Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων & Eshop

Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων με μικρές και μεγάλες απαιτήσεις. Υποστηρίζουμε τις πιο δημοφιλή πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων.

Ψάχνετε συνεργάτη για την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας ή του eshop σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Tryseo κατανοούμαι στις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζονται. Πολλές επιχειρήσεις που αποκτούν ένα eshop ή μια ιστοσελίδα δεν γνωρίζουν τις ανάγκες που έχει όσο αφορά την τεχνική υποστήριξή. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων που απέκτησαν μια ιστοσελίδα επιλέγοντας το χαμηλότερο κόστος, ή τους την έκανε ένας γνωστός/συγγενής ή ακόμα και οι ίδιοι, ή η εταιρεία που τους ανέλαβε δεν έχει τον χρόνο να τους υποστηρίξει γιατί έχει αναλάβει πολλά έργα κλπ. Πέρα από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας όμως, υπάρχει και η ανάγκη τεχνικής υποστήριξής της. Μάλιστα, πολλές φορές αυτή η υπηρεσία είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε να μην χαθεί εργασία πολλών ωρών ή και σε κάποιες περιπτώσεις ολόκληρη η ιστοσελίδα.

Πολλές πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ιστοσελίδων και eshop χρειάζονται συχνή ενημέρωση για να μπορούν να κρατούν την ποιότητα της ασφάλειάς που προσφέρουν καθώς επίσης και να ακολουθούν τις εξελίξεις όσο αφορά τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό. Επιπλέον, αρκετά συχνά μπορεί κάτι που δούλευε στο παρελθόν να ‘χτυπήσει‘ όπως λέμε στην γλώσσα των προγραμματιστών και να χρειάζεται κάποια τεχνική επιδιόρθωση. Είναι επίσης συνηθισμένο όταν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση της ιστοσελίδας αναφορικά με την λειτουργικότητά της να χρειάζεται την υποστήριξη κάποιου έμπειρου προγραμματιστή. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Tryseo. Ανάλογα με το τι χρειάζεστε και επιθυμείτε, θα ελέγξουμε τον ιστότοπό σας και θα σας δώσουμε μια προσφορά.

Στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε μπορούμε να σας καλύψουμε με τιμές εφάπαξ (όταν πρόκειται για μια συγκεκριμένη εργασία), είτε με ετήσια πακέτα ανανέωσης.

Ποιες πλατφόρμες υποστηρίζουμε

Οι προγραμματιστές μας έχουν εμπειρία να υποστηρίξουν τις πιο γνωστές πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop. Αυτές είναι:

Επιπλέον, στην Tryseo προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση που έχει ιστοσελίδα ή eshop. Οποιοδήποτε συνδυασμό υπηρεσιών και αν χρειάζεστε μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το κατάλληλο πακέτο τεχνικής υποστήριξης αλλά και προβολής για την ιστοσελίδα / το eshop σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πακέτα Τεχνικής Υποστήριξης Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων & eshop που παρέχουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων μικρών και μεγάλων απαιτήσεων. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην τεχνική υποστήριξη eshop
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας