Την υπηρεσία αυτή την προτείνουμε σε πελάτες που έχουν ήδη μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την αγορά ενός έτοιμου theme/σχεδίου. Σε τέτοιες περιπτώσεις το έτοιμο theme χρησιμοποιείται σαν βάση αλλά χρειάζεται να γίνουν τροποποιήσεις για να εναρμονιστεί με το αντικείμενο της επιχείρησης, τα κείμενα της ιστοσελίδας και το ύφος της.

Ενας πληροφορικός δεν έχει την οπτική ματιάς ενός γραφίστα. Ετσι μερικές φορές η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας μπορεί να βελτιωθεί όταν ένας γραφίστας δώσει τις προτάσεις του.

Αυτή η εργασία κυρίως αφορά στο να διορθωθούν γραφιστικές ατέλειες μιας ιστοσελίδας όπως:

 • η γραμματοσειρά
 • το μέγεθος των τίτλων
 • η διάταξη της σελίδας
 • η τοποθέτηση ενοτήτων περιεχομένου μέσα στην σελίδα κλπ

Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να φέρει μια αρμονία στο σχεδιασμό που προϋπάρχει. Δεν είναι ένα εντελώς καινούργιο design.
Αυτή η υπηρεσία είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση για εταιρείες που δεν έχουν αρκετό budget για να αλλάξουν τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους, παρόλα αυτά χρειάζονται ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα που θα δώσει θετική εντύπωση στον επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας