Κατασκευή Eshop Opencart

Κατασκευή Eshop Opencart2023-11-07T15:11:06+00:00

Η κατασκευή eshop Opencart είναι μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όταν πρόκειται για κατασκευή eshop. Αν ψάνετε για κατασκευή eshop με Opencart το πιο πιθανό είναι ότι ήδη γνωρίζετε κάποια πράγματα για αυτή την πλατφόρμα ή έχετε ήδη το eshop σας σε Opencart και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη ή κάποια μορφή αναβάθμισης. Αν αυτό ισχύει, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν δεν γνωρίζετε πολλά για την πλατφόρμα Opencart και θέλετε να μάθετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες συνεχίστε να διαβάζετε. Στην συνέχεια ακολουθούν κάποιες βασικές πληροφορίες για το Opencart eshop.

Βασικά Χαρακτηριστικά Opencart Eshop

 • Open source λογισμικό

 • Διαχείριση παραγγελιών

 • Τρόποι πληρωμής

 • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών

 • Διαχείριση πολλών καταστημάτων από έναν διαχειριστή

 • Κατάσταση παραγγελιών

 • Υποστήριξη πολύγλωσσου eshop

 • Υποστήριξη πολλών νομισμάτων

 • Υποστήριξη φορολογικών δεικτών (Φ.Π.Α.) ανα προϊόν ή κατηγορία προϊόντων

 • Περιέχει ολοκληρωμένο σύστημα αναφορών για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων

 • In built affiliate σύστημα

Κατασκευή Eshop με Opencart

Πλεονεκτήματα

Το Opencart είναι μια δοκιμασμένη eshop πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από αρκετές εταιρείες στην Ελλάδα. Η βασική του έκδοση έχει πολλά χαρακτηριστικά και μπορεί να εξυπηρετήσει αυξημένες απαιτήσεις. Για επιχειρήσεις που χρειάζονται επεκτασιμότητα υπάρχουν επιπλέον πρόσθετα που μπορούν να προστεθούν με επιπλέον κόστος αλλά η ποικιλία τους δεν είναι τόσο μεγάλη όσο κάποιων άλλων eshop πλατφόρμων. Το κόστος των πρόσθετων όμως είναι σε πολύ καλά πλαίσια σε σχέση με ανταγωνιστών όπως πχ το Shopify ή το Prestashop. Το ίδιο ισχύει και για τα έτοιμα theme.

Μειονεκτήματα

Το μεγαλύτερα μειοντεκτήματα του Opencart είναι το ότι δεν παρέχει πολλά theme και το αισθητικό του κομμάτι σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές του είναι ξεπερασμένο. Επιπλέον, η γκάμα των πρόσθετων που έχει είναι επίσης πολύ περιορισμένη σε σχέση με άλλων ανταγωνιστών του (πχ την κατασκευή eshop με WooCommerce + WordPress. ). Επιπλέον, αν το eshop σας απαιτεί σύνθετο υπολογισμό αναφορικά με την προσθήκη του κόστους μεταφοράς στην παραγγελία τότε τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Το πιο σημαντικό του μειονέκτημα όμως είναι ότι πλέον δεν είναι μια δημοφιλή επιλογή στην δημιουργία eshop. Στον κόσμο της τεχνολογίας που αλλάζει τόσο γρήγορα φαίνεται πλέον σαν να είναι απαρχαιωμένο.

Γενικό Συμπέρασμα

Παρόλο που το λογισμικό έχει πολύ καλή απόδοση ποιότητας / τιμής δεν θα το προτείναμε για την κατασκευή ενός καινούργιου eshop. Κυρίως γιατί φαίνεται σαν οι δημιουργοί του να το έχουν εγκαταλείψει και το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχετε ήδη ένα eshop σε Opencart και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Θέλετε το eshop σας να κατασκευαστεί σε Opencart; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Τι είναι το Opencart;2023-02-18T19:50:54+00:00

Το Opencart είναι μια opensource / δωρεάν πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα που αναπτύχθηκε με τη χρήση PHP και MySQL. Κυκλοφόρησε αρχικά το 1998 και από τότε έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται λόγω του φιλικού προς το χρήστη περιβάλλοντος εργασίας και του μεγάλου εύρους χαρακτηριστικών της. Το Opencart παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που διευκολύνουν τους εμπόρους να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου προϊόντων, ενός καλαθιού αγορών, μιας πύλης πληρωμών, μεθόδων αποστολής και πολλών άλλων. Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης πολλαπλές γλώσσες, νομίσματα και φόρους για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εμπόρων σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Opencart προσφέρει αξιόλογη ποικιλία επεκτάσεων, θεμάτων και ενοτήτων, επιτρέποντας στους εμπόρους να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργικότητα του καταστήματός τους. Με το Opencart, η δημιουργία ενός eshop επιτυγχάνεται γρήγορα και η ενημέρωσή του επίσης. Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν το Opencart ως πλατφόρμα για την κατασκευή του eshop τους πωλούν προϊόντα στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε ακριβές λύσεις.

Ποιες επιχειρήσεις είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουν το Opencart;2023-02-18T19:56:16+00:00

Το Opencart είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν μια προσιτή, εύχρηστη πλατφόρμα καλαθιού αγορών. Το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών του, οι επιλογές προσαρμογής και οι επεκτάσεις τρίτων το καθιστούν ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τον προϋπολογισμό τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο το eshop τους.

Είναι ακριβή η τεχνική υποστήριξη του Opencart;2023-02-18T20:09:57+00:00

Η τεχνική υποστήριξη ενός Opencart eshop έχει χαμηλό κόστος συγκριτικά με άλλες πλατφόρμες. Αυτό γιατί είναι δημοφιλής και την υποστηρίζουν πολλοί προγραμματιστές στην Ελλάδα αλλά και εταιρείες πληροφορικής συνολικά. Στην Tryseo προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για πλατφόρμες Opencart. Δείτε τι περιλαμβάνει: τεχνική υποστήριξη Opencart.

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του Opencart και του Woocommerce;2023-02-18T20:15:14+00:00

Το Opencart και το Woocommerce είναι και οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπουν στους εμπόρους να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τα προϊόντα τους. Και οι δύο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού ηλεκτρονικού καταστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Το Opencart είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση, αλλά δεν παρέχει τόσες πολλές δυνατότητες όσο το Woocommerce. Για παράδειγμα, το Opencart δεν προσφέρει κριτικές προϊόντων ή αξιολογήσεις πελατών και οι ενσωματωμένες επιλογές πληρωμής του είναι περιορισμένες. Επιπλέον, το Opencart δεν έχει τις ίδιες επιλογές προσαρμογής με το Woocommerce, οπότε μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Το Woocommerce είναι μια premium πλατφόρμα που είναι πιο ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά από το Opencart. Έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με πιο σύνθετες απαιτήσεις και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιλογών προσαρμογής. Το Woocommerce διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πύλη πληρωμών και μπορεί να ενσωματωθεί με δεκάδες παρόχους πληρωμών, διευκολύνοντας την αποδοχή πληρωμών από τους πελάτες. Επιπλέον, το Woocommerce διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από plugins και επεκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στο κατάστημά σας.

Συνολικά, τόσο το Opencart όσο και το Woocommerce είναι εξαιρετικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Το Opencart είναι η καλύτερη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένες ανάγκες, ενώ το Woocommerce είναι καταλληλότερο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που απαιτούν περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Opencart και του Shopify;2023-08-12T11:28:27+00:00

Το Opencart και το Shopify είναι και οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούνται από τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις για τη δημιουργία και τη διαχείριση eshop. Ενώ και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ τους που καθιστούν την καθεμία ιδανική για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων.

Το Opencart είναι μια αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που μπορεί να προσαρμοστεί και να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει σε διάφορες ανάγκες. Έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη, αλλά και αρκετά ισχυρό για να καλύπτει τις ανάγκες μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Το Opencart προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων πυλών πληρωμής, επιλογών προϊόντων και θεμάτων.

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα βασισμένη στο cloud που δεν απαιτεί τεχνική εγκατάσταση ή συντήρηση εκ μέρους του χρήστη. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση με χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία καταστημάτων drag-and-drop και η εύκολη ενσωμάτωση με υπηρεσίες τρίτων. Το Shopify προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων θεμάτων και εφαρμογών που σας βοηθούν να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ του Opencart και του Shopify είναι η δομή τιμολόγησης. Η χρήση του Opencart είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, ενώ το Shopify έχει συνδρομή που περιλαμβάνει τη φιλοξενία. Επιπλέον, το Opencart είναι πιο προσαρμόσιμο από το Shopify, επιτρέποντας στους χρήστες να τροποποιήσουν τον κώδικα σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις. Ωστόσο, αυτή η προσαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν γνώσεις προγραμματισμού, ενώ η διεπαφή drag-and-drop του Shopify διευκολύνει τη χρήση και την προσαρμογή ακόμη και για αρχάριους.

Συνοψίζοντας, τόσο το Opencart όσο και το Shopify προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών, αλλά η βασική διαφορά έγκειται στη δομή τιμολόγησης και στην ευκολία χρήσης. Το Opencart είναι μια δωρεάν πλατφόρμα αυτοδιαχειριζόμενη που απαιτεί κάποιες γνώσεις κωδικοποίησης για την προσαρμογή, ενώ το Shopify είναι μια πλατφόρμα βασισμένη στο cloud με φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Opencart και του Prestashop;2023-02-18T20:27:55+00:00

Το Opencart και το Prestashop είναι αμφότερα πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ τους.

Το Opencart είναι μια ελαφριά πλατφόρμα που εγκαθίσταται και χρησιμοποιείται εύκολα και είναι κατάλληλη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το Opencart προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως πολλαπλές πύλες πληρωμών, πολλαπλά νομίσματα, κριτικές και αξιολογήσεις προϊόντων και υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών. Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ενοτήτων που είναι διαθέσιμες για προσαρμογή.

Το Prestashop, από την άλλη πλευρά, είναι μια πιο σύνθετη πλατφόρμα που είναι καταλληλότερη για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα χαρακτηριστικών, όπως μια προσαρμόσιμη διαδικασία πληρωμής, προηγμένα εργαλεία διαχείρισης προϊόντων και δυνατότητες πολλαπλών καταστημάτων. Υποστηρίζει επίσης πολλαπλά νομίσματα, διάφορες επιλογές αποστολής και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, το Prestashop προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ενοτήτων, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους με ευκολία.

Ενώ και οι δύο πλατφόρμες είναι ανοικτού κώδικα και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, το Opencart είναι καταλληλότερο για μικρότερες επιχειρήσεις, ενώ το Prestashop είναι καλύτερο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Το Opencart είναι απλούστερο και ευκολότερο στη χρήση, ενώ το Prestashop απαιτεί περισσότερη τεχνική εμπειρία και προσφέρει πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Και οι δύο πλατφόρμες είναι εξαιρετικές επιλογές για ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά είναι σημαντικό να εξετάσετε ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Opencart και του Magento;2023-02-18T20:49:12+00:00

Το Opencart και το Magento είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Και οι δύο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργιών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Opencart είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια οικονομικά αποδοτική λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως διαχείριση προϊόντων, επεξεργασία πληρωμών, επιλογές αποστολής και διαχείριση πελατών. Το Opencart παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και επεκτάσεων για να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Το Magento, από την άλλη πλευρά, είναι μια πιο προηγμένη, επιχειρησιακού επιπέδου πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις επιχειρήσεις ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως καταλόγους προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, εργαλεία μάρκετινγκ, αναλύσεις και πολλά άλλα. Επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να ενσωματώνονται εύκολα με εφαρμογές τρίτων, όπως πύλες πληρωμών και μεταφορείς αποστολής.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Opencart και του Magento είναι το επίπεδο πολυπλοκότητας. Το Opencart είναι απλούστερο στη χρήση και είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν γρήγορα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με βασικά χαρακτηριστικά. Το Magento είναι πιο πολύπλοκο, αλλά προσφέρει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και επιλογές προσαρμογής. Είναι πιο κατάλληλο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με υψηλότερο προϋπολογισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το Opencart
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Κατασκευή eshop σε όλη την Ελλάδα

  Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τον Covid μάθαμε να συνεργαζόμαστε και από απόσταση με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Όλα είναι θέμα οργάνωσης και επιθυμίας. Η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε, δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάπως έτσι όλοι μπορούν να συνεργαστούν στα πλαίσια που επιθυμούν και χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τις περιοχές τους. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες μέσω ίντερνετ υπάρχει το know how που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζεται σαν να δουλεύουμε από το διπλανό γραφείο μαζί τους.

  Τίτλος

  Go to Top