Κατασκευή Magento Eshop

Για επιχειρήσεις που χρειάζονται πολυ επαγγελματικές λύσεις για της ανάγκες του eshop τους

Κατασκευή Eshop Magento2023-11-07T14:59:33+00:00

Αν ψάνετε για κατασκευή eshop με Magento το πιο πιθανό είναι ότι ήδη γνωρίζεται κάποια πράγματα για αυτή την πλατφόρμα ή έχετε ήδη το eshop σας σε Magento και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη ή κάποια μορφή αναβάθμισης. Αν αυτό ισχύει, επικοινωνήστε μαζί μας.
Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για την πλατφόρμα Magento αλλά θα ήθελαν να μάθουν κάποια πράγματα ακολουθούν κάποιες πληροφορίες στην συνέχεια.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Εχει 2 εκδόσεις. Μια open source (δωρεάν) και μια commercial (επί πληρωμή)
 • Στην δωρεάν υπάρχουν τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα eshop όπως:

 • Διαχείριση παραγγελιών

 • Τρόποι πληρωμής

 • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών

 • Κατάσταση παραγγελιών

 • Υποστήριξη πολύγλωσσου eshop

 • Υποστήριξη πολλών νομισμάτων

 • Υποστήριξη φορολογικών δεικτών (Φ.Π.Α.) ανα προϊόν ή κατηγορία προϊόντων

Κατασκευή Eshop Magento

Πλεονεκτήματα

Σε γενικές γραμμές το open source Magento eshop είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο το οποίο προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά. Εχει την δυναντότητα να υποστηρίξει eshop που περιέχουν χιλιάδες προϊόντα και κατηγορίες / υποκατηγορίες προϊόντων. Μπορεί επίσης να επεκταθεί με την αγορά πρόσθετων και να καλύψει πολύ ιδιαίτερες ανάγκες. Οσο αφορά τον σχεδιασμό, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προστεθεί έτοιμο theme με την προσθήκη επιπλέον κόστους. Η εμπορική του έκδοση προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά και το κάνει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για κατασκευή eshop αλλά το κόστος της είναι πολύ μεγάλο για μικρές επιχειρήσεις.

Μειονεκτήματα

Το Magento eshop είναι μια πλατφόρμα που είναι περισσότερο σχεδιασμένη για προγραμματιστές. Οπότε, και η συντήρησή του και το κόστος κατασκευής ενός eshop με Magento είναι υψηλοτερα από μια άλλων λύσεων (πχ την κατασκευή eshop με WooCommerce + WordPress. ). Η καμπύλη εκμάθησής του είναι υψηλή. Ο όγκος του επίσης είναι μαγάλος και η απαιτήσεις όσο αφορά για το πακέτο φιλοξενίας του είναι υψηλότερες επίσης.

Γενικό Συμπέρασμα

Η κατασκευή eshop με Magento προτείνεται σε επιχειρήσεις που οι απαιτήσεις τους είναι υψηλές. Εχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά για καινούργια eshop μικρών επιχειρήσεων δεν θα το προτείναμε σαν λύση.

Εχετε ήδη ένα eshop σε Magento και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε Magento; Δεν είστε σίγουροι ποια eshop πλατφόρμα είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας; Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Πακέτα Κατασκευής Eshop & Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Magento και του Woocommerce;2023-02-18T20:48:59+00:00

Το Magento και το WooCommerce+ WordPress είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Και οι δύο προσφέρουν ισχυρά χαρακτηριστικά, αν και υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ τους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν αποφασίζετε ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το Magento είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα που προσφέρει περισσότερο έλεγχο και ευελιξία όσον αφορά την εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας. Το Magento προσφέρει επίσης περισσότερες επιλογές προσαρμογής και υποστήριξη για μεγαλύτερα καταστήματα με πολλαπλές βιτρίνες. Πρόκειται για μια πιο προηγμένη πλατφόρμα που απαιτεί περισσότερη τεχνική εμπειρία για τη δημιουργία της, αλλά μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη επεκτασιμότητα και περισσότερες δυνατότητες από το WooCommerce.

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο WordPress που παρέχει μια απλούστερη, πιο φιλική προς το χρήστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερα καταστήματα ή για όσους μόλις ξεκινούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι πιο εύκολο στη ρύθμιση από το Magento και προσφέρει λιγότερα χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη πλατφόρμα.

Συνοψίζοντας, το Magento είναι μια πιο σύνθετη και ισχυρή πλατφόρμα που προσφέρει μεγαλύτερη επεκτασιμότητα και επιλογές προσαρμογής, ενώ το WooCommerce είναι μια απλούστερη και ευκολότερη στη χρήση πλατφόρμα που είναι καταλληλότερη για μικρότερα καταστήματα ή για όσους μόλις ξεκινούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κάθε πλατφόρμα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, οπότε είναι σημαντικό να εξετάσετε τις ανάγκες σας πριν λάβετε μια απόφαση.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Opencart και του Magento;2023-02-18T20:49:12+00:00

Το Opencart και το Magento είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Και οι δύο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργιών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Opencart είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια οικονομικά αποδοτική λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως διαχείριση προϊόντων, επεξεργασία πληρωμών, επιλογές αποστολής και διαχείριση πελατών. Το Opencart παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και επεκτάσεων για να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Το Magento, από την άλλη πλευρά, είναι μια πιο προηγμένη, επιχειρησιακού επιπέδου πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις επιχειρήσεις ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως καταλόγους προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, εργαλεία μάρκετινγκ, αναλύσεις και πολλά άλλα. Επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να ενσωματώνονται εύκολα με εφαρμογές τρίτων, όπως πύλες πληρωμών και μεταφορείς αποστολής.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Opencart και του Magento είναι το επίπεδο πολυπλοκότητας. Το Opencart είναι απλούστερο στη χρήση και είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν γρήγορα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με βασικά χαρακτηριστικά. Το Magento είναι πιο πολύπλοκο, αλλά προσφέρει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και επιλογές προσαρμογής. Είναι πιο κατάλληλο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με υψηλότερο προϋπολογισμό.

Ποιό είναι το κόστος ενός Magento eshop;2023-02-18T18:11:10+00:00

Δεν υπάρχει απάντηση που να ταιριάζει σε όλους, καθώς το κόστος ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου Magento μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του καταστήματος, τον αριθμό των απαιτούμενων λειτουργιών και επεκτάσεων, το επίπεδο προσαρμογής που απαιτείται και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να δοθεί μια εκτίμηση για το κόστος ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου Magento χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο έργο. Στην Tryseo έχουμε ετοιμάσει ένα πακέτο κατασκευής Magento eshop που περιλαμβάνει ότι χρειάζεται μια επιχείρηση για να ξεκινήσει ποιοτικά με αυτή την πλατφόρμα.  Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας περισσότερες λεπτομέρειες για το δικό σας έργο σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Ιστορία Magento Eshop και η Εξαγορά του από την Adobe2022-11-23T16:48:19+00:00

Το Magento είναι μια πλατφόρμα για ιστότοπους και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Αναπτύχθηκε αρχικά από την Varien Inc., μια αμερικανική εταιρεία, με τη βοήθεια της κοινότητας προγραμματισμού. Η πρώτη δημόσια έκδοση beta κυκλοφόρησε το 2007. Η Adobe εξαγόρασε τη Magento το 2018.

Το Magento σχεδιάστηκε για να παρέχει ευελιξία και επεκτασιμότητα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιλογών, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Το Magento χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο, όπως η Coca-Cola, η Ford, η Samsung και η Olympus.

Η κοινότητα του Magento είναι πολύ ενεργή, με προγραμματιστές από όλο τον κόσμο να συνεισφέρουν στην πλατφόρμα. Υπάρχουν πάνω από 250.000 προγραμματιστές εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο του Magento. Το Magento υποστηρίζεται επίσης από ένα μεγάλο οικοσύστημα συνεργατών και παρόχων υπηρεσιών.

Η εξαγορά της Magento από την Adobe το 2018 έφερε μαζί δύο ηγέτες στην ψηφιακή εμπειρία. Η Adobe παρέχει ένα πλήρες σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών για τη δημιουργία, τη διαχείριση και την παροχή ψηφιακών εμπειριών. Η Magento προσφέρει δυνατότητες εμπορίου και ένα τεράστιο οικοσύστημα συνεργατών και προγραμματιστών. Μαζί, η Adobe και η Magento βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν απρόσκοπτες, ολοκληρωμένες εμπειρίες για τους πελάτες τους.

Ποιές είναι οι Εκδόσεις Magento Eshop2022-11-23T17:00:18+00:00

Επί του παρόντος (Δεκ. 2022) υπάρχουν τρείς διαθέσιμες εκδόσεις του Magento: Magento Open Source, Adobe Commerce On-premise, Adobe Commerce Cloud.

Το Magento Open Source είναι η δωρεάν έκδοση ανοικτού κώδικα του Magento. Ο καθένας μπορεί να το κατεβάσει και να το χρησιμοποιήσει για το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Adobe Commerce On-premise (παλαιότερα γνωστό ώς Magento Commerce) είναι η επί πληρωμή έκδοση του Magento για επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από το Magento Open Source, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Το Adobe Commerce Cloud είναι μια πλήρης λύση με εργαλεία της Adobe που βασίζονται σε σύννεφο όπως το Adobe Experience Manager, το Analytics Cloud, το Marketing Cloud κ.λπ., παρέχοντας στους χρήστες μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε, χωρίς φυσικό χώρο για την αποθήκευση της αρχιτεκτονικής και της βάσης δεδομένων σας.

Ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Magento Opensource2022-11-23T16:59:33+00:00

Το Magento Opensource είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Magento Opensource περιλαμβάνουν:

Διαχείριση καταλόγων: Το Magento παρέχει διάφορα εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους καταλόγους των προϊόντων τους, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης/επεξεργασίας προϊόντων, δημιουργίας κατηγοριών και διαχείρισης αποθεμάτων.
Διαχείριση παραγγελιών: Το Magento προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις παραγγελίες που τοποθετούνται στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παρακολούθησης των παραγγελιών, επεξεργασίας επιστροφών και διαχείρισης της αποστολής.
Διαχείριση πελατών: Το Magento παρέχει διάφορα εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας ομάδων πελατών, διαχείρισης λογαριασμών πελατών και παρακολούθησης της δραστηριότητας των πελατών.
Μάρκετινγκ και προωθητικές ενέργειες: Το Magento προσφέρει διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ και προώθησης που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας κουπονιών και κωδικών έκπτωσης, δημιουργίας προγραμμάτων θυγατρικών και διεξαγωγής εκστρατειών μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Διαχείριση ιστοτόπων: Το Magento παρέχει διάφορα εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τον ιστότοπό τους, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας και επεξεργασίας σελίδων, δημιουργίας ιστολογίου και διαχείρισης της ασφάλειας του ιστότοπου.

Magento 1.x vs Magento 22022-11-23T16:35:16+00:00

Το Magento είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει δει διάφορες εκδόσεις με την πάροδο των ετών. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η Magento 2, η οποία κυκλοφόρησε το 2015. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί χρήστες σε παλαιότερες εκδόσεις του Magento, όπως το Magento 1.x.

Το Magento 2 είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Magento 1, με νέα αρχιτεκτονική, πιο διαισθητική διεπαφή διαχείρισης και βελτιωμένη απόδοση. Αν ξεκινάτε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε το Magento 2 είναι η προφανής επιλογή. Ωστόσο, αν έχετε ένα υπάρχον κατάστημα στο Magento 1, τότε ίσως να θέλετε να παραμείνετε σε αυτή την πλατφόρμα προς το παρόν.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να επιλέξετε να παραμείνετε στο Magento 1.x. Πρώτον, υπάρχει σημαντική καμπύλη εκμάθησης με το Magento 2, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για την αλλαγή, τότε ίσως είναι καλύτερο να παραμείνετε σε αυτό που γνωρίζετε. Δεύτερον, υπάρχουν ακόμη πολλές επεκτάσεις και θέματα διαθέσιμα για το Magento 1, ενώ η επιλογή για το Magento 2 είναι ακόμη σχετικά περιορισμένη.

Εάν αποφασίσετε να μεταβείτε στο Magento 2, τότε θα πρέπει να μεταφέρετε τα δεδομένα του υπάρχοντος καταστήματός σας στη νέα πλατφόρμα. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία.

Εν ολίγοις, το Magento 2 είναι η πιο πρόσφατη και σπουδαία έκδοση της πλατφόρμας, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί χρήστες σε παλαιότερες εκδόσεις. Αν ξεκινάτε ένα νέο κατάστημα, τότε το Magento 2 είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, αν έχετε ένα υπάρχον κατάστημα στο Magento 1, τότε ίσως να θέλετε να παραμείνετε σε αυτή την πλατφόρμα προς το παρόν.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το Magento
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.

  Τίτλος

  Go to Top