Κατασκευή Eshop με Wordpress

Μια καταξιωμένη, γρήγορη, οικονομική και ανταγωνιστική λύση για την δημιουργία του eshop σας

Κατασκευή Eshop WordPress Woocommerce2023-11-23T12:41:00+00:00

Η κατασκευή eshop με WordPress είναι ένας από τους καλύτερους, οικονομικότερους και πολύ συνηθισμένους τρόπους για να αξιοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στην Tryseo.gr αναλαμβάνουμε τέτοια έργα με επιτυχία.

Το WordPress είναι μια απίστευτα ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα για την δημιουργία ιστοσελίδων. Μπορείτε με αυτό να δημιουργήσετε από απλές ιστοσελίδες, blog site, eshop ιστοσελίδες αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές που μπορούν να επισκέπτονται χιλιάδες χρήστες.

Κατασκευή eshop στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η δημιουργία eshop με WordPress CMS είναι η πιο συνηθισμένη λύση που επιλέγουν οι εταιρείες πληροφορικής και κατά συνέπεια η πιο συνηθισμένη και για τις επιχειρήσεις. Η σύγκριση που φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα το αποδεικνύει. Μεταξύ άλλων γνωστών πλατφόρμων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή eshop και γενικά ιστοσελίδων (όπως joomla, shopify, wix, drupan, opencart κλπ) το wordpress είναι το πιο δημοφιλές με μεγάλη διαφορά.

Κατασκευή eshop με WordPress

Πακέτα Κατασκευής Eshop & Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχετε ήδη ένα eshop σε WooCommerce και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε WooCommerce; Μπορούμε να σας καλύψουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Συχνές Ερωτήσεις

  Εχουμε ετοιμάσει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά πελάτες μας αναφορικά με την κατασκευή eshop με WordPress. Ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες.

  Θα γίνετε γρήγορα η φόρτωση του WordPress eshop μου;2022-11-23T17:42:14+00:00

  Το WordPress σαν CMS και το πρόσθετο (WooCommerce) που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop είναι ένας συνδιασμός που δεν δημιουργεί προβλήματα στους χρόνους φόρτωσης. Αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι η επιλογή πακέτου hosting, και το πόσο σύνθετο θα είναι το θέμα που θα χρησιμοποιηθεί καθώς και αν θα γίνει σωστή επεξεργασία στις φωτογραφίες έτσι ώστε να φορτώνουν γρήγορα. Στην Tryseo.gr φροντίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

  Μπορώ να διαλέξω ότι design θέλω στο WordPress eshop μου;2023-08-14T14:52:56+00:00

  Ναι μπορείτε να διαλέξετε ότι design θέλετε αν επιλέξετε το WordPress για το eshop σας. Και μάλιστα, το WordPress προσφέρει άπειρες επιλογές αναφορικά με το design (είτε δωρεάν θέματα, είτε πληρωμένα). Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το θέμα σας / design από το μηδέν. Σε γενικές γραμμές εμεις στουε περισσότερους πελάτες μας προτείνουμε να αγοράσουν ένα έτοιμο θέμα/design γιατί το κόστος του είναι χαμηλότερο από ότι να φτιαχτεί κάτι από το μηδέν. Αν οι ανάγκες του πελάτη είναι πολύ εξειδικευμένες τότε συζητάμε και για διαφορετικές λύσεις. Αλλά πάντα να γνωρίζετε ότι η εξειδικευμένη λύση κοστίζει πιο ακριβά στην δημιουργία της και στην συντήρησή της.

  Σε ένα WordPress eshop θα έχω θέματα με την ασφάλεια πληρωμών;2022-07-06T15:12:28+00:00

  Η απάντηση είναι όχι. Δεν θα έχετε κανένα απολύτως θέμα. Το WordPress προσφέρει πολλές διεξόδους ασφάλειας πληρωμών και γενικά ασφάλειας του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να ενημερώνετε συχνά με νέες εκδόσεις, κάτι που κάθε εταιρεία πληροφορικής που ασχολείται με κατασκευή eshop σε WordPress γνωρίζει και φροντίζει να κάνει.

  Σε πόσο χρόνο το WordPress eshop μου θα είναι έτοιμο;2022-07-06T15:05:40+00:00

  Η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση είναι πολυσύνθετη. Στην Tryseo.gr χρειαζόμαστε από 1 εως 2 μήνες για να υλοποιήσουμε την κατασκευή του eshop με WordPress. Αλλά αυτός ο χρόνος συμπεριλαμβάνει το δικό μας κομμάτι εργασίας. Ο πελάτης έχει το δικό του. Και αυτό είναι να ανεβάσει τα προϊόντα του και να ετοιμάσει το κείμενα που θα του ζητηθούν. Ανάλογα τον πελάτη και τον χρόνο που έχει να διαθέσει ο χρόνος τελικής υλοποίησης με βάση την εμπειρία μας συνήθως είναι 4-6 μήνες.

  Μπορώ να δημιουργήσω μόνος μου το WordPress eshop;2022-07-06T15:39:57+00:00

  Θεωρητικά ναι μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνος σας ακόμα και αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματιστή. Oμως, αν δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με τέτοιο αντικείμενο θα πρέπει να αφιερώσετε πολλές ώρες για να μάθετε πως γίνεται και δεν είναι όλοι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα, θα κάνετε λάθη και το πιθανό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε και μεγάλα λάθη (μιλάμε εκ πείρας). Αν θέλετε πάντως να το επιχειρήσετε γιατί σας ενδιαφέρει αυτός ο χώρος υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα online που μοιράζετε συμβουλές και πληροφορίες αναφορικά με την κατασκευή eshop με WordPress. Εμείς για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μόνοι τους το eshop τους σε WordPress προσφέρουμε το πακέτο: Eshop basic που είναι μια ενδιάμεση λύση. Ετοιμάζουμε εμείς το στύσιμο στην πιο απλή μορφή του και σας το παραδίδουμε για όλα τα υπόλοιπα.

  Πόσο κοστίζει ένα WordPress Eshop2022-07-06T15:54:53+00:00

  Το κόστος κατασκευής ενός eshop με WordPress επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Εν συντομία θα μπορούσαμε να πούμε ότι στις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μπορεί να κυμαίνεται από 500 εως 3000ευρώ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα αναφορικά με το γιατί μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας ‘πόσο κοστίζει ένα eshop‘.

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top