Εταιρεία Tryseo

Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρείες και ιδιώτες

Παρέχουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μας

Σύντομο Προφιλ

Η εταιρεία Digital Data Services Ltd (Διακριτικός τίτλος: Tryseo) δημιουργήθηκε το 2014 στην Σόφια της Βουλγαρίας με στόχο την παροχή ποιοτικών και ταυτόχρονα οικονομικών ψηφιακών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Από την πρώτη στιγμή της έναρξης της, οι υπηρεσίες της παρέχονται στους πελάτες της με απομακρυσμένη (remote) επικοινωνία (skype, viber, email, zoom κ.α.) και υπηρεσίες τηλεχειρισμού (remote control). Σε ειδικές περιπτώσεις όταν απαιτείται συναντούμε τους πελάτες μας είτε στον χώρο τους, είτε σε co-working spaces στην Σόφια, τη Θεσσαλονίκη ή άλλες περιοχές.

Εξειδίκευση

Με την πορεία των χρόνων και την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια η Digital Data Services Ltd αναπτύχθηκε και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής, της διαφήμισης και στην προώθηση ιστοσελίδων με SEO (Search Engine Optimization). Σε αυτούς του τομείς αναπτυσόμαστε με στόχο να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Πρωτοπορία & Φιλοσοφία

Στην Digital Data Services Ltd η πρωτοπορία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Βρίσκουμε και προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας όπου κι αν βρίσκονται, όποιος κι αν είναι ο επαγγελματικός τους κλάδος. Πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης και επιλογών, καθώς και στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και του κάθε project. Έτσι, έχουμε επιλέξει να μεγαλώνουμε την ομάδα μας με επαγγελματίες που έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου επιθυμούν με ευελιξία και επαγγελματισμό. Πιστεύουμε στην ικανότητα του ανθρώπου να βρίσκει λύσεις και να ευημερεί. Τα όρια των δυνατοτήτων του βρίσκονται στο μυαλό και την σκέψη. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που μας απέδειξε η εποχή του Covid στην οποία όλη η ανθρωπότητα κατάφερε ένα απίθανο σενάριο!

Win – Win σενάριο για όλους

Η δυνατότητά μας να δουλεύουμε με απομακρυσμένη επικοινωνία μας προσφέρει την δυνατότητα να αναπτυσόμαστε με ταχύτητα και με τρόπο που όλοι οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια:

Προνόμια για την ομάδα μας

 • ευελιξία ( αναφορικά με την τοποθεσία, το ωράριο, το είδος απασχόλησης – πλήρης απασχόληση, μερική απασχόληση, απασχόληση με το έργο)
 • υψηλότερη αμοιβή για τις υπηρεσίες τους ( ένα μέρος από το κόστος που εξοικονομούμε από πάγια έξοδα ενός γραφείου πηγαίνει στις αμοιβές τους )
 • καλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής / προσωπικής και επαγγελματικής ζωής
 • επιπλέον προσωπικό χρόνο γιατί δεν χάνουν χρόνο σε μετακινήσεις
 • μηδενικό κόστος μετακίνησης

Προνόμια τους πελάτες μας

 • Οι καλύτεροι επαγγελματίες αναλαμβάνουν τα έργα των πελατών μας
 • Οικονομικό κόστος υπηρεσιών
 • Πολύ εύκολη και ευέλικτη επικοινωνία
 • Υψηλό βαθμό ευελιξίας αναφορικά με την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων κάθε έργου

Προνόμια για την Tryseo

 • Δυνατότητα να επιλέγουμε την ομάδα μας μέσα από μια μεγαλύτερη δεξαμενή ταλέντων η οποία δεν έχει γεωγραφικά όρια και περιοριστικές πεποιθήσεις στον τρόπο ζωής
 • Εύκολη επικοινωνία
 • Αυξημένη παραγωγικότητα
 • Αποδοτικότητα
 • Μειωμένο λειτουργικό κόστος
 • Ευελιξία σε προκλήσεις της εποχής μας και των απαιτήσεων της

Ποιοί είναι οι πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα της πληροφορικής, διαφήμισης και SEO και ταυτόχρονα χρειάζονται και επιθυμούν μια οικονομική λύση για αυτές. Επιπλέον, οι πελάτες μας μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και τις αρχές μας αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούμε και έχουμε διαμορφώσει την εργασιακή μας δομή. Μόνο έτσι μπορούμε να παρέχουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που υποσχόμαστε στην τιμή που την υποσχόμαστε.

Πως λειτουργούμε

Αναλυση Δεδομένων

Κατανοούμε τις ανάγκες σας και την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε

Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε σωστά

Σχεδιάζουμε

Η στρατηγική είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την επιτυχία

Ξέρουμε που βαδίζουμε

Υλοποιούμε

Χρησιμοποιούμε συνδυασμό εργαλείων για κάθε έργο

Επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει σε κάθε εταιρεία

Συμβουλεύουμε

Προσθέτουμε την γνώσεις μας σε αυτές των πελατών μας

Η συνεργασία μας είναι σημαντική

Μετράμε Αποτελέσματα

Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της στρατηγικής και των ενεργειών μας

Επανασχεδιάζουμε για να τα βελτιστοποιήσουμε

Αναπτύσουμε

Λαμβάνουμε το feedback των πελατων μας

Συνδυάζουμε την υπεροχή μας

Είναι όλα τόσο εύκολα όσο τα παρουσιάζουμε;

Η πρόκληση βρίσκεται παντού στη ζωή μας και σε οποιαδήποτε επιλογή κάνουμε και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που οδηγεί στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη όλων μας. Οπότε, για όσους έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς και τις αξίες μας μπορούμε να βαδίσουμε μαζί το μονοπάτι αυτής της πρόκλησης με στόχο την επιτυχία και την εμπειρία του ταξιδιού όπως λέει και ο Καβάφης στην Ιθάκη. Επικοινωνήστε μαζί μας λοιπόν, αν το προφιλ μας σας εκφράζει.

Μιλήστε με την ομάδα μας: 231 1111 353 ή Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος

Κάποιες από τις πιο δημοφιλή υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι χρειάζεστε!

Στοιχεία Εταιρείας

Digital Data Services Ltd,
Vladayska 19,
Sofia, 1164,
Bulgaria

Vat No: BG203204501

Eshop κατασκευή πλατρφόρμες