Φωτογράφιση για Social Media2024-02-15T17:37:23+00:00

Φωτογράφιση για Social Media

Για επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημοσιεύουν ποιοτικές αναρτήσεις στα social media που ανταποκρίνονται με το image τους

Η Tryseo παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης για δημοσιεύσεις στα social media / μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φωτογράφισης, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών για editorial, μόδα και lifestyle, καθώς και φωτογραφιών προϊόντων και εταιρικών φωτογραφιών και λύψη μικρών βιντεο για την χρήση σε social media. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να συνδυαστεί και με υπηρεσίες διαχείρισης social media που προσφέρουμε για τις οποίες μπορείτε να δείτε κάποια πακέτα που έχουμε ετοιμάσει για πελάτες που βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Στα πακέτα αναφέρεται και το κόστος της φωτογράφισης αν ο πελάτης επιθυμεί και χρειάζεται μια πολύ επαγγελματική παρουσία στα social media.

Η ομάδα φωτογράφων που συνεργαζόμαστε μας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να συνδυαστούν σε αναρτήσεις με βιντεο για χρήση σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες λαμβάνονται σε διάφορες τοποθεσίες, ανάλογα με τη φύση της φωτογράφισης, και μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές για να διασφαλίσουν ότι κάθε πελάτης θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επιπλέον, παρέχουν μια ποικιλία επιλογών επεξεργασίας, όπως διόρθωση χρωμάτων και ρετουσάρισμα, για να διασφαλίσουν ότι οι τελικές φωτογραφίες φαίνονται απολύτως τέλειες και εντυπωσιακές. Οι φωτογραφίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για έντυπα μέσα και άλλους σκοπούς μάρκετινγκ. Η υπηρεσία φωτογράφησης της Tryseo έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους πελάτες μας έναν αποτελεσματικό τρόπο προβολής των έργων και των προϊόντων τους σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορες διαστάσεις. Οι υπηρεσίες φωτογράφισης για social media μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες διαχείρισης social media και διαφήμισης social media της Tryseo έτσι ώστε αν μια επιχείρηση το επιθυμεί να κάνει ολοκληρωτική ανάθεση της προβολής της σε social media σε επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά αυτόν τον χώρο.

Αν αναζητάτε συνεργάτη αναφορικά με τις υπηρεσίες φωτογράφισης για social media επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματική φωτογράφιση για social media

Φωτογράφιση για social media ιδέες

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες φωτογράφισης

Στην συνέχει ακολουθεί ένας ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες φωτογράφισης που προσφέρουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και είναι κατάλληλες για περιπτώσεις επιχειρήσεων που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Καταστήματα εστίασης π.χ. εστιατόρια, καφέ, wine bars κ.α.
 • Καταστήματα με ρούχα, παπούτσια, αξεσουαρ, κεριά, καλλυντικά, αρώματα κ.α.
 • Ινστιτούτα αισθητικής, μασαζ, μακιγιαζ, νύχια κ.α.
 • Μικρές βιοτεχνίες τροφίμων, καλλυντικών, κεραμικών κ.α.
 • Λήψεις για λογαριασμό influencers
1ο πακέτο: από 179€ 2ο πακέτο: από 299€ 3ο πακέτο: από 469€ 4ο πακέτο: από 879€
Φωτογράφιση διάρκειας έως 2 ωρών Φωτογράφιση διάρκειας έως 3 ωρών Φωτογράφιση διάρκειας έως 4 ωρών Φωτογράφιση διάρκειας έως 8 ωρών
15 επαγγελματικά σχεδιασμένες και επεξεργασμένες λήψεις, για socialmedia-κή χρήση 30 επαγγελματικά σχεδιασμένες και επεξεργασμένες λήψεις, για socialmedia-κή χρήση 60 επαγγελματικά σχεδιασμένες και επεξεργασμένες λήψεις, για socialmedia-κή χρήση 120 επαγγελματικά σχεδιασμένες και επεξεργασμένες λήψεις, για socialmedia-κή χρήση
Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πελάτη Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πελάτη Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πελάτη Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πελάτη ή και σε κάποια εναλλακτική τοποθεσία
Για χρήση δικού μας χώρου, υπάρχει extra χρέωση (90 ευρώ/2 ώρες) Για χρήση δικού μας χώρου, υπάρχει extra χρέωση (90 ευρώ/2 ώρες) Για χρήση δικού μας χώρου, υπάρχει extra χρέωση (90 ευρώ/2 ώρες) Για χρήση δικού μας χώρου, υπάρχει extra χρέωση (90 ευρώ/2 ώρες)
Για χρήση ειδικών props ή μοντέλων υπάρχει extra χρέωση Για χρήση ειδικών props ή μοντέλων υπάρχει extra χρέωση Για χρήση ειδικών props ή μοντέλων υπάρχει extra χρέωση Για χρήση ειδικών props ή μοντέλων υπάρχει extra χρέωση

Φωτογράφιση για social media με υπηρεσίες διαχείρισης  social media

Δείτε τα πακέτα διαχείρισης social media που περιλαμβάνουν επιπλέον πληροφορίες για το κόστος φωτογράφισης. Αν επιθυμείτε μόνο φωτογράφιση, επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη τιμή ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου σας.

Εχουμε εμπειρία χρόνων στην φωτογράφιση για social media. Σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

Φωτογράφιση Κοσμημάτων για Διαφήμιση & για Eshop2023-02-04T12:26:54+00:00

Η φωτογράφιση κοσμημάτων είναι ένας εξειδικευμένος τομέας που απαιτεί μάτι για τη λεπτομέρεια και κατανόηση του φωτός και της σύνθεσης. Η καλή φωτογράφηση κοσμημάτων περιλαμβάνει τη χρήση φακών macro, εξειδικευμένου φωτισμού και προσεκτικά μελετημένης σύνθεσης ώστε να διασφαλιστεί ότι οι λεπτομέρειες στα κοσμήματα αναπαρίστανται με ακρίβεια.

Όταν πρόκειται για τη φωτογράφηση κοσμημάτων, ο στόχος είναι να αναδειχθεί ο σχεδιασμός και η δεξιοτεχνία του κομματιού. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αποτυπωθούν οι λεπτές λεπτομέρειες και οι αποχρώσεις του κοσμήματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήθεί ένας φακός macro για να πλησιάσει τα κοσμήματα και ένα μαλακό φως για να αποτυπωθεί η υφή και η λάμψη των λίθων και του μετάλλου.

Η σύνθεση της λήψης είναι επίσης σημαντική. Το κόσμημα πρέπει να μείνει ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας και να βρεθεί ένας τρόπος να ξεχωρίζει. Αυτό μπορεί να γίνει διατηρώντας το φόντο απλό και ουδέτερο ή προσθέτοντας σκηνικά που συμπληρώνουν το κόσμημα.

Τέλος, η φωτογράφιση κοσμημάτων έχει να κάνει με το φως και την αντίθεση. Η χρήση φωτεινού και κατευθυνόμενου φωτισμού βοηθά στην ανάδειξη των λεπτομερειών στα κοσμήματα και στη δημιουργία ενδιαφέρουσων σκιών και αντανακλάσεων. Επιπλέον, η φωτογράφιση σε σκούρο φόντο βοηθάει στο να ξεχωρίζουν τα κοσμήματα.

Η φωτογράφηση κοσμημάτων απαιτεί χρόνο και υπομονή, καθώς και μάτι για τη λεπτομέρεια. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο όταν έχετε εκπληκτικές εικόνες που αναδεικνύουν την ομορφιά και τη δεξιοτεχνία των κοσμημάτων.

Φωτογράφιση Ρούχων για Eshop και για Κατάλογο2023-02-04T12:21:11+00:00

Η φωτογράφιση ρούχων είναι μια μορφή τέχνης που απαιτεί έναν εξειδικευμένο φωτογράφο ο οποίος ξέρει πώς να αποτυπώσει την ομορφιά και τη λεπτομέρεια των ρούχων με τρόπο που θα προσελκύσει τους πιθανούς αγοραστές. Η φωτογράφηση ρούχων χρησιμοποιείται συχνά σε καταλόγους, eshop, περιοδικά και άλλα μέσα μάρκετινγκ για να παρουσιάσει τα ρούχα με τρόπο που θα τραβήξει την προσοχή και θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τα αγοράσουν. Το κλειδί για την επιτυχημένη φωτογράφιση ρούχων είναι να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, φωτισμός και γνώση του έτσι ώστε να λυφθούν επαγγελματικές φωτογραφίες. Ένας καλός φωτογράφος γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις στη φωτογραφία μόδας και είναι σε θέση να δημιουργήσει φωτογραφίες που είναι μοναδικές και αξέχαστες.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία επιτυχημένης φωτογράφισης ρούχων είναι η επιλογή της σωστής τοποθεσίας για τη φωτογράφιση. Τοποθεσίες που προσφέρουν ενδιαφέροντα φόντα και υφές μπορούν να προσθέσουν μια επιπλέον διάσταση οπτικού ενδιαφέροντος στις φωτογραφίες ρούχων. Ο φωτογράφος θα πρέπει επίσης να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον φωτισμό, καθώς αυτός θα καθορίσει τη συνολική εμφάνιση της εικόνας. Ο φυσικός φωτισμός είναι συχνά η καλύτερη επιλογή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τεχνητός φωτισμός για τη δημιουργία συγκεκριμένων εφέ.

Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή των ρούχων που θα φωτογραφηθούν σε συνδυασμό με το μοντέλο που θα τα παρουσιάσει αν η φωτογράφιση γίνει με μοντέλο και όχι πανω σε Gost κούκλα. Τα ρούχα και το styling συνήθως ετοιμάζονται από τον πελάτη πριν την φωτογράφιση έτσι ώστε να μην χάνεται χρόνος κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Οταν ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί να προσλάβει στυλίστα. Ο φωτογράφος θα πρέπει επίσης να έχει κατά νου το κοινό στο οποίο απευθύνεται ο ρουχισμός και να επιλέγει ύφος και αντικείμενα που είναι κατάλληλα γι’ αυτό.

Μόλις επιλεγεί η τοποθεσία και τα ρούχα, ο φωτογράφος στήνρι τη λήψη και ρυθμίζει τον φωτισμό ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση. Ο ρουχισμός πρέπει να είναι τοποθετημένος με τρόπο που να είναι αισθητικά ευχάριστος και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του ρούχου. Προσοχή θα πρέπει επίσης να δοθεί στο φόντο της εικόνας και σε τυχόν σκηνικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην φωτογράφιση για social media
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Γιατί νοιαζόμαστε για το αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας

  Τίτλος

  Go to Top