Το έργο αυτό αφορά υπηρεσίες SEO και διαφήμισης ιστοσελίδων με Google ads και Facebook διαφημίσεις. Η πελάτισσα μας ήρθε σε εμας σε μια φάση που ήθελε να κάνει αλλαγή καριέρας και από δικηγόρος σε μεγάλο οργανισμό να ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες και συγκεκριμένα το Theta Healing.

Το έργο αυτό είχε την δική του δυσκολία γιατί αφορά υπηρεσίες που δεν είναι πολύ γνωστές. Κάτι όμως που μερικές φορές είναι και πλεονέκτημα γιατί ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος. Ξεκινήσαμε παρέχοντας υπηρεσίες SEO και βρήκαμε τις λέξεις που πληκτρολογεί το κοινό της έτσι ώστε να τροποποιήσουμε την δομή του site για να εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων στην Google (αποτελέσματα που δεν αφορούν κόστος διαφήμισης). Στη συνέχεια προχωρήσαμε με την προβολή της ιστοσελίδας με διαφημίσεις Google και Facebook. Τα καλύτερα αποτελέσματα στο αντικείμενο αυτό τα έφεραν οι διαφημίσεις της Google και έτσι συνεχίσαμε με αυτές.

Η πελάτισσά μας πλεον ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο και έχει έδρα το Παρίσι. Η συνεργασία μας συνεχίζεται σε μηνιαία βάση και τα αποτελέσματα βελτιώνονται μήνα με τον μήνα.

Εδρα επιχείρησης: Παρίσι

Δραστηριότητα: Εναλλακτικές Θεραπείες

Γλώσσα Ιστοσελίδας: Γαλλικά & Αγγλικά

Ανάθεση Εργου: Απρίλιος 2019

Εργα μας: Case study από άλλα έργα μας