Τι είναι το SEO για πολύγλωσσα site

Οι υπηρεσίες SEO για ιστότοπους που παρουσιάζουν το περιεχόμενό τους σε περισσότερες από μια γλώσσες απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να προσαρμόσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους ανά χώρα, ακόμη και αν σε ορισμένες χώρες η γλώσσα είναι η ίδια (πχ Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία κλπ).

Γιατί είναι σημαντικές οι υπηρεσίες SEO για πολύγλωσσα site

Το διεθνές SEO (international seo) είναι σημαντικό επειδή στοχεύει στην απόκτηση οργανικής κυκλοφορίας σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές γλώσσες. Δεν αρκεί να μεταφράσουμε απλώς το περιεχόμενο του ιστότοπου σε διαφορετικές γλώσσες και να διατηρήσουμε την ίδια αρχιτεκτονική ή διάταξη. Τα μοτίβα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών των χρηστών έχουν παραλλαγές και οι συνδυασμοί των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την αναζήτηση υπηρεσιών ή προϊόντων αλλάζουν από χώρα σε χώρα αλλά και από γλώσσα σε γλώσσα. Εκτός από αυτό, πολλές φορές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προτιμούνται σε μια χώρα διαφέρουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Μια υπηρεσία που είναι δημοφιλής σε μια χώρα μπορεί να μην υπάρχει καθόλου σε άλλη και το αντίστροφο. Οι διεθνείς υπηρεσίες SEO μας βοηθούν να προσδιορίσουμε αυτές τις διαφορές στις προσδοκίες, τις ανάγκες και τις προθέσεις των χρηστών. Ένας διεθνής επαγγελματίας international SEO είναι σε θέση να προσδιορίσει αυτές τις διαφορές και να διαμορφώσει διεθνή στρατηγική SEO για έναν ιστότοπο ανά χώρα ή γλώσσα με τέτοιο τρόπο ώστε το περιεχόμενο να βελτιστοποιηθεί ώστε να ταιριάζει με την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις των χρηστών.

Διεθνείς υπηρεσίες SEO και πολύγλωσσοι ιστότοποι

Είναι σαφές ότι η μετάφραση ενός δικτυακού τόπου σε πολλές γλώσσες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι SEO βελτιστοποιημένη σε όλες αυτές τις γλώσσες. Υπάρχει μια σημαντική ποσότητα εργασίας που πρέπει να πραγματοποιηθεί για την SEO βελτιστοποίηση μιας πολυγλωσσης ιστοσελίδας. Κάθε ιστοσελίδα σε διαφορετική γλώσσα χρειάζεται ξεχωριστό σύνολο υπηρεσιών SEO, επειδή η συμπεριφορά των χρηστών διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Είναι μεγάλο το κόστος των διεθνών υπηρεσιών SEO

Σε σύγκριση με τον «τυπικό» τύπο SEO, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι «ναι». Οι υπηρεσίες SEO για έργα που έχουν σχέση με πολύγλωσσα site είναι ακριβές επειδή απαιτούν μια ομάδα ανθρώπων (μεταφραστές, επαγγελματίες SEO, ομάδες marketing, προγραμματιστές ιστοσελίδων κ.λπ.). Αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να συντονίσουν και να συνεργαστούν για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα . Εάν μια τέτοια υπηρεσία είναι φθηνή, πιθανότατα δεν επικεντρώνεται στην ποιοτική και ευέλικτη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, αλλά μάλλον στηρίζεται στην βιαστική παράδοση ενός έργου χωρίς να έχει στόχο την ποιότητα. Ένα τέτοιο έργο πρέπει να επικεντρωθεί στην πραγματοποίηση της καλύτερης δυνατής έρευνας και στην ανάπτυξη των καλύτερων μηχανισμών SEO για τον επιδιωκόμενο στόχο, χωρίς τους περιορισμούς ενός αυστηρά προκαθορισμένου προϋπολογισμού. Θα πρέπει να είναι ένα έργο που θα επιτρέψει στα μέλη της ομάδας να επικεντρωθούν στην ποιότητα.

Εκτός από το μέγεθος της ομάδας και τη μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί, οι υπηρεσίες SEO που παρέχονται από επαγγελματίες SEO έχουν υψηλό κόστος λόγω του μεγέθους των δικτυακών τόπων. Οι εταιρείες που ζητούν διεθνείς υπηρεσίες SEO έχουν συνήθως μεγάλους ιστότοπους και, πολλαπλασιάζοντας το μέγεθος μιας ιστοσελίδας με τον αριθμό των διαφορετικών γλωσσών / χωρών που στοχεύουν, το έργο γίνεται ακόμη πιο μεγάλο. Κάθε νέα γλώσσα απαιτεί τον δικό της χρόνο SEO έρευνας και υλοποίησης.

Τι υπηρεσίες SEO περιλαμβάνει το διεθνές SEO;

Όλοι οι τύποι υπηρεσιών SEO που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι υπηρεσίες που πρέπει να υλοποιηθούν όταν πρόκειται για ένα τέτοιο έργο.
• Υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO
• Υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου SEO
• Τοπικές Υπηρεσίες SEO
• Υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO
• Υπηρεσίες στρατηγικής SEO
• Συμβουλευτική SEO
• Online εκπαίδευση SEO – Ελέγξτε μια μελέτη περίπτωσης ενός προγράμματος κατάρτισης SEO
Επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί ο πελάτης να χρειαστεί:
• Εκπαιδεύσεις στο εργαλείο Google Analytics
• Εκπαιδεύσεις στο εργαλείο Webmaster tools
• Εκπαιδεύσεις στο εργαλείο GTM (Google Tag Manager)

Τύποι ιστοσελίδων και υπηρεσίες διεθνή SEO

Ως SEO σύμβουλος και επαγγελματίας στο διεθνές SEO, αναλαμβάνω SEO έργα για ιστοσελίδες που ανήκουν σε έναν από τους παρακάτω τύπους:
* Πολύγλωσσα ιστολόγια (Blogs), εφημερίδες, job boards, directories κ.λπ.. Ιστότοπους που έχουν ως κύριο θέμα την παροχή πληροφοριών μέσω της δημιουργίας ποιοτικού και αξιόλογου περιεχομένου.
* Εταιρικές ιστοσελίδες των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους.
* Eshops των οποίων το κύριο θέμα είναι να πουλήσουν ένα προϊόν / υπηρεσία μέσω e-cart.

Διεθνείς υπηρεσίες SEO και μετάφρασεις

Οι υπηρεσίες διεθνή SEO δεν μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς τη συνεργασία ενός μεταφραστικού οργανισμού. Για τις υπηρεσίες που προσφέρω, συνεργάζομαι με έναν συνεργάτη που προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης για όλες τις γλώσσες.

Ενδιαφέρεστε για τις διεθνείς υπηρεσίες συμβούλων SEO;

Αν ενδιαφέρεστε για διεθνείς υπηρεσίες SEO, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα επικοινωνήσω μαζί σας για να οργανώσουμε ένα Skype call για να συζητήσουμε το έργο σας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας