Αν το eshop είναι ελληνική επιχείρηση και πουλάει μόνο στην Ελλάδα, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν πουλάει καλά, όπως:

 1. Ανταγωνισμός από άλλα ελληνικά eshop: Υπάρχουν πολλά ελληνικά eshop που πωλούν ρούχα, και αυτό μπορεί να καθιστά δύσκολο για το συγκεκριμένο eshop να ξεχωρίσει και να προσελκύσει πελάτες.
 2. Υψηλό κόστος προϊόντων: Η αγορά των προϊόντων για το eshop μπορεί είναι υψηλή σε σχέση με αυτή των ανταγωνιστών του και αυτό μπορεί να το καθιστά δυσκολότερο να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες.
 3. Χαμηλή αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος: Το eshop μπορεί να μην έχει ακόμα αρκετή αναγνωρισιμότητα στην αγορά, και αυτό μπορεί να καθιστά δύσκολο για τους πελάτες να το βρουν και να το εμπιστευτούν.
 4. Προβλήματα με την ιστοσελίδα του eshop: Η ιστοσελίδα του eshop μπορεί να μην είναι αρκετά ελκυστική ή εύχρηστη, και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τους πελάτες από το να αγοράσουν από αυτό.
 5. Προβλήματα με την ποιότητα ή την γκάμα των προϊόντων: Το eshop μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει αλλά και την γκάμα των προϊόντων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές κριτικές από τους πελάτες και στην απώλεια εμπιστοσύνης.
 6. Έλλειψη προώθησης και διαφήμισης: Το eshop μπορεί να μην έχει αρκετό και αποτελεσματικό marketing και διαφήμιση για να προωθήσει τα προϊόντα του στους πελάτες.

Συνολικά, για να επιτύχει ένα eshop επώνυμων ρούχων στην Ελλάδα, πρέπει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, ευχάριστη εμπειρία αγορών στους πελάτες και αποτελεσματικό marketing και διαφήμιση.

Γιατί το eshop μου δεν πουλάει

Αν το eshop έχει κίνηση από τη σελίδα του Skroutz ή αλλά και πάλι δεν δεν πουλάει οι πιο πιθανοί λόγοι είναι:

 1. Υψηλές τιμές: Το eshop μπορεί να έχει υψηλές τιμές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τους πελάτες από το να αγοράσουν από αυτό.
 2. Κακή εμπειρία πελατών: Το eshop μπορεί να παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην εμπειρία των πελατών, όπως προβλήματα με την πλοήγηση στη σελίδα ή καθυστερήσεις στις παραδόσεις, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εμπιστοσύνης και πελατείας.
 3. Λίγη ποικιλία στα προϊόντα: Το eshop μπορεί να μην προσφέρει αρκετή ποικιλία στα προϊόντα που προσφέρει, και αυτό μπορεί να καθιστά λιγότερο ελκυστικό για τους πελάτες.
 4. Κακή ποιότητα προϊόντων: Το eshop μπορεί να προσφέρει προϊόντα χαμηλής ποιότητας, και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τους πελάτες από το να αγοράσουν από αυτό.
 5. Ανταγωνισμός: Το eshop μπορεί να βρίσκεται σε έναν ανταγωνιστικό τομέα, και οι πελάτες ενδέχεται να προτιμούν άλλα eshop με καλύτερες προσφορές ή πιο ελκυστική εμφάνιση τους.
 6. Προβλήματα με την ιστοσελίδα του eshop: Η ιστοσελίδα του eshop μπορεί να μην είναι αρκετά ελκυστική ή εύχρηστη, και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει ττους πελάτες από το να αγοράσουν από αυτό.Απουσία εξυπηρέτησης πελατών: Το eshop μπορεί να μην προσφέρει αρκετή υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πελατείας.
 7.  Κακή διαχείριση του αποθέματος: Το eshop μπορεί να μην διαχειρίζεται καλά το απόθεμά του και να είναι συχνά εξαντλημένα τα προϊόντα που προσφέρει. Αυτό μπορεί να καταστήσει την επιλογή του για αγορές λιγότερο ελκυστική για τους πελάτες.
 8. Ανεπαρκής προβολή: Το eshop μπορεί να μην προβάλλεται αρκετά στο κοινό του, και αυτό μπορεί να καταστήσει λιγότερο γνωστή την ύπαρξή του στο ευρύτερο κοινό.
 9. Απουσία ειδικευμένων υπηρεσιών: Το eshop μπορεί να μην προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες όπως προσωπική βοήθεια στις αγορές ή επιστροφές προϊόντων, και αυτό μπορεί να καταστήσει λιγότερο ελκυστική την επιλογή του για αγορές.

Συνολικά, η έλλειψη πελατειακής βάσης σε ένα eshop επώνυμων ρούχων μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως υψηλές τιμές, κακή ποιότητα προϊόντων, ανταγωνιστικότητα μεταξύ των πελατών και κακή διαχείριση αποθεμάτων. Για να αυξηθεί η πελατειακή βάση του eshop, ίσως χρειαστεί να αναλύσει την αγορά του, να βελτιώσει την προβολή του, να προσφέρει πιο ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων, και να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε να καταφέρει να ελκύσει περισσότερους πελάτες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να επεκταθεί σε άλλες αγορές ή να προσφέρει περισσότερες επιλογές προϊόντων για να καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις του. Εαν πιστεύετε ότι στο κομμάτι του marketing ή και της κατασκευής της ιστοσελίδας σας υστερείτε, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις σε πολλά επίπεδα.