Η κατασκευή eshop με WooCommerce είναι η πιο δημοφιλή λύση που επιλέγουν μικρές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο που μπορεί να προστεθεί στο WordPress CMS για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας είναι μικρές, το WooCommerce ακόμη και χωρίς την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών θα σας καλύψει. Εμεις στην Tryseo.gr κατασκευάζουμε eshop με Woocommerce και επιπλέον προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη σε όποιους την χρειάζονται (πχ άτομα που δεν είναι ευχαριστημένα από τον συνεργάτη τους ή που έκανα το eshop τους μόνοι τους). Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας που αφορούν το WooCommerce επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για μια εξειδικευμένη προσφορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το WooCommerce eshop και θα ήθελαν να μάθουν κάποιες βασικές πληροφορίες συνεχίστε να διαβάζετε.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο που χρηστιμοποιείται με το WordPress για να προσθέσει την λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

 • Η αρχική του έκδοση είναι δωρεάν και περιέχει τις πιο βασικές λειτουργίες που απαιτεί ένα eshop όπως:

 • Διαχείριση παραγγελιών

 • Τρόποι πληρωμής

 • Υπολογισμό κόστους μεταφορικών (πολύ βασικός τρόπος)

 • Κατάσταση παραγγελιών

 • Υποστήριξη πολλών νομισμάτων

 • Υποστήριξη φορολογικών δεικτών (Φ.Π.Α.) ανα προϊόν ή κατηγορία προϊόντων

Κατασκευή eshop WooCommerce

Πλεονεκτήματα

Το WooCommerce είναι ένα πολύ φιλικό πρόσθετο ακόμα και για έναν χρήστη ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο κομμάτι της πληροφορικής. Αυτό διευκολύνει όχι μόνο την εταιρεία που αναλαμβάνει την κατασκευή ενός τέτοιου eshop αλλά και τον πελάτη γιατί στην συνέχεια όταν το χρησιμοποιεί για να ανανεώσει τα προϊόντα η χρήση του είναι εύκολη και απλή. Μπορεί να υποστηρίξει πολύ μεγάλο αριθμό προϊόντων. Επιπλέον, μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον πρόσθετων και να προσφέρει εξαιρετικές λύσεις σε θέματα που αφορούν την:
– βελτίωση του marketing και των online πωλήσεων μιας επιχείρησης
– υπολογισμού κόστους μεταφορών
– πολυγλωσσίας
– πληρωμών
– εξυπηρέτησης πελατών
– διαχείριση καταστήματος κ.α.

Επιπλέον, όσο αφορά το σχεδιαστικό του κομμάτι, υπάρχουν και δωρεάν θέματα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν και premium που απαιτούν ένα επιπλέον κόστος της τάξης των 60€ περίπου. Επίσης, το WooCommerce επιτρέπει και την δυνατότητα να κατασκευαστεί κάτι ακριβώς όπως το θέλει ο πελάτης με προσαρμοσμένο κώδικα. Μπορούμε να πούμε ότι το 90% των Ελληνικών eshop θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν με την χρήση του WooCommerce ή ότι έχουν ήδη γίνει με αυτό (γιατί είναι πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα και όχι μόνο).

Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα πάντα έχουν σχέση με τις απαιτήσεις ενός πελάτη και με τι το συγκρίνει κανείς. Πολλοί λένε ότι ο τρόπος που είναι δομημένη η βάση του το κάνει λίγο αργό όταν φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες προϊόντα. Αλλά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί αν το πακέτο φιλοξενίας είναι ενισχυμένο. Αν αποφασίσετε να κατασκευάσετε το eshop σας με WooCommerce θα χρειάζεστε ετήσια τεχνική υποστήριξη για να αναβαθμίζονται όλα τα πρόσθετα της ιστοσελίδας σας όπως απαιτείται. Το κόστος μιας τέτοιας υποστήριξης δεν είναι μεγάλο. Συγκριτικά με κάποια άλλα εργαλεία που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα του παρόχου τους (πχ Shopify) το ετήσιο κόστος υποστήριξης του WooCommerce τις περισσότερες φορές είναι χαμηλότερο. Ολα εξαρτόνται από το μέγεθος του έργου και τις απαιτήσεις αλλά και προτιμήσεις του πελάτη.

Γενικό Συμπέρασμα

Η κατασκευή ενός eshop με WooCommerce είναι μια άριστη και οικονομική λύση για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που επιθυμούν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το eshop τους. Στον παράγοντα επίσης value for money σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Πακέτα Κατασκευής Eshop & Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχετε ήδη ένα eshop σε WooCommerce και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε WooCommerce; Δεν είστε σίγουροι ποια eshop πλατφόρμα είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας; Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WooCommerce
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.