Διαχείριση Social Media2023-01-13T16:58:47+00:00

Διαχείριση Social Media

Χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες για την προβολή της επιχείρησής σας στα social media; Η υπηρεσία διαχείρισης social media που προσφέρουμε είναι για εσας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ανάπτυξή του brand σας είναι στόχος μας

Στην Tryseo προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης ιστοσελίδων και eshop. Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν μια πιο οργανωμένη και επαγγελματική προσέγγιση του κοινού τους στα social media έχουμε να προτείνουμε την υπηρεσία διαχείρισης social media. Οι υπηρεσία διαχείρισης social media που προσφέρουμε απευθύνεται σε επιχειρήσεις για τις οποίες η δημιουργία και διατήρηση του brand τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιτυχία και την μακροζωία τους. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η υπηρεσία επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την υπηρεσία διαβάστε παρακάτω.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους πελάτες, τους υποψήφιους πελάτες και το κοινό. Δεν αρκεί πλέον για μια επιχείρηση να έχει απλώς μια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- πρέπει να συμμετέχετε ενεργά και να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς της, αν επιθυμεί να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Σε αυτό το σημείο έρχονται οι επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Tryseo. Με την Tryseo, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη των social media για να δημιουργήσετε βαθύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας, να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η ομάδα μας έμπειρων επαγγελματιών σε θέματα στρατηγικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσαρμόζει τις εκστρατείες ώστε να ανταποκρίνονται στους συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς σας. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί μια επιχείρηση να αναλάβει τον έλεγχο της διαδικτυακής σας παρουσίας και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό της.

Οφέλη ανάθεσης διαχείρισης Social Media στην Tryseo

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση της υπηρεσίας διαχείρισης social media της Tryseo, μεταξύ των οποίων:

 • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο: Η διαχείριση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια χρονοβόρα εργασία. Η ομάδα σας μπορεί να είναι ήδη πολύ πιεσμένη και η εξεύρεση χρόνου για τη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου και την ανταπόκριση στα σχόλια των πελατών μπορεί να είναι αδύνατη. Μπορείτε να αναθέσετε αυτά τα καθήκοντα στην Tryseo και να επικεντρώσετε τις προσπάθειες της ομάδας σας σε βασικές λειτουργίες όπως οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ.
 • Μπορείτε να αυξήσετε την εμβέλειά σας: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες σας, αλλά μόνο αν έχετε παρουσία. Εάν οι πελάτες σας δεν μπορούν να σας βρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα μπορέσουν να συνεργαστούν μαζί σας. Μπορείτε να αυξήσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσλαμβάνοντας μια εταιρεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως η Tryseo για να συμμετέχει ενεργά για λογαριασμό σας.
 • Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας: Οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πύλη προς τον ιστότοπό σας. Οι επισκέπτες που ασχολούνται με τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιθανό να κάνουν κλικ στους συνδέσμους και να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας προσλαμβάνοντας έναν διαχειριστή κοινωνικών μέσων που ασχολείται ενεργά με το κοινό σας.
 • Μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας: Ένας από τους κύριους στόχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η προώθηση των πωλήσεων. Η επίσκεψη στον ιστότοπό σας είναι το πρώτο βήμα, αλλά θέλετε επίσης να φέρετε τους πελάτες απευθείας στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να προωθήσετε ενεργά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας με τη βοήθεια ενός διαχειριστή κοινωνικών μέσων.

Με ποιον τρόπο θα συνεργαστούμε

Όταν συνεργάζεστε με την Tryseo, η ομάδα επαγγελματιών μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει τους στόχους και τους σκοπούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε μια στρατηγική κοινωνικών μέσων με βάση τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας. Θα δημιουργήσουμε επίσης ένα πρόγραμμα αναρτήσεων για να διασφαλίσουμε ότι οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενεργοί και ενημερώνονται σε τακτική βάση. Μόλις ξεκινήσουν οι εκστρατείες σας, θα επανεξετάσουμε την πρόοδό σας, θα κάνουμε προσαρμογές και θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς σας για να διασφαλίσουμε ότι η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βελτιστοποιημένη.

Τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες διαχείρισης social media της Tryseo

΄
Η Tryseo προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως:

 • Στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η στρατηγική σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί το θεμέλιο για όλες τις δραστηριότητές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη στρατηγική σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να οικοδομήσετε σχέσεις με το κοινό σας.
 • Δημιουργία περιεχομένου: Η δημιουργία ελκυστικού, υψηλής ποιότητας περιεχομένου αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε στρατηγικής για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να δεσμεύσετε το κοινό σας, πρέπει να παρέχετε πολύτιμο, ενδιαφέρον περιεχόμενο που δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού.
 • Δημοσίευση και προγραμματισμός: Η δημοσίευση του περιεχομένου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί βασικό μέρος κάθε εκστρατείας μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να δημοσιεύετε τακτικά για να κρατάτε το κοινό σας απασχολημένο και να αυξάνεται. Όταν προσλαμβάνετε την Tryseo, θα δημοσιεύουμε για λογαριασμό σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την πολύ συχνή επίσκεψη των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί πελάτες θα αρχίσουν να ασχολούνται με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αφήνουν σχόλια, επιθυμούν μια απάντηση. Είναι σημαντικό να απαντάτε εγκαίρως σε όλα τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πελατών, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε υποψήφιους πελάτες.

Εχουμε εμπειρία χρόνων αναφορικά με την διαχείριση social media λογαριασμών σε όλα τα δημοφιλή κανάλια. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υπηρεσίες διαφήμισης ιστοσελίδων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την δύναμη του brand σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Για ποιό λόγο να διαφημίσω την εταιρεία μου στο linkedin;2022-11-30T13:24:54+00:00

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να διαφημίσετε την εταιρεία σας στο LinkedIn. Πρώτα απ’ όλα, το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο με πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 200 χώρες. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο δυνητικό κοινό για τις διαφημίσεις σας. Επιπλέον, οι χρήστες του LinkedIn έχουν γενικά υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη, γεγονός που τους καθιστά ελκυστικό στόχο για πολλές επιχειρήσεις.

Ένας άλλος λόγος για να διαφημιστείτε στο LinkedIn είναι ότι προσφέρει πολύ στοχευμένη διαφήμιση. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας με βάση παράγοντες όπως η τοποθεσία, ο τίτλος εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας και πολλά άλλα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας βλέπουν τα άτομα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Τέλος, το LinkedIn έχει τη φήμη ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική πλατφόρμα για τη διαφήμιση B2B. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το LinkedIn παράγει 80% περισσότερες μετατροπές από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να προσεγγίσετε άλλες επιχειρήσεις με τις διαφημίσεις σας, το LinkedIn είναι σίγουρα το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε.

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημίσεις στο LinkedIn;2022-11-28T09:23:47+00:00

Η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων LinkedIn μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ποιότητα της ίδιας της διαφήμισης, οι επιλογές στόχευσης που χρησιμοποιούνται και οι γενικοί στόχοι της καμπάνιας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, το LinkedIn μπορεί να είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα για διαφήμιση, ιδίως όταν στοχεύει σε επαγγελματίες επιχειρήσεων.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο LinkedIn;2022-11-28T09:32:13+00:00

Δεν υπάρχει απάντηση που να ταιριάζει σε όλους, καθώς το κόστος της διαφήμισης στο LinkedIn μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως τι είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, το μέγεθος και το εύρος της διαφημιστικής σας καμπάνιας, ο προϋπολογισμός του πελάτη, το κοινό-στόχος που έχουμε και σε ποιά χώρα αυτό βρίσκεται. Ωστόσο, το LinkedIn προσφέρει μια αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ορίζουν τους δικούς τους προϋπολογισμούς και να στοχεύουν τις διαφημίσεις τους σε συγκεκριμένους χρήστες του LinkedIn. Με βάση την εμπειρία μας, το κόστος της διαφήμισης στο LinkedIn όσο αφορά το διαφημιστικό του προυπολογισμό είναι υψηλότερο από το κόστος διαφήμισης πχ στο facebook. Αυτό γιατί το κόστος των κλικ είναι συνήθως 2 με 3 φορές πιο ακριβό τουλάχιστον. Ειδικά όταν το κοινό είναι πολύ στοχευμένο. Παρόλα αυτά, μπορούμε πάντα να κάνουμε μια δοκιμή με βάση τον προυπολογισμό που έχει ο πελάτης. Ελάχιστο ποσό δοκιμής μπορούμε να πούμε ότι είναι τα 300 ευρώ / μήνα και ανάλογα το πως θα εξελιχθεί η διαφήμιση από την παρακολούθησή των αποτελεσμάτων της στο Google analytics αναδιαμορφώνουμε τον προυπολογισμό με την συμφωνία του πελάτη ή την σταματάμε μετά από 2-3 μήνες αν δεν έχει φέρει αποτελέσματα.

Πώς λειτουργούν οι linkedin διαφημίσεις;2022-11-28T09:35:23+00:00

Οι διαφημίσεις LinkedIn είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν και να προσεγγίζουν τους χρήστες του LinkedIn. Οι Διαφημίσεις LinkedIn μοιάζουν με άλλες πλατφόρμες διαδικτυακής διαφήμισης, όπως το Google AdWords ή το Facebook Ads, καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν διαφημιστικές καμπάνιες, να στοχεύουν συγκεκριμένα κοινά και να μετρούν τα αποτελέσματα.

Αυτό που κάνει τις διαφημίσεις LinkedIn Ads μοναδικές είναι η δυνατότητα στόχευσης των χρηστών με βάση τις επαγγελματικές πληροφορίες και τα ενδιαφέροντά τους. Το LinkedIn έχει πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 200 χώρες, γεγονός που το καθιστά μια ισχυρή πλατφόρμα για την προσέγγιση επαγγελματιών επιχειρήσεων.

Οι διαφημίσεις LinkedIn Ads λειτουργούν με τη δημιουργία από τις επιχειρήσεις διαφημιστικών εκστρατειών που στοχεύουν σε συγκεκριμένα κοινά. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν να στοχεύσουν τους χρήστες με βάση την τοποθεσία, τον τίτλο εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας ή άλλα κριτήρια. Το LinkedIn προσφέρει επίσης μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, όπως διαφημίσεις κειμένου, διαφημίσεις εικόνας, διαφημίσεις βίντεο και χορηγούμενο περιεχόμενο.

Μόλις μια επιχείρηση δημιουργήσει μια διαφημιστική καμπάνια, το LinkedIn θα παραδώσει τις διαφημίσεις στους χρήστες που πληρούν τα κριτήρια στόχευσης. Οι χρήστες του LinkedIn θα βλέπουν τις διαφημίσεις στο newsfeed τους και μπορούν να επιλέξουν να εμπλακούν με τη διαφήμιση, αν τους ενδιαφέρει.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να μετρήσουν τα αποτελέσματα των εκστρατειών τους LinkedIn Ads μέσω του LinkedIn Insights. Το LinkedIn Insights παρέχει δεδομένα σχετικά με τις εμφανίσεις διαφημίσεων, τα κλικ, τις μετατροπές και πολλά άλλα. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσους χρήστες έχει το Linkedin στην Ελλάδα;2022-11-28T09:45:25+00:00

Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, τον Ιανουάριο του 2021 υπήρχαν περίπου 1,8 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn στην Ελλάδα. Το 83% από αυτούς είναι μεταξύ 25-54 χρονρών. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα στρέφονται στο LinkedIn ως ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δικτύωση, την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επιχειρήσεων.

Πηγή: https://napoleoncat.com/stats/linkedin-users-in-greece/2021/01/

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση social media λογαριασμών
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Διαφήμισης Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα διαφήμισης ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  ΟΛΟΣ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Title

  Go to Top