά και της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του

Αναφορικά με το Prestashop eshop ακολουθούν κάποιες πληροφορίες που θεωρούμε ότι είναι βασικές για κάποιον που θέλει να κατανοήσει την ποιότητά του και να εκτιμήσει αν θα ήταν καλή λύση για την επιχείρησή του.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Η αρχική έκδοση της πλατφόρμας Prestashop είναι διαθέσιμη δωρέαν

 • Διαχείριση παραγγελιών

 • Τρόποι πληρωμής

 • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών

 • Κατάσταση παραγγελιών

 • Υποστήριξη πολύγλωσσου eshop

 • Υποστήριξη πολλών νομισμάτων

 • Υποστήριξη φορολογικών δεικτών (Φ.Π.Α.) ανα προϊόν ή κατηγορία προϊόντων

Κατασκευή eshop με Prestashop

Πλεονεκτήματα

Το Prestashop eshop είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση για μια επιχείρηση που  θέλει να χρησιμοποιήσει μια αξιόπιστη πλατφόρμα για να πουλήσει τα προϊόντα της. Η πλατφόρμα διατίθεται διατίθεται δωρεάν και έχει μέσα όλη την λειτουργικότητα που χρειάζεται ένα eshop για να δώσει και επαγγελματικά αποτελέσματα αλλά και επαγγελματική εντύπωση. Η αρχική εγκατάστασή της είναι εύκολη, το περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη και μπορεί να παραμετροποιηθεί με ευκολία για να προσαρμοστεί στις αναγκες μιας επιχείρησης. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες και νομίσματα και διαθέτει ασφάλεια πληρωμών.  Επίσης, επίσης μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κωδικούς προϊόντων χωρίς προβλήματα και δεν έχει τρομερές απαιτήσεις όσο αφορά το πακέτο φιλοξενίας της. Γενικά, αποτελεί μια καλή λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μειονεκτήματα

Το Prestashop είναι μια πλατφόρμα που δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες επεκτασιμότητας όταν ένα eshop έχει τέτοιες ανάγκες. Οσο αφορά τις επιλογές που προσφέρει για χρήση έτοιμου theme/design οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες σε σχέση πχ με ανταγωνιστές της όπως το WooCommerce eshop. Επιπλέον, το πρόσθετα που μπορεί να αυξήσουν την λειτουργικότητά του και τα πληρωμένα theme είναι πολύ πιο ακριβά από λύσεις όπως το WooCommerce. Η υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία για την πλατφόρμα της είναι κυρίως μέσα από συνεργάτες της και όχι από την ίδια.

Γενικό Συμπέρασμα

Αρκετά eshop στην Ελλάδα έχουν κατασκευαστεί με την χρήση του Prestashop. Δεν θα το προτείναμε για μια επιχείρηση που δεν έχει πάνω από 10χιλιάδες προϊόντα στο eshop της γιατί για λιγότερα προϊόντα δεν είναι η καλύτεραη επιλογή.

Πακέτα Κατασκευής Eshop & Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχετε ήδη ένα eshop σε Prestashop και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε Prestashop; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το Prestashop
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.