Οι διαφημίσεις για φρονιστήρια έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πεδία της διαφήμισης στον κόσμο. Με την αύξηση του ανταγωνισμού και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι φροντιστήρια αναζητούν συνεχώς καινοτόμες και αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες για να προσελκύσουν τους μαθητές τους. Στο παρόν άρθρο, θα εξετάσουμε και θα σχολιάσουμε μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις για φρονιστήρια παγκοσμίως, δείχνοντας πώς η διαφήμιση μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εκπαιδευτική επιχείρηση. Επιπλέον, θα προτείνουμε κάποιες ιδέες για διαφημιστικά βίντεο για φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης. Διάβάστε στην συνέχεια.

Wall Street English – “Change your future with Wall Street English”
Η Wall Street English είναι ένα διεθνές φροντιστήριο αγγλικής γλώσσας και έχει δημιουργήσει μια διαφήμιση που επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που προσφέρει η μάθηση της αγγλικής γλώσσας. Η διαφήμιση χρησιμοποιεί διαφορετικές σκηνές από τη ζωή κάποιων ανθρώπων, όπως μια συνέντευξη εργασίας ή μια ταξιδιωτική εμπειρία και πως η ζωή μπορεί να αλλάξει με την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Berlitz – “The Berlitz Method”
Η Berlitz είναι ένα από τα πιο γνωστά φροντιστήρια ξένων γλωσσών στον κόσμο και έχει δημιουργήσει μια σειρά από διαφημίσεις για να προωθήσει τη μέθοδό της. Η διαφήμιση “The Berlitz Method” επικεντρώνεται στην εκμάθηση μιας γλώσσας περιγράφοντας με 3 βήματα την μέθοδό που χρησιμοποιούν τονίζοντας την ευκολία και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου από την πρώτη στιμγή. Επίσης δίνει έμφαση στην εμπειρία χρόνων που έχει το Berlitz και τον αριθμό χωρών στις οποίες έχουν παρουσία.

Ιδέες για διαφημιστικά βίντεο για φροντιστήρια

Για φροντιστήρια ξένων γλωσσών

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό βίντεο που να προβάλλει την εμπειρία των μαθητών σας και την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρετε: Ενα τέτοιο βίντεο μπορεί να προωθηθεί με διαφήμιση στα social media.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό βίντεο που προωθεί τα μαθήματά σας και δείχνει τα αποτελέσματα των μαθητών σας σε εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ξένων γλωσσών. Ενα τέτοιο βιντεο μπορεί να δημοσιευθεί στο YouTube και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει διαφήμιση remarketing στο κοινό που έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό βίντεο που εστιάζει στην επικοινωνία και την παγκόσμια κουλτούρα, χρησιμοποιώντας διάφορες γλώσσες και παραδείγματα από διάφορες χώρες. Επίσης, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην πρακτική χρήση της γλώσσας, όπως ένας ταξιδιώτης που μιλάει σε ντόπιους και απολαμβάνει την κουλτούρα τους.

Για φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε προωθητικά βίντεο που να επικεντρώνονται στα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι μαθητές σας σε πανελλαδικά διαγωνίσματα και εξετάσεις.
  • Μπορείτε να προβάλλετε την εξειδικευμένη εκπαίδευση που παρέχετε και να επισημάνετε την αναγνώριση της ποιότητας της εκπαίδευσης από τους γονείς και τους μαθητές σας.
  • Να δημιουργηθεί ένα βίντεο που να προβάλλει τη σχολή ως μέρος μιας μεγαλύτερης κοινότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να δείξει πώς οι μαθητές συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τους καθηγητές τους. Επίσης, μπορεί να προβάλλει τις δραστηριότητες της σχολής εκτός της αίθουσας μαθημάτων, όπως πεζοπορίες, επισκέψεις σε μουσεία ή άλλες εκδηλώσεις.
  • Μπορείτε να δείξετε τους μαθητές σας να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να αναπτύσσουν δεξιότητες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή τους.
  • Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην προετοιμασία των μαθητών για εισαγωγή σε πανεπιστήμια και σε σχολές.

Για online φροντιστηριακά μαθήματα

  • Στην περίπτωση δημιουργίας διαφημιστικού βίντεο για φροντιστήριο που προσφέρει μαθήματα online, το διαφημιστικό βίντεο μπορεί να προβάλλει μαθητές που προωθούν τα πλεονεκτήματα της εκμάθησης μιας γλώσσας ή πχ μαθηματικών μέσω της πλατφόρμας του φροντιστηρίου. Πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουν σχέση με ευελιξία ωραρίου, ατομική προσαρμογή του εκμάθησης και η δυνατότητα να ακολουθεί τα μαθήματα με καθοδηγούμενη πρακτική μετά την τάξη.

Ελπίζουμε οι ιδέες που σας προτείναμε να σας βοηθήσουν στην δημιουργία στρατηγικής για την προβολή του φροντιστηρίου σας. Αν χρειάζεστε βοήθεια από εμας για την δημιουργία του διαφημιστικού βίντεο, την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για online μαθήματα ή την διαφήμιση του φροντιστηρίου σας στα social media ή στην Google επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες και έχουμε ήδη πελάτες φροντιστήρια με επιτυχημένα αποτελέσματα.