Σχεδιασμός ετικέτας προϊόντος και συσκευασίας

Εντυπωσιάστε με της ετικέτα σας και την συσκευασία του προϊόντος σας από πρώτη στιγμή

Σχεδιασμός Ετικέτας Προϊόντος & Συσκευασίας2023-01-31T11:48:13+00:00

Αν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες σχεδιασμού ετικέτας προϊόντος και συσκευασίας προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας. Η δημιουργική μας ομάδα θα σχεδιάσει την ετικέτα για την συσκευασία που χρειάζεστε έτσι ώστε να κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίσει στο ράφι και να το επιλέξουν οι καταναλωτές.

Στην Tryseo παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού ετικετών και συσκευασιών προϊόντων για επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία εντυπωσιακών, προσαρμοσμένων σχεδίων που επικοινωνούν αποτελεσματικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη του προϊόντος σας. Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών μας στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσει τις ανάγκες τους και να δημιουργήσει μοναδικές λύσεις που ανταποκρίνονται στους στόχους τους.

Η Tryseo προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για τον σχεδιασμό ετικετών και συσκευασιών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης ιδεών, του γραφικού σχεδιασμού, της εκτύπωσης και του φινιρίσματος, καθώς και του σχεδιασμού λογότυπων. Η έμπειρη ομάδα μας αναπτύσσει καινοτόμα σχέδια που αποτυπώνουν την ουσία ενός προϊόντος ή μιας εταιρείας, συμβάλλοντας στην αύξηση της ελκυστικότητάς τους. Χρησιμοποιούμε μια σειρά προγραμμάτων λογισμικού για να διασφαλίσουμε ότι τα σχέδιά μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Η δημιουργική ομάδας της Tryseo δεσμεύεται να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αξέχαστες ετικέτες προϊόντων και σχέδια συσκευασίας που ξεχωρίζουν στην αγορά. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους στόχους του branding των πελατών μας, παρέχοντάς τους μια εξατομικευμένη λύση που ανταποκρίνεται στο όραμά τους. Οι ειδικοί σχεδιαστές μας παρέχουν επίσης πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις τάσεις και τους κανονισμούς, ώστε να διασφαλίσουν ότι ο σχεδιασμός της ετικέτας και της συσκευασίας του προϊόντος πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.

Εκτός από τον σχεδιασμό ετικετών και συσκευασιών προϊόντων, η Tryseo προσφέρει επίσης και άλλες δημιουργικές υπηρεσίες, όπως ρετουσάρισμα φωτογραφιών, εικονογράφηση, σχεδιασμό ιστοσελίδων και παραγωγή βίντεο. Με την πλήρη σειρά υπηρεσιών μας, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ενιαία ταυτότητα μάρκας σε όλες τις πλατφόρμες.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στον σχεδιασμό ετικέτας προιόντος και συσκευασίας. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Πως μπορώ να δοκιμάσω το λογότυπό μου;2023-01-11T10:23:57+00:00

Συνήθως αφού δημιουργηθούν πολλαπλές παραλλαγές σχεδιασμού ενός λογότυπου, είναι οι πελάτες μας αρχίζουν να το δοκιμάζουν. Αυτό γίνεται παρουσιάζοντάς το στους φίλους τους, την οικογένειά τους, πελάτες τους και άτομα που γενικά εμπιστεύονται για το γούστο τους. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουν υπόψιν τους τις προτιμήσεις και άλλων ατόμων. Κάποιοι επίσης μπορεί να δημοσιεύσουν τις παραλλαγές του λογοτύπου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ρωτήσουν τους οπαδούς τους ποια παραλλαγή του λογοτύπου τους αρέσει περισσότερο. Μεγάλες εταιρείες επίσης όταν δημιουργούν ένα νέο λογότυπο, προσλαμβάνουν μια επαγγελματική υπηρεσία δοκιμής λογοτύπων για να έχουν γνήσια αποτελέσματα από τις δοκιμές των νέω τους λογότυπων.

Υπάρχουν τάσεις και τεχνικές στην διαδικασία σχεδιασμού λογοτύπων;2023-01-11T10:10:46+00:00

Όταν δημιουργείται ένα σχέδιο λογότυπου, πρέπει να υπάρχουν κατά νου οι τελευταίες τάσεις και τεχνικές σχεδιασμού λογότυπων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα δώσει στο λογότυπό ένα πλεονέκτημα και θα το κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά. Οι τάσεις στη σχεδίαση λογοτύπων αλλάζουν κάθε λίγα χρόνια με την εμφάνιση νέων στυλ και αισθητικής. Ακολουθούν ορισμένες τάσεις σχεδιασμού λογοτύπων που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία σχεδιασμού λογοτύπων. Τάσεις λογότυπων:

Τυπογραφία: Κάθε σχεδιασμός λογότυπου βασίζεται στην ιδέα της γραμματοσειράς του λογότυπου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα λογότυπα είναι συχνά σύντομα και πρέπει να τραβήξουν την προσοχή του θεατή σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η γραμματοσειρά που επιλέγεται για ένα λογότυπό θα είναι η πρώτη οπτική επικοινωνία που έχει η μάρκα με το κοινό της, οπότε είναι πολύ σημαντικό να επιλεχθεί σωστά.

Διανυσματικά γραφικά: Τα διανυσματικά γραφικά δημιουργούνται με τη χρήση μαθηματικών εξισώσεων, οι οποίες εφαρμόζονται για τη δημιουργία εικόνων και σχημάτων. Είναι πιο λεπτομερή και ακριβή από τα raster graphics (εικόνες bitmap). Τα διανυσματικά γραφικά είναι μια δημοφιλής επιλογή για λογότυπα, επειδή επιτρέπουν απεριόριστες παραλλαγές χρωμάτων και μεγεθών και μπορούν να κλιμακωθούν σε οποιοδήποτε μέγεθος χωρίς καμία απώλεια ποιότητας.

Χρειάζεται προετοιμασία για τη διαδικασία σχεδιασμού λογότυπου;2023-01-11T10:05:16+00:00

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός λογότυπου είναι ο καταιγισμός ιδεών και η έρευνα οπτικών εννοιών που έχουν απήχηση στην επωνυμία μιας επιχείρησης. Μπορεί να ξεκινήσει με την ανάπτυξη μιας μοναδικής οπτικής μεταφοράς για την επωνυμία μιας επιχείρησης που δημιουργεί οπτική σύνδεση με την αγορά-στόχο σας. Αυτή η οπτική μεταφορά μπορεί να βασίζεται στο όνομα, το όραμα, την αποστολή, το προϊόν, την υπηρεσία ή ένα σημαντικό γεγονός που συνέβη στην επιχειρηματική πορεία μιας επιχείρησης. Ένας άλλος τρόπος για να βρεθούν οπτικές ιδέες για ένα λογότυπο  είναι να εξεταστούν τα λογότυπα των ανταγωνιστών μιας επιχείρησης και να αναλύθούν με σκοπό να βρεθεί τι λειτουργεί και τι όχι στο σχεδιασμό του λογότυπού τους. Αναλύοντας τα λογότυπα των ανταγωνιστών μιας επιχείρησης, μπορεί να προκύψουν ιδέες για το τι λειτουργεί οπτικά και τι όχι σε ένα λογότυπο, και μπορείτε να χρησιμοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες για την δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου λογότυπου που να αντιπροσωπεύει καλύτερα την επιχείρησή.

Τι είναι το λογότυπο και γιατί είναι σημαντικό;2023-01-11T09:58:12+00:00

Το λογότυπο, εν συντομία, είναι ένα οπτικό σήμα ή σύμβολο που χρησιμοποιείται συνήθως από τις επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Είναι συχνά το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο μιας εταιρείας και έχει γίνει σχεδόν εξίσου σημαντικό με την επωνυμία της επιχείρησης. Το λογότυπο χρησιμοποιείται συχνά σε επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, διαφημίσεις, ιστότοπους, συσκευασίες προϊόντων και εμπορεύματα όπως ρούχα, τσάντες και αναμνηστικά. Είναι μια οπτική αναπαράσταση του εμπορικού σήματος της εταιρείας που λειτουργεί που βοηθά την αναγνωρισιμότητά της. Η δημιουργία ενός λογότυπου που αντιπροσωπεύει μια επιχείρησή και είναι εύκολα κατανοητό από τους δυνητικούς πελάτες της είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Το λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό, απλό, αξιομνημόνευτο και κατάλληλο για το εμπορικό σήμα μιας επιχείρησης. Θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζει την αποστολή, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας. Ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει καλά την επωνυμία μιας επιχείρησης θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της προβολής της και θα τη βοηθήσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες εταιρείες του κλάδου της.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό ετικέτας και συσκευασίας
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την προβολή της επιχείρησής σας
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top