Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal2022-12-20T12:12:40+00:00

Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal

Ενα CMS για ιστοσελίδες με προχωρημένες απαιτήσεις εφαρμογών και λύσεων.

Αν ψάνετε για κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal το πιο πιθανό είναι ότι ήδη γνωρίζετε κάποια πράγματα για αυτή την πλατφόρμα ή έχετε ήδη φτιάξει την ιστοσελίδα σας σε Drupal και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη ή κάποια μορφή αναβάθμισης. Αν αυτό ισχύει, επικοινωνήστε μαζί μας.
Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για την πλατφόρμα Drupal αλλά θα ήθελαν να μάθουν κάποια πράγματα ακολουθούν κάποιες πληροφορίες στην συνέχεια.

Κατασκευή ιστοσελίδων Drupal – επιπλέον πληροφορίες

Ο κόσμος των CMS είναι γεμάτος με διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στους χρήστες τους. Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ψάχνετε για έναν κατασκευαστή ιστοτόπων, το πιθανότερο είναι ότι έχετε συναντήσει το Drupal και το WordPress. Και τα δύο αυτά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή στην αγορά σήμερα.

Τι είναι το Drupal;

Το Drupal είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ( CMS ) που κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή για ιστότοπους την τελευταία δεκαετία και είναι εύκολο στη χρήση. Το Drupal είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελεύθερο στη χρήση. Έρχεται με μια ποικιλία χαρακτηριστικών και διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη κατασκευή οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου, από ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου έως επιχειρηματικές πλατφόρμες και πολλά άλλα. Πολλοί οργανισμοί και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Drupal, όπως το Forbes, το Χάρβαρντ, η NASA και ο ΟΗΕ. Το Drupal είναι γραμμένο σε PHP και είναι μια ευέλικτη, αρθρωτή και επεκτάσιμη πλατφόρμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Αρθρωτή σχεδίαση: Το Drupal βασίζεται σε αρθρωτό σχεδιασμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να επεκταθεί και να προσαρμοστεί. Αυτό καθιστά εύκολη την προσθήκη νέων λειτουργιών, όπως ιστολόγια, φόρουμ και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • Ασφάλεια: Το Drupal είναι ένα από τα πιο ασφαλή CMS που είναι διαθέσιμα και ενημερώνεται τακτικά για να διασφαλίζει την ασφάλεια. Προσφέρει επίσης αρκετές ενότητες και εργαλεία ασφαλείας που βοηθούν στην προστασία του ιστότοπού σας από πιθανές απειλές.

 • Διαχείριση χρηστών: Το Drupal διαθέτει ισχυρά εργαλεία διαχείρισης χρηστών, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε εύκολα χρήστες, ρόλους και δικαιώματα. Αυτό διευκολύνει την παρακολούθηση του ποιος έχει πρόσβαση σε τι, και συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.

 • Απόδοση: Το Drupal είναι βελτιστοποιημένο για απόδοση, επιτρέποντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων. Διαθέτει επίσης επιλογές προσωρινής αποθήκευσης που επιτρέπουν την ταχύτερη φόρτωση σελίδων σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα.

 • Πολυγλωσσική υποστήριξη: Το Drupal υποστηρίζει πολλές γλώσσες, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστότοπων.

 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO): Το Drupal παρέχει μια σειρά εργαλείων και επιλογών SEO που διευκολύνουν τη βελτιστοποίηση του ιστοτόπου σας για τις μηχανές αναζήτησης.

 • Προσβασιμότητα: Το Drupal παρέχει ισχυρούς μηχανισμούς ελέγχου πρόσβασης που επιτρέπουν στους διαχειριστές να ορίζουν ρόλους και δικαιώματα για τους χρήστες. Αυτό βοηθά στη διαχείριση της πρόσβασης των χρηστών στο περιεχόμενο και σε άλλους πόρους του ιστότοπου.

Κατασκευή ιστοσελίδων Drupal

Πλεονεκτήματα

Το Drupal είναι ένα δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα (CMS) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ιστότοπων. Έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τους προγραμματιστές ιστοσελίδων και τους δημιουργούς περιεχομένου λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

Πρώτον, το Drupal είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλων και πολύπλοκων ιστότοπων με χιλιάδες σελίδες και τύπους περιεχομένου ή μικρών και απλών ιστότοπων με λίγες σελίδες. Αυτή η επεκτασιμότητα καθιστά το Drupal μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που μπορεί να χρειαστεί να αναπτύξουν τον ιστότοπό τους με την πάροδο του χρόνου.

Δεύτερον, το Drupal είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Με την ισχυρή αρθρωτή αρχιτεκτονική του, το Drupal προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν προσαρμοσμένες λύσεις για τις ιστοσελίδες τους. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων τύπων περιεχομένου, την προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων σε υπάρχοντες τύπους περιεχομένου και τη δημιουργία προσαρμοσμένων ενοτήτων. Το Drupal παρέχει επίσης εκατοντάδες ενότητες που έχουν κατασκευαστεί από την κοινότητα, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη χαρακτηριστικών και λειτουργιών σε έναν ιστότοπο.

Τρίτον, το Drupal είναι ασφαλές. Το Drupal διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα ασφαλείας για την προστασία των ιστότοπων από χάκερ και άλλες κακόβουλες επιθέσεις. Χρησιμοποιεί επίσης ένα προηγμένο σύστημα πρόσβασης χρηστών για να ελέγχει ποιος έχει πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές ενός ιστότοπου.

Συνολικά, το Drupal είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο CMS που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους χρήστες του. Είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο, προσαρμόσιμο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για οποιοδήποτε έργο ιστοτόπου.

Μειονεκτήματα

Το Drupal είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστότοπων και εφαρμογών εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα. Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του Drupal είναι η πολυπλοκότητά του. Η ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου ή μιας εφαρμογής με το Drupal μπορεί να είναι περίπλοκη και χρονοβόρα, ειδικά για τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύστημα. Επιπλέον, επειδή το Drupal είναι ανοικτού κώδικα, ενδέχεται να υπάρχουν τρωτά σημεία ασφαλείας που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα δεδομένα των χρηστών. Επιπλέον, το κόστος που σχετίζεται με την κατασκευή ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής στο Drupal μπορεί να είναι αρκετά υψηλό λόγω της ανάγκης για έμπειρους προγραμματιστές που μπορούν να διαχειριστούν τις πολυπλοκότητες της πλατφόρμας. Τέλος, η καμπύλη εκμάθησης που σχετίζεται με το Drupal μπορεί να είναι δύσκολη για ορισμένους χρήστες και η πλατφόρμα μπορεί να στερείται ορισμένων χαρακτηριστικών που προσφέρουν άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Γενικό Συμπέρασμα

Η κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal εγγυόνται ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και πολλές δυνατότητες προσβασιμότητας. Παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο CMS σε μικρά και μεσαίου μεγέθους έργα κατασκευής ιστοσελίδων. Η πολυπλοκότητά του και το κόστος κατασκευής και συντήρησής του το κάνει μια πολύ καλή λύση για ιστοσελίδες που απαιτούν την ανάπτυξη εφαρμογών ιδιαίτερων αναγκών.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Πώς να επιλέξετε το σωστό CMS για τον ιστότοπό σας;2022-12-04T13:48:33+00:00

Όταν αποφασίζετε ποιο CMS θα χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις σας και τον προϋπολογισμό του έργου σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή ενός CMS, όπως η ευελιξία και η επεκτασιμότητά του, η ευκολία χρήσης, το κόστος και η ασφάλεια. Όταν αποφασίζετε ποιο CMS να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό του έργου σας και τον χρόνο που θα χρειαστεί για την κατασκευή του ιστότοπου. Ο προϋπολογισμός του έργου σας θα εξαρτηθεί από το κόστος πρόσληψης ενός προγραμματιστή για την κατασκευή του ιστότοπού σας, καθώς και από το κόστος αγοράς του ίδιου του CMS. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για την κατασκευή του ιστότοπού σας θα εξαρτηθεί από το CMS που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις σας και τον προϋπολογισμό του έργου σας κατά την επιλογή ενός CMS, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τον ιστότοπό σας.

Τί είναι το CMS;2022-12-04T11:53:23+00:00

Το CMS σημαίνει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και είναι ένας τύπος λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως κείμενο, εικόνες, βίντεο, ήχο και άλλα αρχεία πολυμέσων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιστότοπων και ιστολογίων, ενώ χρησιμεύει επίσης ως διαδικτυακή πλατφόρμα για τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, όπως φωτογραφίες και έγγραφα. Το CMS είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων, επιτρέποντάς τους να κάνουν αλλαγές γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεται να μάθουν HTML ή κωδικοποίηση. Οι περισσότερες εφαρμογές CMS περιλαμβάνουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως διαχείριση χρηστών, δημιουργία περιεχομένου, βιβλιοθήκη πολυμέσων, δυναμική πλοήγηση και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Επιπλέον, πολλά συστήματα CMS προσφέρουν πρόσθετα και θέματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ιστότοπου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS);2022-12-04T11:38:13+00:00

Ένα CMS διευκολύνει τη διαχείριση του περιεχομένου του ιστοτόπου σας παρέχοντας ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας για τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη δημοσίευση ιστοσελίδων. Παρέχει επίσης ενσωματωμένη υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας χρηστών, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι δύσκολο ή χρονοβόρο να εφαρμοστούν χειροκίνητα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή CMS;2022-12-04T12:04:21+00:00

Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS περιλαμβάνουν το WordPress, το Joomla, το Drupal, το Magento, το Opencart, το Prestashop και το Shopify. Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα CMS, η οποία τροφοδοτεί πάνω από το 35% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο. Το WordPress είναι ένα CMS ανοικτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εύκολα τους δικούς τους ιστότοπους χωρίς να χρειάζονται γνώσεις κωδικοποίησης ή σχεδιασμού. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πρόσθετα και θέματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή της εμφάνισης και της λειτουργικότητας ενός ιστότοπου. Το Joomla είναι ένα άλλο δημοφιλές CMS ανοικτού κώδικα, το οποίο τροφοδοτεί περίπου το 3% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία σύνθετων ιστότοπων με πολλές σελίδες, καθώς διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως γκαλερί πολυμέσων, φόρμες, ενημερωτικά δελτία και πολλά άλλα. Το Drupal είναι ένα άλλο CMS ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ισχυρών ιστότοπων με πολύπλοκες δομές περιεχομένου. Χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία περίπου του 2% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο. Το Magento είναι ένα CMS ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ηλεκτρονικά καταστήματα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλές CMS ηλεκτρονικού εμπορίου μαζί με τα Opencart, Prestashop και το πρόσθετο WooCommerce που συνεργάζεται με το WordPress. Το Shopify είναι ένα άλλο CMS ηλεκτρονικού εμπορίου που τροφοδοτεί πάνω από 800.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων που επιτρέπουν στους χρήστες να διαχειρίζονται τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αποθεμάτων, της επεξεργασίας πληρωμών και της ανάλυσης.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός στατικού και ενός δυναμικού ιστότοπου;2022-12-04T11:40:42+00:00

Στατικοί ιστότοποι είναι εκείνοι που έχουν σταθερό περιεχόμενο το οποίο δεν αλλάζει με κάθε προβολή σελίδας. Οι δυναμικοί ιστότοποι, από την άλλη πλευρά, μπορούν να παράγουν νέο περιεχόμενο με βάση την εισαγωγή δεδομένων από τον χρήστη ή άλλες πηγές δεδομένων.

Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι η ιστοσελίδα μου θα είναι ασφαλής;2022-12-04T11:49:07+00:00

Στις μέρες μας όλα τα δημοφιλή CMS παρέχουν λύσεις στο θέμα της ασφάλειας δεδομένων είτε by default είτε με πρόσθετα που δημιουργούνται για να ενισχύσουν την ασφάλεια των ιστοσελίδων που δημιουργούνται με αυτά. Επιπλέον, η συχνή ενημέρωση / συντήρηση των ιστοσελίδων επιτρέπει να ακολουθούνται οι τελευταίες εξελίξεις σε θέματα ασφάλειας και τεχνολογίας γενικότερα. Οπότε, η επιλογή ενός δημοφιλή CMS για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και η ενημέρωσή των πρόσθετων της και του πυρήνα του CMS 1-3 φορές τον χρόνο (ανάλογα τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας) είναι ενέργειες που θα σας επιτρέψουν να μείνετε ήσυχοι αναφορικά με την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Εχετε ήδη μια ιστοσελίδα σε Drupal και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε Drupal; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το Drupal
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τίτλος

  Go to Top