Τι είναι οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO;

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO (γνωστές και ως on-page SEO ) αφορούν την βελτίωση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας. Στόχο έχουν να το αναδιαμορφώσουν έτσι ώστε να στοχεύει πιο αποτελεσματικό λέξεις κλειδιά που μας ενδιαφέρουν. Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO απαιτούν βαθιά μελέτη των υπηρεσιών ή των προϊόντων που προσφέρει μια επιχείρηση σε σύγκριση με τις τάσεις της αγοράς και τον ανταγωνισμό. Η υπηρεσία αυτή είναι παρόμοια με την υπηρεσία μάρκετινγκ SEO, αλλά προσφέρεται συνήθως σε επιχειρήσεις που έχουν ήδη έναν ιστότοπο και αναρωτιούνται πώς μπορούν να επιτύχουν καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Επίσης, μπορεί να γίνει SEO βελτιστοποίηση σε ένα τμήμα του site ακόμα και μια σελίδα και δεν απαιτείται πάντα να γίνει ριζική αλλαγή του ιστότοπου.

Ποιες επιχειρήσεις χρειάζονται υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO

Ολες οι επιχειρήσεις που έχουν έναν ιστότοπο και παρουσία στο διαδίκτυο θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO, ακόμα και αν έχουν κάποια οργανική κίνηση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η συμπεριφορά των χρηστών αλλάζει συνέχεια και πρέπει να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων έτσι ώστε να παρουσιάζουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι υποψήφιοι πελάτες μας. Μια εταιρεία ή ένας επαγγελματίας που ασχολείται επαγγελματικά με το SEO έχει πρόσβαση σε εργαλεία που προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο που οι υποψήφιοι πελάτες μιας επιχείρησης λειτουργούν online. Ένας ιστότοπος ο οποίος στα στατιστικά της επισκεψιμότητας του εμφανίζει ανεπαρκή εμπλοκή των χρηστών με το περιεχόμενο χρειάζεται άμεση αναβάθμιση.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στο παρελθόν σε σύγκριση με σήμερα

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι κάτι που έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Όταν το SEO εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως υπηρεσία χρησιμοποιούσε κυρίως τακτικές black hat SEO που κατά κύριο λόγο στόχευαν στο να εξαπατήσουν τα ρομπότ της Google. Στόχευαν στο να βελτιώσουν την κατάταξη μιας ιστοσελίδας ή ενός ιστότοπου χωρίς να βελτιώνουν την ποιότητα του ιστότοπου. Η ποιότητα ενός ιστότοπου ήταν όμως και παραμένει ο κύριος παράγοντας που η Google ταξινομεί ένα site ψιλά στα αποτελέσματα. Η Google αντιλήφθηκε πολλές από τις τεχνικές black hat SEO και άλλαξε τον αλγόριθμό της σε τέτοιο βαθμό που πλέον ελάχιστες από τις black hat SEO τεχνικές μπορούν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Το SEO δεν είναι μόνο λέξεις-κλειδιά ή δεν πρέπει να είναι μόνο λέξεις κλειδιά. Η καρδιά του SEO βασίζεται στην συμπεριφορά των χρηστών που επισκέπτονται το site μας σε σύγκριση με την αντίστοιχη συμπεριφορά χρηστών που επισκέπτονται ανταγωνιστικές ιστοσελίδες. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι οι χρήστες να είναι πιο ευχαριστημένοι στην δική μας ιστοσελίδα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε με διάφορους τρόπους.

Τι περιλαμβάνει η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων SEO προτείνουν αλλαγές στο περιεχομένου του ιστότοπου και διορθώσεις που έχουν σχέση με τον τρόπο που ο χρήστης πλοηγείται μέσα στον ιστότοπο. Οι προτάσεις γίνονται αφού πρώτα μελετήσουμε τα στατιστικά της ιστοσελίδας και χρησιμοποιήσουμε εργαλεία digital marketing που μας δίνουν πληροφορίες για την online καταναλωτική συμπεριφορά.

Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης ψάχνει για «μαθήματα χορού» ποιες άλλες σχετικές αναζητήσεις κάνει; Οι αναζητήσεις αναλύονται από τους αλγόριθμους της Google με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης (AI) ώστε να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των χρηστών μέσω πολύ έξυπνων και πολύπλοκων αλγορίθμων. Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO χρησιμοποιούν και αναλύουν τέτοια τα δεδομένα για να γίνει κατανοητό το τι λείπει από έναν ιστότοπο σε σχέση με το τι αναζητούν οι χρήστες. Οι προτάσεις που κάνουμε σε αυτό το στάδιο δεν περιορίζονται μόνο σε προσθήκες περιεχομένου, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές στη διάταξη των ιστοσελίδων, του μενού, στα internal links και ακόμη και να προτείνουν νέες υπηρεσίες / προϊόντα για την επιχείρηση.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια ενός επανασχεδιασμού μιας ιστοσελίδας

Κανείς δεν πρέπει να επανασχεδιάσει έναν ιστότοπο χωρίς να κάνει πρώτα μια SEO marketing έρευνα. Η πολύχρονη πείρα μου με έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος, ειδικά όταν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που η ιστοσελίδα προωθεί είναι γνωστά στο αγοραστικό κοινό (δηλαδή δεν αποτελούν μια καινοτομία που δεν προϋπάρχει ακόμα στην αγορά).

Ο επανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο την επιλογή ενός ωραίου αισθητικού αποτελέσματος που ταιριάζει στο κοινό μας. Πρέπει να συμπεριλαμβάνει και άλλα πράγματα. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό παρόλα αυτά δεν είναι πιο σημαντικό από το περιεχόμενο. Όταν μια εταιρεία SEO ή ένας σύμβουλος SEO κάνει έρευνα για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO, καταλήγει σε προτάσεις σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης μιας ιστοσελίδας (με βάση το περιεχόμενο αλλά και με τη διάταξη). Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε τις πιθανότητες να οδηγήσουμε τους εν δυνάμει πελάτες μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε ενότητα περιεχομένου μέσα στην ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει λόγο ύπαρξης και να περιλαμβάνει τύπους πληροφοριών που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Ευτυχώς, έχουμε εργαλεία SEO για να καθορίσουμε τι έχουν κατά νου οι χρήστες όταν αναζητούν διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Όταν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε σελίδες προορισμού που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα των υποψήφιων πελατών μας τότε έχουμε δημιουργήσει ιστοσελίδες που έχουν βελτιστοποιηθεί πλήρως. Ένας τεχνικός έλεγχος SEO είναι σημαντικός δεδομένου ότι τα μη αναγνωρισμένα τεχνικά σφάλματα SEO μπορούν να κάνουν πολύ κακό στα οργανικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας μας. Είναι σημαντικό όμως να σημειωθεί ότι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO που περιλαμβάνει μόνο τεχνικό έλεγχο SEO δεν εγγυάται αυξημένη οργανική κίνηση ή την εμπλοκή του χρήστη. Η επιτυχής εμπλοκή του χρήστη απαιτεί πρόσθετα βήματα.

Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων SEO?

Αν πιστεύετε ότι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι μια υπηρεσία που θα θέλατε να δοκιμάσετε για την επιχείρηση σας, στείλτε μου μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας συμπληρώνοντας την “Φόρμα προσφοράς υπηρεσιών SEO” και θα σας απαντήσω με μια προσφορά.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και το κέρδος της επιχείρησής σας! Η ανάπτυξη είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε σε συνεργασία!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει:

 • Επειδή προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
 • Επειδή έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το WordPress
 • Επειδή μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο
 • Επειδή ακούμε τους πελάτες μας
 • Επειδή οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πωλητές μας
 • Επειδή προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε την δική μας απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε. Επειδή μας ενδιαφέρει η επιχειρηματική σας ιδέα και η επιχείρησή σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Γιατί θα σας πούμε την ειλικρινή μας γνώμη. Επειδή αναπτύσουμε την επιχείρησή μας διατηρώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζητήστε μια προσφορά

  Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων

  Δείτε στην συνέχεια τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshop που διαθέτουμε. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα έργα μας

  Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε.

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

  Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας