Σύνδεση Eshop με ERP2023-09-14T07:23:47+00:00

Σύνδεση Eshop με ERP

Αναλαμβάνουμε έργα που αφορούν τη σύνδεση Eshop με ERP και βοηθάμε τους πελάτες μας να πετυχαίνουν οικονομίες κλίμακας μειώνοντας τον λειτουργικό χρόνο που απαιτείται για τον συγχρονισμό τους.

Στην Tryseo προσφέρουμε υπηρεσίες σύνδεσης Eshop με ERP για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ERP να κερδίσουν λειτουργικο χρόνο και κατα συνέπεια να μειώσουν το κόστος διαχείρισης ενός eshop.

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα του eshop σας με συνδέοντας το με το ERP σας

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα του eshop σας. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια αυξανόμενη τάση και οι εταιρείας που χρησιμοποιούν ERP χρειάζονται μια γέφυρα σύνδεσης με το Eshop τους.

Τα eshop που υποστηρίζουμε είναι τα:

Woocommerce, Opencart, Prestashop, Magento, Drupal, Joomla.

Τα πιο δημοφιλή ERP στην Ελληνική αγορά είναι τα:

SoftOne ERP, Megasoft Prisma Win, Galaxy Enterprise Suite, Entersoft Business Suite, Europharmacy, Farmakon, Odoo,  SAP κ.α.

Ως τώρα έχουμε ολοκληρώσει γέφυρες με σύνδεση Magento eshop, WooCommerce eshop, Prestashop eshop με τα ακόλουθα ERP:

 • SoftOne
 • Singular Enterprise (SEN)
 • Pegasus
 • Entersoft Business Suite

Μπορούμε να υλοποιήσουμε συνδέσεις με αυτές τις πλατφόρμες και άλλα ERP. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά.

Σύνδεση eshop με ERP

Τα οφέλη της διασύνδεσης ενός eshop με ένα ERP

Όταν ένα eshop είναι συνδεδεμένο με ένα backend σύστημα, είναι ευκολότερο για τον ιδιοκτήτη του eshop να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται τα αποθέματα, τις παραγγελίες και τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, διευκολύνει τον πελάτη που ψωνίζει στο eshop να ενημερώνεται για την κατάσταση της παραγγελίας του.

Συνδέστε το eshop σας με το ERP

Αν θέλετε να συνδέσετε το eshop σας με το ERP, είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

 • Κατανοούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες κάθε έργου
 • Αναλύουμε τις πληροφορίες
 • Προετοιμάζουμε την γέφυρα μεταξύ του eshop και του ERP
 • Ελέγχουμε αν η γέφυρα διαβάζει και αποθηκεύει τις πληροφορίες με τον απαιτούμενο τρόπο
 • Υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε το έργο

Οποιοδήποτε Eshop και ERP και αν έχετε μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες του έργου σας έτσι ώστε να σας δώσουμε την προσφορά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην κατασκευή και τεχνική υποστήριξη eshop με αυξημένες ανάγκες. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Ποιες ειναι οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κατασκευής eshop στην Ελλαδα;2022-12-21T20:55:48+00:00

Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κατασκευής eshop στην Ελλάδα είναι οι Woocommerce + WordPress, Magento, Prestashop, Opencart και Shopify. Το Woocommerce είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που είναι δημοφιλής λόγω της ευελιξίας και των δυνατοτήτων προσαρμογής της. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από plugins και θέματα για να διαλέξετε για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κατάστημα. Το Magento είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και εργαλείων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρέχει επίσης υψηλό επίπεδο ασφάλειας και επεκτασιμότητας. Το Prestashop είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, προσφέροντας μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία θεμάτων και πρόσθετων προγραμμάτων που σας βοηθούν να προσαρμόσετε το κατάστημά σας. Το Opencart είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, προσφέροντας μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι εύκολα στη χρήση και τη διαχείριση. Τέλος, το Shopify είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που είναι γνωστή για την ευκολία χρήσης και το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών της. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία θεμάτων και plugins που σας βοηθούν να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Τι είναι το ERP πρόγραμμα;2022-12-21T19:52:39+00:00

Το ERP πρόγραμμα / λογισμικό (Enterprise Resource Planning) είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επιχειρηματικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για την αυτοματοποίηση και τη διαχείριση πολλών από τις βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες ενός οργανισμού. Τα συστήματα ERP περιλαμβάνουν συνήθως έναν συνδυασμό ενοτήτων λογισμικού που διαχειρίζονται τις οικονομικές λειτουργίες, την αλυσίδα εφοδιασμού, την παραγωγή, τους ανθρώπινους πόρους και άλλους τομείς ενός οργανισμού. Τα συστήματα ERP παρέχουν στους οργανισμούς μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιχειρηματικών τους διαδικασιών, επιτρέποντάς τους να αναλύουν και να ελέγχουν καλύτερα τις δραστηριότητές τους. Επιπλέον, τα συστήματα ERP επιτρέπουν στις εταιρείες να παρακολουθούν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις και να ανταποκρίνονται γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς.

Ποια χαρακτηριστικά παρέχει ένα λογισμικό ERP;2022-12-21T20:18:27+00:00

Το λογισμικό ERP παρέχει στις επιχειρήσεις μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των λειτουργιών, των σχέσεων με τους πελάτες και των οικονομικών στοιχείων. Μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό των διαδικασιών, στην αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών ροών εργασίας και στη βελτίωση της λήψης αποφάσεων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός λογισμικού ERP περιλαμβάνουν:

 1. Αυτοματοποίηση: Το λογισμικό ERP αυτοματοποιεί τις χειροκίνητες διαδικασίες και συμβάλλει στον εξορθολογισμό των λειτουργιών. Αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων και βελτιώνει την ακρίβεια των δεδομένων.
 2. Ασφάλεια δεδομένων: Τα συστήματα ERP παρέχουν ασφαλή αποθήκευση όλων των δεδομένων σας και συμβάλλουν στην προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
 3. Αναφορές: Το λογισμικό ERP επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν γρήγορα και εύκολα αναφορές σχετικά με τους πελάτες, τα προϊόντα, τα οικονομικά, τις πωλήσεις και πολλά άλλα.
 4. Ολοκλήρωση: Τα συστήματα ERP ενσωματώνουν τις διάφορες επιχειρηματικές διαδικασίες, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε μια ενιαία εικόνα των δεδομένων τους.
 5. Προσαρμογή: Το λογισμικό ERP μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες κάθε οργανισμού.
 6. Συνεργασία: Τα συστήματα ERP επιτρέπουν τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων, διευκολύνοντας την ανταλλαγή δεδομένων και τη συνεργασία.
 7. Επεκτασιμότητα: Το λογισμικό ERP έχει σχεδιαστεί για να κλιμακώνεται μαζί με την επιχείρησή σας και να αναπτύσσεται καθώς εξελίσσεται ο οργανισμός σας.
 8. Εξοικονόμηση κόστους: ERP
Ποια η διαφορά ενός ERP από ένα CRM λογισμικό;2022-12-21T20:24:11+00:00

Το ERP (Enterprise Resource Planning) και το CRM (Customer Relationship Management) είναι δύο συστήματα διαχείρισης επιχειρήσεων που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση διαφορετικών πτυχών μιας επιχείρησης. Το ERP είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση και την αυτοματοποίηση διαφόρων επιχειρηματικών διαδικασιών, όπως η λογιστική, η διαχείριση αποθεμάτων, η εξυπηρέτηση πελατών και άλλα. Λειτουργεί με τη συλλογή δεδομένων από διαφορετικά τμήματα και την ενσωμάτωσή τους σε ένα ενιαίο σύστημα. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ανάκτηση δεδομένων και την αποτελεσματική παρακολούθηση των επιχειρηματικών λειτουργιών.

Το CRM, από την άλλη πλευρά, είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες. Βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα τους πελάτες τους, παρακολουθώντας τις αλληλεπιδράσεις των πελατών και επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους μια πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί τους. Το CRM βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών τους, διευκολύνοντας την ταχεία ανταπόκριση σε ερωτήματα και παράπονα πελατών.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός λογισμικού ERP;2022-12-21T20:12:30+00:00

Το λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) είναι ένα ισχυρό σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις βασικές τους λειτουργίες πιο αποτελεσματικά. Ένα σύστημα ERP επιτρέπει στις εταιρείες να εξορθολογίζουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες, να αυτοματοποιούν χειροκίνητες εργασίες και να αποκτούν πολύτιμες πληροφορίες για τα δεδομένα τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτερους χρόνους απόκρισης και μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους.

Τα κύρια οφέλη από τη χρήση ενός συστήματος ERP είναι:

 1. Βελτιωμένη αποδοτικότητα: Ένα σύστημα ERP βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις βασικές τους διαδικασίες πιο αποτελεσματικά. Αυτοματοποιώντας τις χειροκίνητες εργασίες, ένα σύστημα ERP μπορεί να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών ρουτίνας. Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας.
 2. Αυξημένη ορατότητα: Με ένα σύστημα ERP, οι επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερη ορατότητα στα δεδομένα τους. Αυτό διευκολύνει τον εντοπισμό τάσεων και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Ένα σύστημα ERP παρέχει επίσης αναφορές σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις.
 3. Εξοικονόμηση κόστους: Ένα σύστημα ERP μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα από το κόστος εργασίας βελτιώνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα και μειώνοντας τις χειροκίνητες εργασίες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος των αποθεμάτων τους, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.
 4. Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών: Ένα σύστημα ERP μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους παρέχοντάς τους ταχύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται γρήγορα στα ερωτήματα των πελατών και να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Συνολικά, ένα σύστημα ERP μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη λειτουργική τους αποδοτικότητα, να μειώσουν το κόστος και να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Με τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών τους διαδικασιών και την απόκτηση πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τα δεδομένα τους, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αυξάνουν την κερδοφορία τους.

Τι θα πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε ένα ERP;2022-12-21T20:32:44+00:00

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πρώτον, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί το μέγεθος και η πολυπλοκότητα των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Μικρότερες επιχειρήσεις/οργανισμοί μπορεί να μην απαιτούν ένα μεγάλο, πολύπλοκο σύστημα ERP, αλλά μπορεί να εξακολουθούν να χρειάζονται βασικές λειτουργίες, όπως η λογιστική και η διαχείριση αποθεμάτων. Από την άλλη πλευρά, μεγαλύτερες επιχειρήσεις μπορεί να έχουν πιο σύνθετες λειτουργίες που απαιτούν μια πιο ολοκληρωμένη λύση ERP.

Δεύτερον, είναι σημαντικό να καθοριστεί το είδος των πληροφοριών που χρειάζεται η επιχείρηση / οργανισμός. Διαφορετικοί τύποι συστημάτων ERP έχουν σχεδιαστεί για την παρακολούθηση διαφορετικών τύπων δεδομένων, όπως παραγγελίες πελατών, αποθέματα, οικονομικά αρχεία και άλλα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σύστημα ERP που μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του οργανισμού.

Τρίτον, η επιχείρηση θα πρέπει να διενεργήσει αξιολόγηση του υφιστάμενου συστήματος ERP, εάν υπάρχει. Η αξιολόγηση αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει ανάλυση των δυνατοτήτων του συστήματος και της ικανότητάς του να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οργανισμού. Εάν το τρέχον σύστημα είναι ανεπαρκές, τότε η επιχείρηση θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αναβάθμισης ή αντικατάστασής του με ένα νεότερο, πιο ικανό σύστημα.

Τέλος, η επιχείρηση / οργανισμός θα πρέπει να λάβει υπόψη του τον προϋπολογισμό του κατά την επιλογή ενός συστήματος ERP. Οι λύσεις ERP διατίθενται σε διάφορες τιμές και δυνατότητες, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σύστημα που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό του οργανισμού και να καλύπτει τις ανάγκες του. Επιπλέον, θα πρέπει να εξεταστεί το κόστος της εφαρμογής και της συντήρησης του συστήματος ERP με την πάροδο του χρόνου.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιο σύστημα ERP ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.

Τι μπορώ να κερδίσω από την σύνδεση του Eshop μου με το ERP;2022-11-24T14:44:43+00:00

Ο συγχρονισμός των επιπέδων αποθεμάτων και προϊόντων γίνεται αυτόματα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του ERP σας στο eshop σας. Επιπλέον, να συγχρονίσετε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων, τις καρτέλες των πελατών σας, τις παραγγελίες σας με δημιουργία μονόδρομης γέφυρας ή και αμφίδρομης (ανάλογα τις απαιτήσεις τις επιχείρησής σας και την επιθυμία σας). Διατίθενται επίσης λύσεις κατά περίπτωση αλλά και η γέφυρα για περισσότερες από μια γλώσσες αν έχετε τέτοιες ανάγκες. Ολα αυτά σημαίνουν πολύ μικρότερο κόστος διαχείρισης για την επιχείρησή σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησής σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή eshop με σύνδεση ERP και την τεχνική υποστήριξη eshop
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων και Eshop

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στη συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top