Η ανάπτυξή σας είναι ο στόχος μας

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο. Αν δημοσιεύετε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, το κοινό σας μπορεί να ενδιαφερθεί για αυτά που έχετε να πείτε. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας hashtags για να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το ίδιο θέμα. Το Instagram είναι ένα ‘κανάλι’ το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων που το επιλέγει. Η γενιά των millenials τείνει να το επιλέγει. Το προφιλ ενός τέτοιου χρήστη σκέφτεται ως εξής:

Δεν είμαι μεγάλος οπαδός των εμπορικών σημάτων και του μάρκετινγκ. Δεν μου αρέσει να ακολουθώ άλλους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να παρασύρομαι στη δίνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθούν να μου πουλήσουν ένα προϊόν. Προτιμώ πολύ περισσότερο να περιηγηθώ στο Instagram και να δω τι κάνουν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή. Θέλω να ξέρω τι κάνουν, με ποιον κάνουν παρέα, τι τρώνε ή πίνουν και πώς φαίνονται. Για μένα, αυτό είναι πιο αυθεντικό από το να βλέπω κάποιον να δημοσιεύει μια φωτογραφία του με ένα μπλουζάκι που γράφει με μεγάλα γράμματα “Είμαι ⭐️⭐️⭐️⭐️”.

Στην TrySEO.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε με επιτυχημένες διαφημίσεις που θα στοχεύσουν στο κατάλληλο κοινό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό γιατί συνδέουμε τους διαφημιστικούς λογαριασμούς των πελατών μας (όπως Google ads, Facebook, Instagram) με στατιστικά εργαλεία (Google analytics) και παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων με στατιστική λεπτομέρεια. Γεγονός που μας επιτρέπει να μπορούμε να διορθώσουμε προωθητικές ενέργειες έτσι ώστε να επιτυχουμε καλύτερα αποτελέσματα αλλά και να προβλέψουμε νέες προωθητικές ενέργειες που έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι λογαριασμών Instagram που μπορείτε να δημιουργήσετε: προσωπικοί λογαριασμοί, επαγγελματικοί λογαριασμοί και λογαριασμοί μάρκας. Αυτοί οι τύποι λογαριασμών έχουν ο καθένας διαφορετικά χαρακτηριστικά και οφέλη. Για παράδειγμα, οι προσωπικοί λογαριασμοί διαθέτουν περισσότερες ρυθμίσεις απορρήτου από ό,τι οι επαγγελματικοί ή οι λογαριασμοί μάρκας. Ως αποτέλεσμα, οι προσωπικοί χρήστες θα έχουν λιγότερη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με άλλους χρήστες απ’ ό,τι οι χρήστες επιχειρήσεων ή εμπορικών σημάτων. Ομοίως, οι προσωπικοί χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους πιο συχνά από ό,τι οι χρήστες εμπορικών σημάτων. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του αντίκτυπου των δημοσιεύσεών σας και να σας διευκολύνουν να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους.

Το καλύτερο μέρος του Instagram είναι ότι δεν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ εσάς και του ατόμου που ακολουθείτε. Μπορείτε να του στείλετε απευθείας μήνυμα αν έχετε κάτι να πείτε. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε εκ των προτέρων μια ηλεκτρονική φόρμα ή να εγγραφείτε για λογαριασμό. Μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στην εικόνα του προφίλ τους και να αρχίσετε να μιλάτε αμέσως! Σας επιτρέπει επίσης να δείτε πώς μοιάζουν οι άνθρωποι στην πραγματική ζωή καθώς και σε φωτογραφίες. Αν δείτε κάποιον να δημοσιεύει φωτογραφίες του σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο, επειδή μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι είδους άνθρωπος είναι με βάση την εμφάνισή του (είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα;)

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην διαφήμιση eshop και ιστοσελίδων γενικότερα. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας