Τηλ. 231 1113099|info @ tryseo.gr
Σύνδεση Eshop με ERP2022-11-28T14:16:59+00:00

Σύνδεση Eshop με ERP

Αναλαμβάνουμε έργα που αφορούν την σύνδεση Eshop με ERP και βοηθάμε τους πελάτες μας να πετυχαίνουν οικονομίες κλιμακας μειόνοντας τον λειουτουργικό χρόνο που απαιτείται για τον συγχρονισμό τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στην Tryseo προσφέρουμε υπηρεσίες σύνδεσης Eshop με ERP για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ERP να κερδίσουν λειτουργικο χρόνο και κατα συνέπεια να μειώσουν το κόστος διαχείρισης ενός eshop.

Ενισχύστε τη σύνδεση του eshop σας με το ERP

Ενισχύστε αποτελεσματικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια αυξανόμενη τάση και οι εταιρείας που χρησιμοποιούν ERP χρειάζονται μια γέφυρα σύνδεσης με το Eshop τους. Τα eshop που υποστηρίζουμε είναι τα Woocommerce, Opencart, Prestashop, Magento, Drupal, Joomla. Τα ERP που μπορούμε να συνδέσουμε είναι τα SoftOne ERP, Megasoft Prisma Win, Galaxy Enterprise Suite, Entersoft Business Suite, Europharmacy, Farmakon κ.α. κατόπιν ανάλυσης των απαιτήσεων κάθε έργου.

Τα οφέλη της σύνδεσης ενός eshop με το ERP

Όταν ένα eshop είναι συνδεδεμένο με ένα backend σύστημα, είναι ευκολότερο για τον ιδιοκτήτη του eshop να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται τα αποθέματα, τις παραγγελίες και τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, διευκολύνει τον πελάτη που ψωνίζει στο eshop να ενημερώνεται για την κατάσταση της παραγγελίας του.

Συνδέστε το eshop σας με το ERP

Αν θέλετε να συνδέσετε το eshop σας με το ERP, είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

 • Κατανοούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες κάθε έργου
 • Αναλύουμε τις πληροφορίες
 • Προετιμάζουμε την γέφυρα μεταξύ του eshop και του ERP
 • Ελέγχουμε με αν η γέφυρα διαβάζει και αποθηκεύει τις πληροφορίες με τον απαιτούμενο τρόπο
 • Υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε το έργο

Οποιοδήποτε Eshop και ERP και αν έχετε μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες του έργου σας έτσι ώστε να σας δώσουμε την προσφορά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην κατασκευή και τεχνική υποστήριξη eshop με αυξημένες ανάγκες. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υπηρεσίες για Eshop

‘Αλλες Υπηρεσίες για Eshop

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Τι μπορώ να κερδίσω από την σύνδεση του Eshop μου με το ERP;2022-11-24T14:44:43+00:00

Ο συγχρονισμός των επιπέδων αποθεμάτων και προϊόντων γίνεται αυτόματα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του ERP σας στο eshop σας. Επιπλέον, να συγχρονίσετε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων, τις καρτέλες των πελατών σας, τις παραγγελίες σας με δημιουργία μονόδρομης γέφυρας ή και αμφίδρομης (ανάλογα τις απαιτήσεις τις επιχείρησής σας και την επιθυμία σας). Διατίθενται επίσης λύσεις κατά περίπτωση αλλά και η γέφυρα για περισσότερες από μια γλώσσες αν έχετε τέτοιες ανάγκες. Ολα αυτά σημαίνουν πολύ μικρότερο κόστος διαχείρισης για την επιχείρησή σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα λειτουργικά κόστης της επιχείρησής σας και να αυξήσετε της πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή eshop με σύνδεση ERP και την τεχνική υποστήριξη eshop
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων και Eshop

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  ΟΛΟΣ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Title

  Go to Top