Σχεδιασμός Ιστοσελίδων2023-02-01T22:50:01+00:00

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με όμορφη παρουσία, εύκολη πλοήγηση, προτροπές μετατροπών. Βασιμένες σε SEO τεχνικές που θα φέρουν οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σας.

Στην Tryseo προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών σχετικές με την δημιουργία design και branding για τις επιχειρήσεις και τα προίόντα τους.  Μια από τις υπηρεσίες αυτές είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτελέσματα και ακολουθούν την αισθητική της αγοράς που στοχεύουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά για το δικό σας έργο σχεδιασμού ιστοσελίδας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας. Συνδυάζει διάφορους κλάδους, όπως ο γραφικός σχεδιασμός, ο σχεδιασμός διεπαφής (ui), ο σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη (ux) και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Οι σχεδιαστές ιστού χρησιμοποιούν HTML, CSS και άλλες γλώσσες κωδικοποίησης για να δημιουργήσουν τη δομή και την εμφάνιση ενός ιστότοπου. Χρησιμοποιούν επίσης εργαλεία γραφικών και οπτικά εφέ για να δημιουργήσουν έναν οπτικά ελκυστικό ιστότοπο. Για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα συνήθως απαιτείται η συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων (γραφίστες,  κειμενογράφου, front end developer, back end developer, seo specialists κ.α.). Μια τέτοια ομάδα μπορεί να διασφαλίσει ότι ο σχεδιασμός θα είναι εντυπωσιακός, λειτουργικός, ουσιαστικός, συμβατός με διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και θα παρουσιάζει αυτό που το κοινό στόχος ψάχνει να δει. Στόχος του σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία στους χρήστες όταν επισκέπτονται έναν ιστότοπο. Ένας επιτυχημένος σχεδιασμός ιστού πρέπει να είναι οπτικά ελκυστικός, εύκολος στην πλοήγηση και διαισθητικός στη χρήση.

Στην Tryseo παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για απαιτητικά αλλά και πιο απλά έργα σύμφωνές με το budget κάθε έργου και τις ανάγκες του. Οποιαδήποτε υπηρεσία και αν χρειαστείτε αναφορικά με τον σχεδιασμό, κατασκευή, διαφήμιση και προβολή ιστοσελίδων την παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στον σχεδιαμό και την κατασκευή ιστοσελίδων. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Πώς να επιτύχετε επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων – Στρατηγικές επιτυχίας2023-02-01T22:47:19+00:00

Η επίτευξη επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων απαιτεί ένα συνδυασμό στρατηγικού σχεδιασμού, τεχνικών δεξιοτήτων και δημιουργικού σχεδιασμού. Ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές επιτυχίας:

1. Καθορίστε ένα σαφές όραμα: Πριν ξεκινήσετε τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας, είναι σημαντικό να έχετε ένα σαφές όραμα για το τι θέλετε να επιτύχει. Καθορίστε τον σκοπό του ιστοτόπου σας, ποιο είναι το κοινό-στόχος σας και τι είδους περιεχόμενο θέλετε να εμφανίσετε.

2. Ερευνήστε τον ανταγωνισμό σας: Για να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό, είναι σημαντικό να ερευνήσετε τα σχέδια ιστοσελίδων του ανταγωνισμού σας. Σημειώστε την προσέγγισή τους, τους χρωματικούς συνδυασμούς, τη διάταξη, την πλοήγηση κ.λπ. και χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να ενημερώσετε το δικό σας σχεδιασμό ιστοσελίδων.

3. Επιλέξτε τη σωστή πλατφόρμα: Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας για τον ιστότοπό σας είναι απαραίτητη για την επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Οι δημοφιλείς επιλογές πλατφόρμας περιλαμβάνουν το WordPress, το Joomla και το Drupal, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προσαρμογής και λειτουργικότητας.

4. Σχεδιάστε με γνώμονα τον χρήστη: Όταν σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, να έχετε πάντα κατά νου την εμπειρία του χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι η πλοήγησή σας είναι εύκολα κατανοητή, το περιεχόμενό σας είναι καλά δομημένο και ο συνολικός σχεδιασμός είναι αισθητικά ευχάριστος.

5. Βελτιστοποιήστε για κινητά τηλέφωνα: Με τόσους πολλούς ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στον ιστό από κινητές συσκευές, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για κινητά. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή ενός responsive σχεδιασμού, τη βελτιστοποίηση εικόνων και βίντεο και τη διασφάλιση ότι όλο το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο σε μικρές οθόνες.

6. Δοκιμάστε και επικυρώστε: Μόλις ολοκληρωθεί ο ιστότοπός σας, είναι σημαντικό να δοκιμάσετε και να επικυρώσετε τον σχεδιασμό πριν τον εγκαινιάσετε. Αυτό περιλαμβάνει τη δοκιμή της λειτουργικότητας, της ευχρηστίας και της απόδοσης του ιστότοπου για να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται.

Ποια είναι τα οφελη από ένα επιτυχημένο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας;2023-02-01T22:44:44+00:00

Ένας επιτυχημένος σχεδιασμός ιστοσελίδας μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Πρώτον, ένας καλά σχεδιασμένος δικτυακός τόπος είναι τόσο οπτικά ελκυστικός όσο και φιλικός προς τον χρήστη, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πελάτες που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο από κινητές συσκευές. Ένας καλός σχεδιασμός ιστοτόπου μπορεί επίσης να συμβάλει στη δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες και να διασφαλίσει ότι η εμπειρία τους στον ιστότοπο είναι θετική.

Δεύτερον, ένας επιτυχημένος σχεδιασμός ιστότοπου μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ορατότητας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Με τη χρήση των πιο πρόσφατων αρχών σχεδιασμού και προτύπων κωδικοποίησης, ένας ιστότοπος μπορεί να βελτιστοποιηθεί ώστε να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό θα συμβάλει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στον ιστότοπο και ενδεχομένως στην αύξηση των πωλήσεων ή των δωρεών. Επιπλέον, ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μια εταιρεία ή έναν οργανισμό, γεγονός που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην αφοσίωση και τη δέσμευση των πελατών.

Τρίτον, ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος μπορεί να συμβάλει στον εξορθολογισμό των διαδικασιών και να διευκολύνει τη διαχείριση του περιεχομένου και των δεδομένων. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, ένας ιστότοπος μπορεί να σχεδιαστεί για να αυτοματοποιεί ορισμένες εργασίες και να διευκολύνει την ενημέρωση και τη συντήρηση του περιεχομένου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς και στη μείωση των σφαλμάτων.

Τέλος, ένας επιτυχημένος σχεδιασμός ιστότοπου μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας μοναδικής και αξιομνημόνευτης ταυτότητας μάρκας / brand. Με τη χρήση του σωστού συνδυασμού χρωμάτων, εικόνων, γραμματοσειρών και άλλων στοιχείων σχεδιασμού, ένας ιστότοπος μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ελκυστική και αξέχαστη εμπειρία για τους χρήστες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ισχυρής μάρκας και στην ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών.

Γιατί είναι σημαντικός ο σχεδιασμός της homepage μιας ιστοσελίδας;2023-02-01T22:40:56+00:00

Ο σχεδιασμός μιας αρχικής σελίδας /homepage παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας θετικής πρώτης εντύπωσης για τους επισκέπτες ενός ιστότοπου. Είναι συνήθως ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν σε έναν ιστότοπο και μπορεί να καθορίσει αν θα μείνουν ή θα φύγουν. Μια καλά σχεδιασμένη αρχική σελίδα πρέπει να είναι οπτικά ελκυστική, οργανωμένη και εύκολη στην πλοήγηση. Θα πρέπει επίσης να παρέχει μια επισκόπηση του αντικειμένου του ιστότοπου και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες του. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένη για φορητές συσκευές, ώστε να διασφαλίζεται ότι φαίνεται τέλεια σε όλους τους τύπους οθονών. Παρέχοντας μια σαφή ιεράρχηση των πληροφοριών και ενσωματώνοντας σχετικά οπτικά στοιχεία, ο σχεδιασμός της αρχικής σελίδας μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εντύπωση και να κρατήσει τους επισκέπτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

Γιατί είναι σημαντικός ο σχεδιασμός του header μιας ιστοσελίδας;2023-02-01T22:38:21+00:00

Ο σχεδιασμός του header / κεφαλίδας μιας ιστοσελίδας είναι απαραίτητος για την επιτυχία κάθε ιστότοπου, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι επισκέπτες όταν επισκεφθούν τη σελίδα. Μια καλά σχεδιασμένη επικεφαλίδα ιστότοπου μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ελκυστικής και ελκυστικής εμπειρίας για τον χρήστη και να του δώσει μια θετική εντύπωση για τον ιστότοπο. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως εργαλείο πλοήγησης, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα το περιεχόμενο που αναζητούν. Επιπλέον, ένας καλός σχεδιασμός κεφαλίδας ιστότοπου μπορεί να βελτιώσει τη συνολική χρηστικότητα του ιστότοπου, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε διάφορα τμήματα και σελίδες. Μπορεί να βοηθήσει στη διαφοροποίηση ενός ιστότοπου από τους ανταγωνιστές του, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει από το πλήθος. Τέλος, ένας αισθητικά ευχάριστος σχεδιασμός κεφαλίδας ιστότοπου μπορεί να λειτουργήσει ως αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ, βοηθώντας στη δημιουργία μιας ισχυρής ταυτότητας για την επιχείρηση και ενισχύοντας το μήνυμά της.

Τι περιέχει συνήθως το footer μιας ιστοσελίδας και πως ένα δημιουργικό γραφείο μπορεί να του δώσει ένα μοναδικό στυλ;2023-02-01T22:35:17+00:00

Το footer / υποσέλιδο μιας ιστοσελίδας είναι ένα συχνά παραγνωρισμένο αλλά σημαντικό μέρος κάθε δικτυακού τόπου. Συνήθως περιέχει συνδέσμους προς νομικές σελίδες, όπως πολιτικές απορρήτου, όρους και προϋποθέσεις και πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς και συνδέσμους επικοινωνίας και συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα δημιουργικό γραφείο μπορεί να δώσει στο υποσέλιδο ενός ιστότοπου ένα μοναδικό στυλ χρησιμοποιώντας δημιουργική τυπογραφία, χρώματα και άλλα στοιχεία σχεδιασμού για να το κάνει να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ιστότοπο. Επιπλέον, το πρακτορείο μπορεί να προσθέσει εικονίδια και κουμπιά για να κατευθύνει τους επισκέπτες στις βασικές σελίδες του ιστότοπου ή ακόμη και να προσθέσει κουμπιά κλήσης προς δράση. Αυτό θα συμβάλει στην προσέλκυση της προσοχής στο υποσέλιδο και θα το κάνει πιο ορατό. Το πρακτορείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει διάφορα σχέδια και στοιχεία για να δημιουργήσει μια αίσθηση ενότητας μεταξύ του υποσέλιδου και του υπόλοιπου ιστότοπου. Με τη χρήση δημιουργικών σχεδίων, χρωμάτων και τυπογραφίας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το υποσέλιδο φαίνεται ελκυστικό και ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ιστότοπο.

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός interface , UI & UX και γιατί ειναι σημαντικός;2023-02-01T22:32:36+00:00

Ο σχεδιασμός διεπαφής, ο σχεδιασμός UI & UX είναι όλες σημαντικές πτυχές της δημιουργίας ενός επιτυχημένου ψηφιακού προϊόντος (πχ  ενός ιστότοπου, λογισμικού, εφαρμογής, ψηφιακού παιχνιδιού κλπ). Ο σχεδιασμός διεπαφής (ή “σχεδιασμός διεπαφής χρήστη”) είναι η διαδικασία σχεδιασμού των οπτικών στοιχείων ενός ψηφιακού προϊόντος, όπως τα μενού, τα κουμπιά και άλλα διαδραστικά στοιχεία. Στόχος του σχεδιασμού διεπαφής είναι η δημιουργία ενός προϊόντος που είναι τόσο οπτικά ελκυστικό όσο και εύχρηστο. Το UI (User Interface) είναι το επίπεδο παρουσίασης ενός προϊόντος, το τμήμα του προϊόντος με το οποίο ο χρήστης αλληλεπιδρά άμεσα. Περιλαμβάνει πράγματα όπως η εμφάνιση και η αίσθηση του προϊόντος, η πλοήγησή του και ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτό. Ο σχεδιασμός UX (User Experience) είναι η διαδικασία δημιουργίας ευχάριστων και διαισθητικών εμπειριών για τους χρήστες, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν και αισθάνονται για ένα προϊόν. Ο σχεδιασμός UX περιλαμβάνει στοιχεία όπως η έρευνα χρηστών, οι δοκιμές ευχρηστίας, η στρατηγική περιεχομένου και η αρχιτεκτονική πληροφοριών. Όλες αυτές οι πτυχές είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ψηφιακού προϊόντος, καθώς διασφαλίζουν ότι το προϊόν είναι διαισθητικό, ελκυστικό και, κυρίως, χρήσιμο.

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός σχεδιασμός προϊοντικής σελίδας σε ένα eshop;2023-02-01T22:28:36+00:00

Ο σχεδιασμός σελίδας προϊόντος σε ένα eshop περιλαμβάνει μια ποικιλία στοιχείων σχεδιασμού για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν και να αγοράσουν γρήγορα τα προϊόντα που χρειάζονται. Συνήθως περιλαμβάνει το όνομα ή τον τίτλο του προϊόντος, εικόνες του προϊόντος, περιγραφή του προϊόντος, τιμολόγηση του προϊόντος και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το προϊόν, όπως διαθεσιμότητα του προϊόντος, κριτικές, αξιολογήσεις και συναφή στοιχεία. Μια καλά σχεδιασμένη σελίδα προϊόντος θα πρέπει να παρέχει μια διαισθητική εμπειρία χρήσης με εύκολη πλοήγηση μεταξύ των σελίδων προϊόντων και μια ελκυστική οπτική απεικόνιση των πληροφοριών προϊόντος. Επιπλέον, οι σελίδες προϊόντων θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένες για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, καθώς οι σελίδες προϊόντων αποτελούν κρίσιμο στοιχείο των επιτυχημένων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να διασφαλιστεί μια καλή εμπειρία του πελάτη, ο σχεδιασμός της σελίδας προϊόντος θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει κλήσεις για δράση, ώστε να ενθαρρύνονται οι πελάτες να αγοράσουν ή να προσθέσουν το προϊόν στο καλάθι τους. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της σελίδας προϊόντος θα πρέπει να περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η ασφαλής επεξεργασία πληρωμών και η κρυπτογράφηση SSL για την προστασία των πληροφοριών των πελατών. Με την ενσωμάτωση όλων αυτών των στοιχείων σε έναν σχεδιασμό σελίδας προϊόντος, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια ευχάριστη και αξιόπιστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες.

Τι περιλαμβάνει ο Σχεδιασμός φίλτρων σε ένα eshop;2023-02-01T22:26:12+00:00

Ο σχεδιασμός φίλτρου είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για να επιτρέπει στους πελάτες να περιορίζουν εύκολα την επιλογή των διαθέσιμων προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτή η λειτουργία μπορεί να περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφορετικών φίλτρων, όπως τιμή, κατηγορία, μέγεθος, χρώμα, υλικό, μάρκα και πολλά άλλα. Επιτρέπει επίσης στους πελάτες να κάνουν αναζήτηση με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία σχεδιασμού φίλτρων για να συγκρίνουν διαφορετικά προϊόντα για να βρουν το καλύτερο για τις ανάγκες τους. Η λειτουργία σχεδιασμού φίλτρου επιτρέπει στους πελάτες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα το προϊόν που αναζητούν, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθούν σε πολλές σελίδες αντικειμένων. Αυτό συμβάλλει στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και κάνει την εμπειρία των αγορών πιο ευχάριστη.

Γιατί είναι σημαντικός ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με τεχνικές SEO;2023-02-01T22:23:11+00:00

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων με τεχνικές SEO είναι σημαντικός για πολλούς λόγους. Το SEO (Search Engine Optimization) είναι μια μέθοδος βελτιστοποίησης ενός ιστότοπου για τη βελτίωση της ορατότητάς του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου και της δομής ενός ιστότοπου, καθώς και με τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπος είναι εύκολα προσβάσιμος και ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης. Με τη βελτίωση της ορατότητας και της κατάταξης ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.

Επιπλέον, οι τεχνικές SEO μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι ένας δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κατάλληλη εμπειρία του χρήστη. Με τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού ενός ιστότοπου, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη συνολική εμπειρία χρήστη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες μετατροπές και καλύτερη δέσμευση των πελατών. Βελτιστοποιώντας έναν ιστότοπο για την ορατότητα των μηχανών αναζήτησης, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός τους εμφανίζεται σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσεγγίσουν ένα μεγάλο κοινό.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων με τεχνικές SEO μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της συνολικής ασφάλειας ενός ιστότοπου. Εξασφαλίζοντας ότι ένας δικτυακός τόπος είναι σωστά ευρετηριασμένος και ασφαλής, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο κακόβουλων επιθέσεων και να διασφαλίσουν ότι ο δικτυακός τόπος τους είναι ασφαλής και προστατευμένος. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην προστασία τόσο των πελατών όσο και των επιχειρήσεων από κυβερνοεπιθέσεις και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες.

Συνολικά, ο σχεδιασμός ιστοτόπων με τεχνικές SEO είναι σημαντικός για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσεγγίσουν μεγαλύτερο κοινό, να δημιουργήσουν καλύτερη εμπειρία χρήσης και να βελτιώσουν την ασφάλεια του ιστοτόπου τους. Βελτιστοποιώντας έναν ιστότοπο για την ορατότητα των μηχανών αναζήτησης και δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον, οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους να προσεγγίσουν δυνητικούς πελάτες, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να βελτιώσουν τις μετατροπές.

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε για να σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα;2023-02-01T22:17:13+00:00

Ο σχεδιασμός ενός δικτυακού τόπου περιλαμβάνει μια σειρά από βήματα τα οποία μπορεί να έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις ανάλογα τον τύπο ιστοσελίδας / εφαρμογής που καλούμαστε να σχεδιάσουμε. Για τον σχεδιασμό απλών ιστοσελίδων τα πιο συνηθισμένα βήματα είναι είναι:

1. Σχεδιασμός και προετοιμασία: Αυτό είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού του ιστότοπου και περιλαμβάνει τον καθορισμό του σκοπού του ιστότοπου, τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το κοινό-στόχο, τον καθορισμό της δομής και του περιεχομένου του ιστότοπου και τον καθορισμό χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης.

2. Δημιουργία ενός προσχεδίου / wireframe / mockup: Το προσχέδιο ενός ιστότοπου- είναι μια οπτική αναπαράσταση της δομής του ιστότοπου και δίνει μια καλή ιδέα για το πώς θα ταιριάξουν μεταξύ τους τα διάφορα στοιχεία του ιστότοπου. Η δημιουργία ενός προσχεδίου συμβάλλει στη διατήρηση της πορείας του έργου και διασφαλίζει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση αναφορικά με τον συνολικό σχεδιασμό.

3. Σχεδίαση της διάταξης του ιστότοπου: Μόλις εγκριθεί το wireframe, ο σχεδιαστής μπορεί να αρχίσει να εργάζεται πάνω στον πραγματικό σχεδιασμό του ιστότοπου. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρών και εικόνων, καθώς και τον σχεδιασμό της διάταξης των σελίδων και της πλοήγησης.

4. Συγγραφή περιεχομένου: Η συγγραφή περιεχομένου είναι ένα κρίσιμο μέρος του σχεδιασμού ιστοτόπων την οποία αναλαμβάνει κειμενογράφος αν τα κείμενα δεν τα δώσει ο ίδιος ο πελάτης. Ο κειμενογράφος λάμβάνει υπόψιν του το αντικείμενο της επιχείρησης και τον σκοπό της ιστοσελίδας έτσι ώστε να δημιουργήσει περιεχόμενο που είναι ενημερωτικό και ελκυστικό και που μεταφέρει το επιθυμητό μήνυμα στο κοινό-στόχο. Οταν ένα έργο εμπεριέχει υπηρεσίες SEO, ο κειμενογράφος συνεργάζεται με SEO specialist έτσι ώστε το περιεχόμενο να στοχεύει λέξεις κλειδιά που ψάχνει το κοινό στόχος μέσα απο μηχανές αναζήτησης όπως της Google.

5. Προσθήκη λειτουργικότητας: Αφού οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο, ο σχεδιαστής μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε απαραίτητη λειτουργικότητα στον ιστότοπο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει καλάθια αγορών, φόρμες επικοινωνίας ή άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

6. Δοκιμή: Πριν από την έναρξη λειτουργίας του ιστότοπου, συνήθως γίνονται δοκιμές έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότιι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται. Θα πρέπει να δοκιμαστούν όλοι οι σύνδεσμοι και η πλοήγηση μέσα στην ιστοσελίδα.

7. Ολοκήρωση και παράδοση έργου: Αφού γίνει η δοκιμή και διορθωθούν οποιαδήποτε σφάλματα το έργο ολοκληρώνεται και η ιστοσελίδα ανεβαίνει στο διαδύκτυο έτσι ώστε να είναι πλέον προσβάσιμη από όλους.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top