Διαφήμιση Google Maps2022-11-29T19:48:00+00:00

Διαφήμιση Google Maps

Η διαφήμιση στο Google Maps / χάρτη της Google είναι μια πολύ αποδοτική διαφήμιση για τοπικές επιχειρήσεις.

Η ανάπτυξή σας είναι ο στόχος μας

Στην Tryseo προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες διαφήμισης που αφορούν την προβολή ιστοσελίδων στα πιο δημοφική διαδυκτυακά κανάλια διαφήμισης αλλά και τα συμβατικά. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι η διαφήμιση στο Google Maps το οποίο είναι κανάλι που ανήκει στην Google. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η μορφή διαφήμισης επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά.

Τι είναι οι χάρτες της Google

Οι Χάρτες Google είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για διαδικτυακή διαφήμιση, παρέχοντας μεγάλες δυνατότητες προσέγγισης των πελατών και προώθησης της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο ή τη φυσική τους τοποθεσία. Στο παρελθόν υπήρχαν οι τόμοι του χρυσού οδηγού όπου μπορούσε κάποιος να βρει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μιας επιχείρησης. Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, ό,τι κι αν ψάχνει κάποιος θα το βρει στην google. Κάθε επιχείρηση οφείλει να έχει δημιουργήσει το προφίλ της στην google ώστε να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα και γρήγορα από τους χρήστες. Στο Google my business η Google δίνει δυνατότητα σε επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τη δική τους καταχώριση, η οποία περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες όπως, το όνομα της επιχείρησης, στοιχεία της επικοινωνίας, με πινέζα που δείχνει το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας τους, ώρες λειτουργίας κ.α. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στη διαφήμιση με τους Χάρτες Google, καθώς δημιουργεί μια παρουσία για την επιχείρηση και διευκολύνει τους πελάτες να την βρουν. Οι πελάτες των επιχειρήσεων, μπορούν με την σειρά τους να κάνουν κριτικές για την επιχείρηση που επιθυμούν και αυτές οι κριτικές είναι εμφανείς όταν κάποιος βλέπει μια επιχείση στον χάρτη της Google. 

Οι Χάρτες Google προσφέρουν επίσης προηγμένες λειτουργίες, όπως εικονικές περιηγήσεις 360 μοιρών, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες να δουν το εσωτερικό της επιχείρησης και τα προϊόντα της. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσθέσουν εικόνες και βίντεο στην καταχώρησή τους, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ελκυστικής εμπειρίας για τους πελάτες.

Διαφήμιση Google Maps Λίγα Λόγια

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να ενισχύσουν την παρουσία τους στους Χάρτες Google δημιουργώντας διαφημιστικές καμπάνιες. Αυτές οι εκστρατείες έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν σε λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με την επιχείρηση και γίνονται από χρήστες που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία που βρίσκεται η επιχείρηση, ή αναζητούν σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες στην τοποθεσία που βρίσκεται η επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο όταν οι πελάτες κάνουν την αναζήτηση, η καταχώριση της επιχείρησης εμφανίζεται μαζί με άλλες καταχωρίσεις από τους ανταγωνιστές αλλά στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης στον χάρτη. Βελτιστοποιώντας αυτες τις διαφημιστικές καμπάνιες, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να εμφανιστούν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και κατα συνέπεια να κάνουν περισσότερες πωλήσεις.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google για να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να αναλύουν την απόδοση της επένδυσής τους. Μπορούν να μετρήσουν τον αριθμό των προβολών και των κλικ που λαμβάνει η καταχώρησή τους, καθώς και τον αριθμό των φορών που οι πελάτες καλούν την επιχείρηση μετά την προβολή της καταχώρισης. Αυτό βοηθά τις επιχειρήσεις να προσδιορίσουν την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής τους και να κάνουν αλλαγές όπου χρειάζεται.

Εχουμε εμπειρία χρόνων σε διαφημίσεις Google Maps και online γενικότερα μέσω των πιο δημοφιλή διαδικτυακών καναλιών. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να προβάλλεται στοχευμένα την επιχείρησή σας και τα προϊόντα / υπηρεσίες της σε ένα τεράστιο κοινό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Για ποιό λόγο να διαφημίσω την εταιρεία μου στο linkedin;2022-11-30T13:24:54+00:00

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να διαφημίσετε την εταιρεία σας στο LinkedIn. Πρώτα απ’ όλα, το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο με πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 200 χώρες. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο δυνητικό κοινό για τις διαφημίσεις σας. Επιπλέον, οι χρήστες του LinkedIn έχουν γενικά υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη, γεγονός που τους καθιστά ελκυστικό στόχο για πολλές επιχειρήσεις.

Ένας άλλος λόγος για να διαφημιστείτε στο LinkedIn είναι ότι προσφέρει πολύ στοχευμένη διαφήμιση. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας με βάση παράγοντες όπως η τοποθεσία, ο τίτλος εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας και πολλά άλλα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας βλέπουν τα άτομα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Τέλος, το LinkedIn έχει τη φήμη ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική πλατφόρμα για τη διαφήμιση B2B. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το LinkedIn παράγει 80% περισσότερες μετατροπές από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να προσεγγίσετε άλλες επιχειρήσεις με τις διαφημίσεις σας, το LinkedIn είναι σίγουρα το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε.

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημίσεις στο LinkedIn;2022-11-28T09:23:47+00:00

Η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων LinkedIn μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ποιότητα της ίδιας της διαφήμισης, οι επιλογές στόχευσης που χρησιμοποιούνται και οι γενικοί στόχοι της καμπάνιας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, το LinkedIn μπορεί να είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα για διαφήμιση, ιδίως όταν στοχεύει σε επαγγελματίες επιχειρήσεων.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο LinkedIn;2022-11-28T09:32:13+00:00

Δεν υπάρχει απάντηση που να ταιριάζει σε όλους, καθώς το κόστος της διαφήμισης στο LinkedIn μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως τι είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, το μέγεθος και το εύρος της διαφημιστικής σας καμπάνιας, ο προϋπολογισμός του πελάτη, το κοινό-στόχος που έχουμε και σε ποιά χώρα αυτό βρίσκεται. Ωστόσο, το LinkedIn προσφέρει μια αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ορίζουν τους δικούς τους προϋπολογισμούς και να στοχεύουν τις διαφημίσεις τους σε συγκεκριμένους χρήστες του LinkedIn. Με βάση την εμπειρία μας, το κόστος της διαφήμισης στο LinkedIn όσο αφορά το διαφημιστικό του προυπολογισμό είναι υψηλότερο από το κόστος διαφήμισης πχ στο facebook. Αυτό γιατί το κόστος των κλικ είναι συνήθως 2 με 3 φορές πιο ακριβό τουλάχιστον. Ειδικά όταν το κοινό είναι πολύ στοχευμένο. Παρόλα αυτά, μπορούμε πάντα να κάνουμε μια δοκιμή με βάση τον προυπολογισμό που έχει ο πελάτης. Ελάχιστο ποσό δοκιμής μπορούμε να πούμε ότι είναι τα 300 ευρώ / μήνα και ανάλογα το πως θα εξελιχθεί η διαφήμιση από την παρακολούθησή των αποτελεσμάτων της στο Google analytics αναδιαμορφώνουμε τον προυπολογισμό με την συμφωνία του πελάτη ή την σταματάμε μετά από 2-3 μήνες αν δεν έχει φέρει αποτελέσματα.

Πώς λειτουργούν οι linkedin διαφημίσεις;2022-11-28T09:35:23+00:00

Οι διαφημίσεις LinkedIn είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν και να προσεγγίζουν τους χρήστες του LinkedIn. Οι Διαφημίσεις LinkedIn μοιάζουν με άλλες πλατφόρμες διαδικτυακής διαφήμισης, όπως το Google AdWords ή το Facebook Ads, καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν διαφημιστικές καμπάνιες, να στοχεύουν συγκεκριμένα κοινά και να μετρούν τα αποτελέσματα.

Αυτό που κάνει τις διαφημίσεις LinkedIn Ads μοναδικές είναι η δυνατότητα στόχευσης των χρηστών με βάση τις επαγγελματικές πληροφορίες και τα ενδιαφέροντά τους. Το LinkedIn έχει πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 200 χώρες, γεγονός που το καθιστά μια ισχυρή πλατφόρμα για την προσέγγιση επαγγελματιών επιχειρήσεων.

Οι διαφημίσεις LinkedIn Ads λειτουργούν με τη δημιουργία από τις επιχειρήσεις διαφημιστικών εκστρατειών που στοχεύουν σε συγκεκριμένα κοινά. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν να στοχεύσουν τους χρήστες με βάση την τοποθεσία, τον τίτλο εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας ή άλλα κριτήρια. Το LinkedIn προσφέρει επίσης μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, όπως διαφημίσεις κειμένου, διαφημίσεις εικόνας, διαφημίσεις βίντεο και χορηγούμενο περιεχόμενο.

Μόλις μια επιχείρηση δημιουργήσει μια διαφημιστική καμπάνια, το LinkedIn θα παραδώσει τις διαφημίσεις στους χρήστες που πληρούν τα κριτήρια στόχευσης. Οι χρήστες του LinkedIn θα βλέπουν τις διαφημίσεις στο newsfeed τους και μπορούν να επιλέξουν να εμπλακούν με τη διαφήμιση, αν τους ενδιαφέρει.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να μετρήσουν τα αποτελέσματα των εκστρατειών τους LinkedIn Ads μέσω του LinkedIn Insights. Το LinkedIn Insights παρέχει δεδομένα σχετικά με τις εμφανίσεις διαφημίσεων, τα κλικ, τις μετατροπές και πολλά άλλα. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσους χρήστες έχει το Linkedin στην Ελλάδα;2022-11-28T09:45:25+00:00

Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, τον Ιανουάριο του 2021 υπήρχαν περίπου 1,8 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn στην Ελλάδα. Το 83% από αυτούς είναι μεταξύ 25-54 χρονρών. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα στρέφονται στο LinkedIn ως ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δικτύωση, την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επιχειρήσεων.

Πηγή: https://napoleoncat.com/stats/linkedin-users-in-greece/2021/01/

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε διαφημίσεις Google Maps και σε όλα τα δημοφιλή κανάλια διαφήμισης
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top