Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων2023-10-12T20:34:43+00:00

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων

Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων για ξενοδοχεία καθώς και υπηρεσίες SEO για ξενοδοχεία. Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με το ύφος και την βαρύτητα που απαιτούν τα αστέρια του κάθε ξενοδοχείου.

Στην Tryseo προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για να βοηθήσουμε τις ξενοδοχειακές μονάδες να προβληθούν και να ξεχωρίσουν στην ανταγωνιστική αγορά που έχουν να αντιμετωπίσουν. Μια από τις υπηρεσίες αυτές είναι η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που θα κατασκευάσει έναν ιστότοπο για το ξενοδοχείο σας, θα βρείτε ότι χρειάζεστε στην Tryseo. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία όμορφων, φιλικών προς το χρήστη ιστότοπων που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο που θα ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Θα λάβουμε υπόψη τον προϋπολογισμό σας, το εμπορικό σήμα του ξενοδοχείου σας και τους στόχους σας για τον ιστότοπο. Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι ο ιστότοπος είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε οι πιθανοί επισκέπτες να μπορούν εύκολα να βρουν το ξενοδοχείο σας όταν αναζητούν καταλύματα. Και φυσικά, θα βεβαιωθούμε ότι ο ιστότοπος είναι άψογος σε όλες τις συσκευές, από κινητά τηλέφωνα έως φορητούς υπολογιστές και τάμπλετ. Η κατασκευή ενός ιστότοπου είναι μια σοβαρή επένδυση. Στην Tryseo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Για Ξενοδοχεία: Τιμές Πακέτων

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην κατασκευή και προβολή ιστοσελίδων. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Προσφέρετε και υπηρεσίες διαφήμισης για ξενοδοχεία;2023-10-12T20:32:50+00:00

Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης για ξενοδοχεία με Google ads + Google Maps + Youtube, Facebook + Instagram και TikTok. Επιπλέον, μπορούμε να διαφημίσουμε το ξενοδοχείο σας σε στάσεις λεωφορείων και στο metro και έχουμε συνεργάτες που μπορούν να αναλάβουν τον σχεδιασμό όλης της εταιρικής ταυτότητας του.

Μπορεί να σχεδιάσει γραφίστας την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μου;2023-10-12T20:19:24+00:00

Ναι μπορούμε να αναθέσουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σε γραφίστα πριν αρχίσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε ένα έτοιμο premium theme.

Θα ανοίγει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μου με ωραίο τρόπο σε όλες τις συσκευές;2023-10-12T20:17:43+00:00

Ναι, όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι responsive και mobile friendly.

Με ποιο τρόπο μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου μου να κάνουν μια κράτηση;2023-10-12T20:16:09+00:00

Ανάλογα το πακέτο κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία που θα επιλέξετε υπάρχουν 3ης τρόποι να γίνει μια κράτηση.

 1. Με αποστολή μιας απλής φόρμας επικοινωνίας.
 2. Με σύστημα online κρατήσεων το οποίο δεν είναι συγγχρονισμένο αναφορικά με την διαθεσιμότητα των δωματίων με άλλες πλατφόρμες όπως το booking.com κλπ.
 3. Με σύστημα online κρατήσεων που συνδέεται με channel manager και η διαθεσιμότητα των δωματίων είναι συγχρονισμένη.
Παρέχετε υπηρεσίες SEO για ξενοδοχεία;2023-10-12T20:14:08+00:00

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντας SEO υπηρεσίες για ξενοδοχεία αλλά αφού κάνουμε μια έρευνα αναφορικά με τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Το SEO σε αυτόν τον χώρο έχει πολύ ανταγωνισμό και δεν αναλάμβάνουμε έργα στα οποία δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αυτό πρώτα θα πρέπει να κάνουμε μια έρευνα στις λέξεις κλειδιά για να δούμε τον ανταγωνισμό που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μετά θα σας πούμε αν θα αναλάβουμε το έργο για την δική σας ιστοσελίδα.

Πόσος χρόνος απαιτείται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για ξενοδοχείο ή ιδιοκτησία στο Airbnb;2023-12-17T09:21:47+00:00

Από 4 ως 8 εβδομάδες ανάλογα το μέγεθος του έργου. Αν χρειαστεί να προσθέσουμε υπηρεσίες όπως κειμενογράφηση ή φωτογράφιση ο χρόνος μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις του έργου.

Παρέχετε συνεχή συντήρηση και υποστήριξη;2023-10-12T20:11:05+00:00

Ναι, παρέχουμε αυτες τις υπηρεσίες αν οι πελάτες θέλουν ή χρειάζονται κάτι περισσότερο από το βασικό πακέτο συντήρησης που προτείνουμε.

Μπορείτε να βοηθήσετε με τη δημιουργία περιεχομένου και τη φωτογραφία για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μου;2023-10-12T20:11:17+00:00

Ναι, μπορούμε να αναλάβουμε και την δημιουργία περιεχομένου και την φωτογράφιση για ιστοσελίδες ξενοδοχείων και airbnb καταλυμάτων. Συνεργαζόμαστε και για τα δυο με επαγγελματίες κειμενογράφους και φωτογράφους που έχουν εμπειρία σε αυτόν τον χώρο.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και προβολή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top