Το έργο αυτό αφορά μια ιστοσελίδα υπνοθεραπεύτριας στην Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένα ιστοσελίδα είναι η δεύτερη ιστοσελίδα που υλοποιήσαμε για τον συγκεκριμένο πελάτη με αυτό το αντικείμενο. Η πρώτη αφορούσε υπηρεσίες κέντρου υπνοθεραπείας στην Θεσσαλονίκη στο οποίο ήταν συνεργάτης και αποχώρησε. Αφού αποχώρησε μας ζήτησε να υλοποιήσουμε μια ιστοσελίδα με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Είναι η μόνη εξαίρεση που έχουμε αναλάβει την υλοποίηση έργου πελάτη με το ίδιο αντικείμενο και αυτό γιατί μεταξύ τους δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί υπάρχει συγκενική σχέση.

Εδρα επιχείρησης: Θεσσαλονίκη

Δραστηριότητα: Υπνοθεραπεία και Εναλλακτικές Θεραπείες

Γλώσσα Ιστοσελίδας: Ελληνικά

Ανάθεση Εργου: Σεπτέμβριος 2019

Η Ιστορία

Ο πελάτης μας είχε ήδη μια ακόμη συνεργασία μαζί μας και όταν αποφάσισε να κάνει αυτή την ιστοσελίδα οι διαδικασίες έγιναν γρήγορα. Μας εξήγησε το ύφος που ήθελε να έχει και αφού κάναμε μια SEO marketing έρευνα και οριστικοποιήσαμε την δομή της ιστοσελίδας ξεκινήσαμε να την σχεδιάζουμε με την συνεργασία και επιτήρηση του πελάτη. Την συγγραφή των κειμένων και το 90% του φωτογραφικού υλικού που χρησιμοποιήσαμε την επιμελήθηκε ο πελάτης μας γιατί ήθελε η σελίδα να έχει απόλυτα το ύφος που τον εκφράζει. Το αποτέλεσμα τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αλλά και εμας.

Δυσκολίες

  • Υπάρχουν πολλά άρθρα πάνω στο αντικείμενο της υπνοθεραπείας δημοσιευμένα σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με θέματα υγείας και ψυχολογίας και ο ανταγωνισμός σε επίπεδο SEO είναι μεγάλος.
  • Ισχυρός ανταγωνισμός στην Θεσσαλονίκη σε αυτό το αντικείμενο
  • Επρεπε η ιστοσελίδα να έχει το δικό της ύφος και να μην θυμίζει την άλλη ιστοσελίδα που υλοποιήσαμε πάνω στο ίδιο αντικείμενο

Δυνατά Σημεία

  • Πολύ καλά κείμενο για σκοπούς SEO αλλά και για να πείσουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας
  • Πολύ καλή συνεργασία με τον πελάτη
  • Εμπιστοσύνη στην συνεργασία μας στις προτάσεις που καταθέσαμε και καταθέτουμε

Τι Κάναμε – Πρώτα Βήματα

  • Αγορά του domain name

  • Δημιουργήσαμε έναν εντελώς νέο ιστότοπο για τις υπηρεσίες του πελάτη με βάση τα αποτελέσματα της SEO marketing έρευνας

  • Google my business account δημιουργία

  • Μόλις ανεβάσαμε το νέο site, κάναμε SEO optimization στο google maps

Πως Συνεχίζουμε

Τα Αποτελέσματα

Ο πελάτης αμέσως εμφανίστηκε για τις βασικές του λέξεις κλειδιά στα πρώτα αποτελέσματα του Google Map και μέσα στους πρώτους 3ης μήνες και στα πρώτα 5 αποτελέσματα της αναζήτησης της google για κάποιες βασικές λέξεις χωρίς να έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το SEO.

Το Αποτέλεσμα

Από τότε που ξεκινήσαμε την συνεργασία η βασική πηγή πελατών του πελάτη είναι ιστοσελίδα χωρίς να έχουμε κάνει διαφήμιση ακόμα. Το 80% των πελατών του πελάτη έρχεται από την ιστοσελίδα και μάλιστα με λίγες επισκέψεις χρηστών στον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι το ύφος της και γενικά όλο το υλικό της είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι επισκέπτες της. Μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουμε διαφημίσεις google και διαφημίσεις facebook και αναμένεται τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά με βάση τα στατιστικά που έχουμε από τα οργανικά αποτελέσματα.

Εργα μας: Case study από άλλα έργα μας