Κατασκευή Ιστοσελίδων Wordpress

Κατασκευή Ιστοσελίδων Wordpress Αθήνα Θεσσαλονίκη κλπ.- Αγαπάμε το Wordpress γιατί τα κάνει όλα πιο εύκολα

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress2022-12-15T21:09:24+00:00

Στην Tryseo έχουμε πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS στις μέρες μας. Διευκολύνει την ζωή όλων των προγραμματιστών και συγχρόνως αποτελεί μια ασφαλή και οικονομική λύση για την κατασκευή μικρών και μεγάλων ιστότοπων. Προσφέρουμε υπηρεσίες WordPress που καλύπτουν όλη την γκάμα των υπηρεσιών που χρειάζεται ένα WordPress site. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια προσφορά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Πολλά άτομα και εταιρείες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το WordPress για την κατασκευή των ιστοσελίδων τους. Μερικοί επίσης επιχειρούν να κατασκευάσουν οι ίδιοι τις ιστοσελίδες τους ακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια στο διαδίκτυο. Μια ενδεχομένως καλή λύση ειδικά για έργα με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό. Όποιο δρόμο και αν επιλέξετε αν το επιχειρηματικό σας μοντέλο αποφέρει κάποια αποτελέσματα σε κάποιο στάδιο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια για να παρακάμψετε κάποια προβλήματα αλλά και για βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας. Και εδώ έρχεται η TrySEO. Εάν χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες WordPress μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών WordPress που υπάρχουν και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πλήρως. Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα WordPress, υπηρεσίες wordpress SEO, ανάπτυξη ιστοσελίδων wordpress, τεχνική υποστήριξη και ανάπτυξη πρόσθετων wordpress plugin για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών σας.

Κατασκευή Eshop με WordPress

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κατασκευαστεί ένα eshop και πολλές πλατφόρμες / εργαλεία. Στην Tryseo.gr έχουμε επιλέξει το CMS (content management system) WordPress. Οι λόγοι για αυτή μας την επιλογή είναι πολλοί. Συνοπτικά, το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Επειδή το έχουν επιλέξει πολλές εταιρείες, έχει αναπτυχθεί πολύ σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα eshop. Στο WordPress όλα τα απαιτούμενα για την κατασκευή ενός eshop γίνονται με ευκολία και σε γρήγορους χρόνους συγκριτικά με άλλα εργαλεία ή με ένα eshop που θα γραφεί με κώδικα ξεκινώντας από το μηδέν. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες που το επιλέγουν να μπορούν να κάνουν πολλά πειράματα και να δοκιμάσουν πολλές πρακτικές για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με πολύ χαμηλό κόστος. Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή eshop με wordpress.

Δημιουργία WordPress Blog

Το WordPress είναι ιδανικό για την κατασκευή blog ιστοσελίδας. Αλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός που εξυπηρέτησε τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα blog στην οποία να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και άπειρες δυνατότητες επικοινωνήστε μαζί μας.

Πλεονεκτήματα WordPress

Δείτε στη συνέχεια τα πιο βασικά πλεονεκτήματα του WordPress CMS ως λύση για την κατασκευή.

 • Η κατασκευή ιστοσελίδων με το WordPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθεί μια επιχείρησή στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα.
 • Το WordPress είναι φιλικό προς το χρήστη και είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμο.
 • Είναι εύκολο να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση σε μια ιστοσελίδα με το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επαγγελματικλών θεμάτων.
 • Το WordPress είναι γεμάτο με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται μικρές και μεγάλες ιστοσελίδες, από δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, e-learning, δυναμικές εφαρμογές, μέχρι προηγμένα εργαλεία SEO.
 • Υπάρχει μια τεράστεια κοινότητα από WordPress developers που είναι πρόθυμοι να δώσουν λύσεις όταν προκύπτουν προβλήματα.
 • Το WordPress είναι εξαιρετικά ασφαλές και αξιόπιστο.
 • Το WordPress είναι οικονομικά αποδοτικό. Είναι ίσως το πιο φθηνή λύση σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τις δυνατότητες που παρέχει.

Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπλέον πληροφορίες για τις υπηρεσίες WordPress που προσφέρουμε

Πρόσθετες υπηρεσίες WordPress που προσφέρουμε σε μικρές επιχειρήσεις

Στη συνέχεια ακολουθούν πληροφορίες για επιπλέον δημοφιλή υπηρεσίες που προσφέρουμε σε μικρές επιχειρήσεις που έχουν WordPress ιστότοπους. Τις υπηρεσίες αυτές τις προσφέρουμε συνήθως σε ιδιοκτήτες ιστότοπων WordPress που αποφάσισαν να κατασκευάσουν το site τους μόνοι τους αλλά είναι ακόμα αρχάριοι και αντιμετωπίζουν προβληματα. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται επίσης σε ιδιοκτήτες ιστότοπων WordPress που έχουν ήδη έναν ιστότοπο και γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τον πίνακα ελέγχου του διαχειριστή, αλλά δεν είναι σίγουροι για το πώς μπορούν να εκτελέσουν κάποια τεχνικά καθήκοντα που πρέπει να εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ορισμένα από αυτά τα καθήκοντα είναι πολύ σημαντικά για την ασφαλή και σωστή διατήρηση μιας ιστοσελίδας WordPress. Όταν πρόκειται για την εκτέλεση σημαντικών καθηκόντων τα οποία αν δεν εκτελεστούν σωστά μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές βλάβες σε έναν ιστότοπό είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε επαγγελματίες.

Εγκατάσταση WordPress

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα WordPress site αλλά δεν ξέρετε πως; Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε.

Wordpress Hosting

Δεν είστε σίγουροι για το hosting πακέτο που χρειάζεστε και το πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε; Παρέχουμε hosting πακέτα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε το domain σας.

Wordpress Email Setup

Χρειάζεστε email με το δικό σας domain name? Είναι απλό. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε.

Wordpress Αλλαγή Domain Name

Θέλετε να αλλάξετε το domain name του WordPress site σας αλλά δεν ξέρετε πως να το κάνετε; Καλύτερα να το αναθέσετε σε επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Wordpress Backup

Θέλετε να μάθετε να κάνετε backup το WordPress site σας (βάση και αρχεία) χωρίς την χρήση premium plugin? Μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε.

Wordpress Αλλαγή Hosting

Είσαστε δυσαρεστημένοι από το hosting σας και θέλετε να μεταφέρετε το WordPress site σας σε νέο hosting provider; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Πακέτα Τεχνικής Υποστήριξης Ιστοσελίδων WordPress

Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα τεχνικής υποστήρικης που προφέρουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της WordPress ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες

  Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

  Γιατί να αναθέσω την ανάπτυξη της ιστοσελίδας μου σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στο WordPress;2022-12-15T20:54:47+00:00

  Η εξωτερική ανάθεση της κατασκευής μιας ιστοσελίδας σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στο WordPress μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις που αναζητούν έναν αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ιστότοπου.

  Πρώτον, οι εταιρείες αυτές μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία με την πλατφόρμα, διασφαλίζοντας έτσι ότι ο ιστότοπος αναπτύσσεται σωστά και ενημερώνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Η ύπαρξη μιας ομάδας έμπειρων προγραμματιστών που κατανοούν τις ιδιαιτερότητες του WordPress διευκολύνει την προσαρμογή του ιστότοπου ώστε να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής και ενημερωμένος με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες. Επιπλέον, οι προγραμματιστές θα είναι σε θέση να επιλύουν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στους βασικούς τους στόχους.

  Δεύτερον, χρησιμοποιώντας μια εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης WordPress, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο επειδή δεν χρειάζεται να αναζητούν και να προσλαμβάνουν μεμονωμένους προγραμματιστές για κάθε εργασία που σχετίζεται με την ανάπτυξη ιστότοπων. Ομοίως, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώνουν για κάθε επιμέρους εργασία ή για συνεχή έξοδα συντήρησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τις μικρές επιχειρήσεις ή εκείνες με περιορισμένο προϋπολογισμό.

  Τέλος, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την επεκτασιμότητα και την ευελιξία που συνεπάγεται η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης ιστότοπων σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να κλιμακώσουν τον ιστότοπό τους ανάλογα με τις ανάγκες για να εξυπηρετήσουν την ανάπτυξη της επιχείρησης, ενώ παράλληλα έχουν την ευελιξία να προσαρμόζουν τον ιστότοπο ανάλογα με τις ανάγκες τους, ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις τους. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη τη συντήρηση και την ενημέρωση του ιστότοπου καθώς η επιχείρηση εξελίσσεται, διευκολύνοντας τη διατήρηση του ιστότοπου σε επαφή με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς.

  Πόσο κοστίζει η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης ιστοτόπων με χρήση του WordPress;2022-12-15T20:40:32+00:00

  Το κόστος της εξωτερικής ανάθεσης της κατασκευής μιας ιστοσελίδας WordPress εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η πολυπλοκότητα του έργου, ο αριθμός των σελίδων και των λειτουργιών που απαιτούνται, το επίπεδο εμπειρίας των προγραμματιστών που θα αναλάβουν την υλοποίηση του έργου και οποιαδήποτε προσαρμογή μπορεί να χρειαστεί. Σε γενικές γραμμές, η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης ιστοτόπων με WordPress μπορεί να κυμαίνεται από μικρά ποσά όπως 500ευρώ έως αρκετές χιλιάδες, ανάλογα με το εύρος των εργασιών. Εάν επιθυμείτε μια πιο ακριβή εκτίμηση, είναι καλύτερο να συζητήσετε το έργο σας μαζί μας.

  Ποια είναι η διαδικασία για την ανάθεση της ανάπτυξης ιστοτόπων με χρήση του WordPress;2022-12-15T20:49:08+00:00

  Η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης ιστοτόπων με τη χρήση του WordPress μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας γρήγορα και οικονομικά αποδοτικά. Η διαδικασία συνήθως ξεκινά με την εύρεση ενός εξειδικευμένου προγραμματιστή ιστοσελίδων WordPress ή μιας εταιρείας.

  Αφού επιλέξετε τον συνεργάτη σας, ήρθε η ώρα να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του έργου. Αυτό περιλαμβάνει τον γενικό σκοπό του ιστότοπου, τους τύπους των χαρακτηριστικών που απαιτούνται, τον προϋπολογισμό, τα χρονοδιαγράμματα κ.λπ.

  Μόλις αποφασιστούν όλες οι λεπτομέρειες, ο συνεργάτης σας θα αρχίσει να δημιουργεί τον ιστότοπό σας. Αυτή η διαδικασία συνήθως περιλαμβάνει το σχεδιασμό του ιστότοπου, τη ρύθμιση της φιλοξενίας και του τομέα, τη διαμόρφωση της εγκατάστασης του WordPress και την εγκατάσταση τυχόν απαραίτητων πρόσθετων προγραμμάτων ή θεμάτων. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, το στάδιο αυτό μπορεί να διαρκέσει από λίγες ημέρες έως μερικές εβδομάδες.

  Μόλις κατασκευαστεί η ιστοσελίδα, ο συνεργάτης σας θα πραγματοποιήσει εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν σωστά. Εάν εντοπιστούν τυχόν προβλήματα, αυτά θα διορθωθούν πριν από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας. Μόλις ο ιστότοπος τεθεί σε λειτουργία, ο προγραμματιστής θα παρέχει συνεχή υποστήριξη και συντήρηση, συμπεριλαμβανομένων τυχόν απαραίτητων ενημερώσεων ή διορθώσεων σφαλμάτων.

  Η εξωτερική ανάθεση της ανάπτυξης ιστοσελίδων με χρήση του WordPress μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που θα λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η όλη διαδικασία θα κυλήσει ομαλά και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

  Θα γίνετε γρήγορα η φόρτωση του WordPress eshop μου;2022-11-23T17:42:14+00:00

  Το WordPress σαν CMS και το πρόσθετο (WooCommerce) που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop είναι ένας συνδιασμός που δεν δημιουργεί προβλήματα στους χρόνους φόρτωσης. Αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι η επιλογή πακέτου hosting, και το πόσο σύνθετο θα είναι το θέμα που θα χρησιμοποιηθεί καθώς και αν θα γίνει σωστή επεξεργασία στις φωτογραφίες έτσι ώστε να φορτώνουν γρήγορα. Στην Tryseo.gr φροντίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

  Μπορώ να διαλέξω ότι design θέλω στο WordPress eshop μου;2023-08-14T14:52:56+00:00

  Ναι μπορείτε να διαλέξετε ότι design θέλετε αν επιλέξετε το WordPress για το eshop σας. Και μάλιστα, το WordPress προσφέρει άπειρες επιλογές αναφορικά με το design (είτε δωρεάν θέματα, είτε πληρωμένα). Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το θέμα σας / design από το μηδέν. Σε γενικές γραμμές εμεις στουε περισσότερους πελάτες μας προτείνουμε να αγοράσουν ένα έτοιμο θέμα/design γιατί το κόστος του είναι χαμηλότερο από ότι να φτιαχτεί κάτι από το μηδέν. Αν οι ανάγκες του πελάτη είναι πολύ εξειδικευμένες τότε συζητάμε και για διαφορετικές λύσεις. Αλλά πάντα να γνωρίζετε ότι η εξειδικευμένη λύση κοστίζει πιο ακριβά στην δημιουργία της και στην συντήρησή της.

  Σε ένα WordPress eshop θα έχω θέματα με την ασφάλεια πληρωμών;2022-07-06T15:12:28+00:00

  Η απάντηση είναι όχι. Δεν θα έχετε κανένα απολύτως θέμα. Το WordPress προσφέρει πολλές διεξόδους ασφάλειας πληρωμών και γενικά ασφάλειας του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να ενημερώνετε συχνά με νέες εκδόσεις, κάτι που κάθε εταιρεία πληροφορικής που ασχολείται με κατασκευή eshop σε WordPress γνωρίζει και φροντίζει να κάνει.

  Σε πόσο χρόνο το WordPress eshop μου θα είναι έτοιμο;2022-07-06T15:05:40+00:00

  Η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση είναι πολυσύνθετη. Στην Tryseo.gr χρειαζόμαστε από 1 εως 2 μήνες για να υλοποιήσουμε την κατασκευή του eshop με WordPress. Αλλά αυτός ο χρόνος συμπεριλαμβάνει το δικό μας κομμάτι εργασίας. Ο πελάτης έχει το δικό του. Και αυτό είναι να ανεβάσει τα προϊόντα του και να ετοιμάσει το κείμενα που θα του ζητηθούν. Ανάλογα τον πελάτη και τον χρόνο που έχει να διαθέσει ο χρόνος τελικής υλοποίησης με βάση την εμπειρία μας συνήθως είναι 4-6 μήνες.

  Μπορώ να δημιουργήσω μόνος μου το WordPress eshop;2022-07-06T15:39:57+00:00

  Θεωρητικά ναι μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνος σας ακόμα και αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματιστή. Oμως, αν δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με τέτοιο αντικείμενο θα πρέπει να αφιερώσετε πολλές ώρες για να μάθετε πως γίνεται και δεν είναι όλοι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα, θα κάνετε λάθη και το πιθανό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε και μεγάλα λάθη (μιλάμε εκ πείρας). Αν θέλετε πάντως να το επιχειρήσετε γιατί σας ενδιαφέρει αυτός ο χώρος υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα online που μοιράζετε συμβουλές και πληροφορίες αναφορικά με την κατασκευή eshop με WordPress. Εμείς για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μόνοι τους το eshop τους σε WordPress προσφέρουμε το πακέτο: Eshop basic που είναι μια ενδιάμεση λύση. Ετοιμάζουμε εμείς το στύσιμο στην πιο απλή μορφή του και σας το παραδίδουμε για όλα τα υπόλοιπα.

  Πόσο κοστίζει ένα WordPress Eshop2022-07-06T15:54:53+00:00

  Το κόστος κατασκευής ενός eshop με WordPress επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Εν συντομία θα μπορούσαμε να πούμε ότι στις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μπορεί να κυμαίνεται από 500 εως 3000ευρώ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα αναφορικά με το γιατί μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας ‘πόσο κοστίζει ένα eshop‘.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top