Το έργο αυτό αφορά ένα ωδείο στην Θεσσαλονίκη. Ο πελάτης αυτός ήταν ήδη πελάτης μας. Μέχρι τότε του προσφέραμε υπηρεσίες SEO και διαφήμιση με Google Ads σε μια ιστοσελίδα για το ωδείο που είχε δημιουργήσει ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια. Η ιστοσελίδα εκείνη ήταν παλιά και χρειαζόταν πολλές αλλαγές. Ηταν πιο εύκολο και προτιμότερο να φτιάξουμε μια εντελώς καινούργια. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που ξεκίνησαν αμέσως αφού ανεβάσαμε την νέα ιστοσελίδα εντυπωσίασαν ακόμα και εμάς πόσο μάλλον τον πελάτη μας.

Εδρα επιχείρησης: Θεσσαλονίκη

Δραστηριότητα: Ωδείο & Studio Ηχογραφήσεων

Γλώσσα Ιστοσελίδας: Ελληνικά & Αγγλικά

Ανάθεση Εργου: Ιούλιος 2021

Η Ιστορία

Ο πελάτης μας ήθελε να επιτύχουμε περισσότερες εγγραφές νέων μαθημάτων στο ωδείο. Του είπαμε ότι για να επιτύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι πιο δραστικό. Μια καινούργια ιστοσελίδα για το ωδείο με ανανεωμένο ύφος που θα συμβαδίζει με το μοντέρνο προφίλ των μαθητών του ωδείου. Στην ιστοσελίδα που υπήρχε ήδη η πληροφόρηση για τις υπηρεσίες του ωδείου ήταν ελλιπής και η δομή της ήταν λίγο μπερδεμένη. Ο πελάτης μας συμφώνησε να το δοκιμάσουμε και έτσι αναλάβαμε να υλοποιήσουμε το νέο έργο.

Δυσκολίες

  • Πολύ περιορισμένος χρόνος για την υλοποίηση του έργου. Έπρεπε να το ολοκληρώσουμε μέσα σε 2 μήνες πριν αρχίσουν οι εγγραφές του νέου σχολικού έτους.

  • Η καινούργια ιστοσελίδα χρειαζόταν πολλά νέα κείμενα για να υποστηρίξουμε την δομή της.

Δυνατά Σημεία

  • Πολύ καλός συντονισμός & συνεργασία με τον πελάτη.

  • Το ωδείο σαν επιχείρηση προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να μας επιτρέψει να το παρουσιάσουμε σαν leader στο αντικείμενό του.

Τι Κάναμε – Πρώτα Βήματα

  • Αγορά νέου domain name

  • Ανανεωμένη έρευνα SEO για να κάνουμε την πρόταση για την νέα δομή της ιστοσελίδας

  • Σχεδιάσαμε το layout των διαφορετικών τύπων σελίδων μέσα στο καινούργιο site

  • Μόλις ανεβάσαμε την ιστοσελίδα ξεκινήσαμε αμέσως τις διαφημίσεις

Πως Συνεχίζουμε

2η Φάση

Μετάφραση της Ιστοσελίδας στα Αγγλικά

Αφού ανεβάσαμε την νέα ιστοσελίδα στα Ελληνικά ξεκίνησε μια δεύτερη φάση του έργου. Να ολοκληρώσουμε την νέα ιστοσελίδα με προσθήκη της Αγγλικής γλώσσας. Την μετάφραση την βάλαμε σε 2η φάση του έργου γιατί γνωρίζαμε ότι 2 μήνες δεν θα ήταν αρκετοί για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την ιστοσελίδα και σε 2η γλώσσα.

Το ωδείο προσφέρει μαθήματα online οπότε σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε τις υπηρεσίες του και σε αγορές του εξωτερικού.  Αυτό το έργο θα το ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβριο του 2022. Η μετάφραση της ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022.

Τα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ήρθαν από τον πρώτο μήνα. Το ενδιαφέρον για εγγραφές και οι εγγραφές στο ωδείο ήταν περισσότερες από ότι κάθε προηγούμενη χρονιά. Διπλάσιες+ από τις καλύτερες χρονιές του παρελθόντος.

Το Αποτέλεσμα

Στη συνέχεια θα δείτε φωτογραφίες που παρουσιάζουν πως ήταν η παλιά ιστοσελίδα (είναι ακόμα προσβάσιμη εδώ) και πως είναι η καινούργια.

Τα Αποτελέσματα με Στατιστικά Στοιχεία

Δείτε στην συνέχεια τα αποτελέσματα που επιτύχαμε για τον πελάτη μας μέσα από στατιστικά στοιχεία

Μέσα σε 10 μήνες

Πετύχαμε για τον πελάτη μας τα ακόλουθα.

19.2Κ

ΧΡΗΣΤΕΣ

59.4K

PAGEVIEWS

200

CONVERSIONS

Εργα μας: Case study από άλλα έργα μας